Oman elämäsi kuningatar

Tämä valmennusryhmä on sinulle, joka et enää halua olla sivustakatsoja omassa elämässäsi ja vain ottaa vastaan ilman, että koet voivasi vaikuttaa asioihin. Sen sijaan haluat elää hyvää ja tasapainoista elämää ja herätä jokaiseen päivään energisenä, luottavaisena ja onnellisena!

 • Vapautat itsesi vanhoista taakoista ja rajoittavista tarinoista
 • Uskallat keskittyä itseesi, sinun unelmiisi ja sinun hyvinvointiisi
 • Rakastut itseesi ja maailmaan, ja alat näkemään elämän täynnä mahdollisuuksia
 • Löydät sisältäsi manifestointikuningattaren, jota ei mikään eikä kukaan enää kykene lannistamaan
miten saavuttaa onnellisuus ja mielenrauha

Jos kaipaat keinoja löytää oma äänesi, rohkeutta olla oma itsesi tai selkeyttä ja näkemystä oman unelmaelämäsi rakentamiseen ja haluat sitoutua pysyvän muutoksen saavuttamiseen, täällä olet oikeassa paikassa. 

Oman elämäsi kuningatar on ryhmä, joka tuo eteesi kaikki välttämättömät, konkreettiset välineet, joilla kaivat itsestäsi esiin pysäyttämättömän manifestoinnin mestarin ja joiden avulla luot elämästäsi juuri sellaista kