Oman elämäsi kuningatar

MUUTA AJATUSMALLISI, MUUTA USKOMUKSESI, OPI MANIFESTOIMAAN JA LUO ITSELLESI ELÄMÄ, JOKA ON LOISTAVAMPAA KUIN MITKÄÄN SUN TÄHÄNASTISISTA UNELMISTASI!

Ryhmä tarjoaa kattavan valikoiman testattua ja toimivaa valmennusmateriaalia, jonka avulla opit luomaan vapauden, runsauden ja tasapainon elämääsi omaa manifestointivoimaasi käyttäen.

Jos kaipaat keinoja löytää oma äänesi, rohkeutta olla oma itsesi tai selkeyttä ja näkemystä oman unelmaelämäsi rakentamiseen ja haluat sitoutua pysyvän muutoksen saavuttamiseen, täällä olet oikeassa paikassa 💖

 
miten saavuttaa onnellisuus ja mielenrauha

 Oman elämäsi kuningatar on ryhmä, jossa opetan sulle selkeällä ja henkilökohtaisella otteella kaikki välttämättömät, konkreettiset työkalut, joilla kaivat itsestäsi esiin pysäyttämättömän manifestoinnin mestarin ja joiden avulla luot elämästäsi juuri sellaista kuin olet aina halunnut – tai jotain vielä paljon parempaa!

 

Mikä näistä ongelmista pitää sua jumissa?

1. YLIYKSINKERTAISTAMINEN

Positiivisen ajattelun ja positiivisten mantrojen hokemisen ajatellaan olevan keinoja, joilla manifestointi onnistuu. Ne on mahtavia ja tärkeitä juttuja, mutta ne  EI auta sua jatkuvasti vetämään puoleesi niitä asioita, joita sä oikeasti haluaisit elämääsi saada.

Manifestointiprosessin yksinkertaistaminen tähän malliin johtaa vain siihen, että yksi toisensa jälkeen alkaa epäilemään voiko koko juttu muka ikinä edes toimia.

2. IHMEIDEN ODOTTELU

Ihmiset monesti ajattelee, että manifestointi on jotain ihmeellistä taikaa ja asiat vaan tupsahtelee eteen kirkkaalta taivaalta. Kun niin ei sitten käykään, sitä ajatellaan, että vika on omassa itsessä – että mä en vaan osaa manifestoida eikä kannata enää edes yrittää. 

Oikeasti meidän täytyy myös tehdä itse jotain niiden asioiden eteen – vain oikea toiminta johtaa asioiden manifestoitumiseen.

3. OMAN MIELEN ALIARVIOINTI

Suurin osa ihmisistä ei ymmärrä, että omia alitajuisia uskomusjärjestelmiä pitää työstää niin paljon ja niin kauan, että voi ihan oikeasti onnistua vetämään jotain ihanaa puoleensa – sen sijaan, että sitä tiedostamattaan jatkuvasti vain karkottaa niitä haluamiaan asioita kauemmas ja kauemmas.

Oman mielen ja alitajunnan voiman aliarvioiminen on valtava virhe, joka on korjattava, jos haluaa oppia manifestoimaan vaivattomasti.

Mä kohtaan jatkuvasti tuskailua ja ahdistuneisuutta siitä, että manifestointi vaan ei toimi, vaikka mitä yrittäisi. Ihmiset haaveilee vapaudesta, rahasta, rakkaudesta ja onnellisesta elämästä, mutta omat ajatukset, pelot, huono itsetunto, raskaat kokemukset ja epävarmuus pitelee paikoillaan, eikä kukaan uskalla eikä osaa tehdä oikein mitään. Ja mä tiedän tunteen!

Pari vuotta sitten mä olin itse samassa jumissa. Mutta nyt mä tiedän, miten siitä pääsee lopullisesti yli. Ja se on oikeasti aika simppeliä!

Mä oon Tiina Heikkilä, ja mä oon valmiina auttamaan sua muuttamaan sun rajoittavat uskomukset ja negatiiviset ajatusmallit uuteen uskoon niin, että sä pystyt vihdoinkin mahdollisimman helposti muuttamaan minkä tahansa sun elämän osa-alueen sellaiseksi kuin sä haluat.

Mulla on taskut täynnä oppeja, tekniikoita ja työkaluja, jotka mä haluan antaa sun käyttöösi. Ja ne ei todellakaan ole mitään korkealentoisia, ympäripyöreitä, utopistisia tai epäselviä huuhaajuttuja, vaan selkeää, konkreettista ja ymmärrettävää – täyttä asiaa!

Mä oon opettanut jo sadoille asiakkaille toimivan manifestointikaavan, jolla mä itse oon manifestoinut mm. unelmien kodin, unelmien työn, rahaa enemmän kuin olisin ikinä voinut kuvitella saavani, rakkautta, mielenrauhaa ja vapauden kaikista menneisyyden möröistä. Samalla kaavalla mun asiakkaat manifestoi elämäänsä omia sielunkumppaneitaan, rahaa, unelmatöitä, omia yrityksiä, yhteistyökuvioita, koteja, mökkejä… 

Sen lisäksi, että Oman elämäsi kuningatar -ryhmässä opit vihdoinkin manifestoimaan niin, että se tuntuu ja myös näkyy, niin mitä suurimmalla todennäköisyydellä koet myös yhden tai useamman näistä muutoksista: Rakastuminen omaan itseen, Anteeksiantaminen itselle, Anteeksiantaminen muille, Vanhoista kaunoista yli pääseminen, Vahvistunut itsetunto, Luottamus elämään, Luottamus itseen, Rohkeus kertoa omat mielipiteet, Rohkeus sanoa EI, Silmien avautuminen omille kyvyille ja mahdollisuuksille, Kiitollisuuden lisääntyminen, Onnellisuuden lisääntyminen sekä Täysin uuden energian löytäminen omasta sisimmästä.

Miltä tuo kaikki tuntuisi sun elämässä?

Tässä ryhmässä

 • tiedostat alitajuiset rajoittavat uskomuksesi, jotka estää sua elämästä itsesi näköistä elämää
 • opit hiljentämään  oman sisäisen kriitikkosi, egon, äänen, joka koko elämäsi ajan on ruoskinut ja latistanut sinua rumilla puheillaan
 • hoidat sisäiset haavasi, jotta pystyt sallimaan itsellesi kaiken sen hyvän, minkä haluat elämääsi
 • irrottaudut muiden asettamista ehdoista ja odotuksista, ja opit olemaan rohkeasti itsekäs itsesi takia
 • rakennat sinua palvelevia ajatusmalleja, vahvistat itseluottamustasi ja kasvat naiseksi, jolle mikään ei ole mahdotonta
 • rakastut itseesi ja alat näkemään elämän täynnä mahdollisuuksia
 • löydät sisältäsi manifestoinnin mestarin, jota ei mikään eikä kukaan enää kykene lannistamaan
 • ja opit kääntämään pelot, epävarmuudet ja viivyttelyn rohkeaksi toiminnaksi kohti unelmiesi elämää!
miten saavuttaa onnellisuus ja mielenrauha

Jos haluat nostaa oman manifestointikykysi ja koko elämäsi täysin uudelle tasolle, niin liity mukaan valmennukseen nyt!

3 kk | 199€

6 kk | 349€

VIP-jäsenyys | 949€

Olen tykännyt tosi paljon tästä kurssista! Olen muutenkin parin vuoden ajan tehnyt töitä oppiakseni unelmoimaan, manifestoimaan, luottamaan entistä enemmän omaan intuitiooni. Kurssi on syventänyt tätä puolta itsessäni. Olen itsevarmempi, enkä suostu enää olemaan vain muille mieliksi. Se tie on ollut pitkä! 

Kurssin aikana olen tehnyt tehtäviä omaan tahtiin, kuitenkin olen pysynyt aikataulussa ja saanut kaiken opin kurssisivuilta. Hypnoosit ovat ihania, samoin meditaatiot, ja olen kuunnellut myös vanhoja tallenteita. Tavoitteet olen tehnyt joka kuukaudelle, ja sitä aion jatkaa. Kirjoittamistehtävät ovat olleet hyviä, pidän kirjoittamisesta.
 
Paljon on tapahtunut, ja luotan siihen, että saan mitä ikinä haluan! Lämmin kiitos tästä sinulle! Olet lämmin ja todella hyvä ja inspiroiva ihminen ja valmentaja 💖 🙏

Huomaan, että koko ajatusmaailmani ja jokin minussa on jo muuttunut kevyempään suuntaan 😊 Sisällössä on vaikka ja mitä, kuuntelen näitä monasti esim. kävelylenkillä. Kiitos kun teet tätä valmennusta 🙏 

Olen saanut sulta paljon työkaluja omaan elämääni. Toistot on olleet ensiarvoisen tärkeitä, koska juurtuneet rajoittavat uskomukset ovat niin syvällä.  Ymmärrän nyt miksi toimin niin kuin toimin. 

Kaikkien ikävien tapahtumien johdosta, silmääni osui tämä kurssi, joka on antanut paljon. Tunnen itseni vahvemmaksi, ymmärtävämmäksi, armollisemmaksi…

Hypnoosi ja meditaatiot ovat olleet tosi hyviä. Kiittäen kurssista 💕

Olen vihdoinkin alkanut ymmärtää mitä tarkoittaa itsensä rakastaminen, olen edistynyt valtavasti rajoittavien uskomusten muuttamisessa hyvinvointiani vahvistavaksi.

Kiitollisuus elämään on vahvistunut. Olen oppinut näkemään onnistumistani ja iloitsemaan niistä, olen paljon armollisempi itseäni kohtaan ja suhtaudun hyväksyvämmin myös muihin ihmisiin.

Lempiasiani sinun valmennuksessa on iloinen olemukseksi, rehellinen ja realistinen lähestymistapasi, kannustava ja tukeva asenteesi, erittäin runsas ja laadukas sisältö ja materiaali, tinkimätön paneutumisesi valmennettaviesi hyväksi.

Pidän siitä, että livetapahtumia on melko usein, ne auttavat aina vahvistamaan omaa sitoutumista ja palauttavat asian äärelle, ote saattaisi helposti herpaantua yksinään. 

Muutos ei todellakaan tapahdu itsestään eikä helposti. Puoli vuottakin tuntuu olevan liian lyhyt aika. Iso kiitos sinulle Tiina tästä valmennuksesta ❤️

Hyviä oppeja olet antanut, kiitos kovasti, teet arvokasta työtä  ❤️
 
Mieleni on rauhoittunut kovasti ja olen löytänyt ns. sisäisen rauhan ja onnen elämään. Aikaisemmin olin kovasti ahdistunut monista asioista, nykyään luotan ja tiedän, että asiat sujuvat kyllä, ja tiedän kuinka voin itse vaikuttaa niihin.

Olen selvinnyt monesta tilanteesta ja minulle on tapahtunut ihmeitä.  Manifestointi on mukavaa ja tuloksiakin on tullut. Sinulla on hyvä tapa tuoda asiat esille!
 

Mitä valmennusjäsenyyteen kuuluu?

Pääset välittömästi selaamaan kurssisivuston monipuolista valmennusmateriaalia ja käymään sitä läpi omassa tahdissasi. Ajatuksia ravistelevia luentoja, EFT- ja hengitysharjoituksia, kirjoitustehtäviä, manifestointikoulutusta sekä laaja ja tehokas meditaatio- ja hypnoosiäänitteiden kirjasto varmistaa sen, että jäsenyytesi tässä ryhmässä todellakin muuttaa sun elämän ja nostaa sen ihan uudelle tasolle.

 

Valmennusryhmässä tapaamme 4-5 kertaa kuukaudessa. Kaikki tapaamiset tallennetaan, joten voit katsoa ne silloin, kun sulle sopii.

 • Jokaisen kuukauden aloitamme asettamalla selkeät ja konkreettiset tavoitteet tulevalle, jotta tiedät täysin, miten toteutat visioitasi tulevan kuukauden aikana – ja myös saavutat haluamasi!
 • Valmennussessioissa opit selkeyttämään omia unelmia ja omaa elämäntarkoitustasi, pääset eroon rajoittavista uskomuksista konkreettisilla ja tehokkailla välineillä ja opit korvaamaan ne paremmilla, eteenpäin vievillä ajattelumalleilla. Opit 5 askeleen manifestointitekniikan, jonka sisäistämällä vedät vihdoin puoleesi kaikkea, mistä unelmoit. Kaikki aikaisempien valmennussessioiden tallenteet ja työkirjat ovat vapaasti käytössäsi jäsenyytesi ajan.
 • Kysy & keskustele -tapaaminen kahdesti kuukaudessa tarjoaa sulle mahdollisuuden kysyä ja tarkentaa mitä tahansa asiaa ja saada henkilökohtaista ohjausta omiin kysymyksiisi.
 • Käytössäsi on laaja ja jatkuvasti täydentyvä meditaatio- tai hypnoosiäänitteiden kirjasto, jonka avulla pääset tehokkaasti muuttamaan omia uskomuksiasi ja tehostamaan manifestointikykyäsi.
 • Pääset mukaan rajattoman arvokkaaseen ja uskomattoman ihanaan suljettuun jäsenryhmään facebookissa, jossa toisten jäsenten tuki, tsemppi ja kokemukset siivittää sua entistä kovemmalla tenholla kohti omaa muutosta ja kasvua.
 • Lisäksi tarjolla on jatkuvasti uusia ohjeita, vinkkejä ja tekniikoita manifestointiin. Pääset syventämään yhteyttä itseesi ja omaan henkisyyteesi upeiden vierailijoiden ja erikoissessioiden myötä. Lisää näkökulmaa saat kollektiivisista tarot-kanavoinneista.

Oletko valmis päästämään irti vanhasta ja muuttamaan elämäsi ennennäkemättömän upeaksi?

3 kk | 199€

6 kk | 349€

VIP-jäsenyys | 949€

Kiinnostuitko VIP-jäsenyydestä? KYSY LISÄÄ

Haluan kiittää kaikesta tästä, mitä olen viimeisten kuukausien aikana saanut oppia ja oivaltaa. Miten voikaan ihmisen elämä muuttua! Tämä on ihanaa! Mulla ei ole ollut näin hyvä olo ehkä ikinä.

Mä sain tästä valmennusryhmästä paljon enemmän kuin mä edes osasin alunperin odottaa, ja mä olen henkisesti aivan eri tasolla tänä päivänä kuin mä olin ennen tähän ryhmään liittymistä.

Jos yhtään mietit, että kannattaako lähteä mukaan tähän valmennusryhmään, niin koko mun sydämestäni, ihan sydämen pohjasta asti voin sanoa, että kannattaa!

Mulla suurin muutos on tapahtunut kiitollisuudessa. Oon paljon kiitollisempi nykyään! Manifestointi on tuonut ymmärrystä siihen, että omilla ajatuksilla on väliä ja pitää olla tarkkana mitä ajattelee. Oon myös saanut ymmärrystä siihen, miten intuitio toimii.
 
Oon alkanut miettimään omaa elämääni eri tavalla. Tiedostan selkeämmin mitä haluan ja mitä en.  Kysymykset on olleet hyviä ja syväluotaavia. Raha-ajatukset on mulle selkiytynyt hyvin.
 
Chakroista on ollu mielenkiintoista kuunnella ja ymmärtää se, että meillä jokaisella ne reagoi eri tavoin, mitä itsekin huomaan. Saanut selityksiä oman kropan tuntemuksiin. 
 
Oon saanut käytyä valmennusta omaan tahtiin hyvin eteenpäin. Kokonaisuudessaan hyvä valmennus. On paljon avannut mulle silmiä asioihin. Ja kehittänyt henkisesti! 

Tiinan valmennus on innostavaa ja hän on ihanasti läsnä. Useasti olen koettanut saada muutosta elämään. Nyt pääsen eteenpäin Tiinan ammattitaitoisessa ja upeassa valmennuksessa askel kerrallaan.💎 Olen todella kiitollinen, että löysin tämän monipuolisen ja syvällisen valmennuksen, johon saa palata uudelleen ja uudelleen! ❤️

Kiitos Tiina tästä oman mielen avaamisesta! ❤️ Tämän sinun mahdollistaman prosessin aikana yhteys itseen ja sitä kautta kiitollisuuteen on todella vahvistunut ihan uudelle tasolle 🙏🏻 Aion pitää tästä tilasta ja itsestäni hyvän huolen, että tämä olo kestäisi 🙏🏻❤️ 

Ero entiseen kokonaisvaltaiseen oloon on iso, paljon on tapahtunut omissa ajatuksissa muutosta vaikka luulin, että ennenkin kaikki oli hyvin. ❤️

Lempiasiani valmennuksessa on ollut sisäisen äänen tunnistaminen ja lapsuuteen linkittyvät käytös- ja ajatusmallit – En ole koskaan aiemmin edes ajatellut, miten paljon ne ovat elämääni vaikuttaneet.

Olet niin kannustava, vilpitön ja laitat itsesi täysillä peliin. Sinusta huokuu lämpö ja välittäminen. Avaat konkreettisesti asioita omankin elämäsi kautta. Annat todella henkilökohtaisen näkemyksen asiaan. ❤️ 

Olen tehnyt tätä matkaa yksin jo varsin pitkään, roikkunut jos jonkinlaisilla postituslistoilla, katsellut erilaisia videoita YouTubesta ja kuunnellut podcastejä. Sieltä täältä sain hyviä oivalluksia, ja pääsin hiukan eteenpäin. Jokin oleellinen, se ”viimeisen portin avain”, pysyi hukassa. Sen sainkin sitten Sinulta.

Se, mitä opetat, on täysin fundamentaalia totuutta, ja sitä tietoa tarvitsisi järkyttävän moni tässä maailmassa. Olet loistava valmentaja lämpimyydessäsi ja henkilökohtaisessa otteessasi. 

Kiitos, Tiina, tuhannesti (miten laimeaa siihen nähden, mitä tunnen) kaikesta siitä avusta ja tuesta, mitä Sinulta sain. 

Kysymyksiä

Paljonko aikaa tähän pitäisi laittaa?

 • Valmennus ei sido sinua aikaan eikä paikkaan, vaan voit käydä materiaaleja läpi silloin, kun sinulle sopii ja valita materiaaleista ne, mitkä kulloinkin tuntuvat sinusta sopivimmilta omaan arkeesi.  Mitä syvemmälle haluat päästä, sitä enemmän aikaa kannattaa varata erityisesti kirjoitustehtäville. Muutamakin tunti valmennukseen syventymistä kuukaudessa tekee oikeasti ihmeitä omille ajattelumalleille!

Voinko taata tulokset?

 • Mä haluan sydämestäni, että sä onnistut saavuttamaan tulokset, jotka haluat! Totuus on kuitenkin, että ainoa, joka voi antaa sinun menestyksellesi takeita, olet sinä itse. Mä tarjoan sulle kaikki ne työkalut, joilla teet unelmistasi totta – sun pitää vain luvata ottaa vastaan ja tarttua toimeen!

Saanko ryhmässä henkilökohtaista valmennusta?

 • Ryhmävalmennukseen ei varsinaisesti sisälly yksilövalmennusta. Saat kuitenkin vastauksia henkilökohtaisiin kysymyksiisi ja mieltäsi askarruttaviin asioihin “Kysy & keskustele”-tapaamisissa kahdesti kuukaudessa.
Miten tämä käytännössä toimii?
 • Tapaamiset järjestetään omassa facebook-ryhmässämme liveinä tai satunnaisesti zoom-tapaamisina. Ryhmässä avoin keskustelu ja vertaistuki on sallittua ja toivottua, mutta ei pakollista. Eli, jos haluat käydä tätä valmennusta läpi niin sanotusti omissa oloissasi, niin se on täysin ok. 
 • Lisäksi käytössäsi on erillinen kurssisivusto, josta löydät kaikki  valmennustapaamiset kirjallisine tehtävineen sekä kaikki meditaatio- ja hypnoosiäänitteet. 
 • Materiaalit ovat käytössäsi jäsenyytesi ajan.
miten saavuttaa onnellisuus ja mielenrauha

Valmiina muutokseen?

3 kk | 199€

6 kk | 349€

VIP-jäsenyys | 949€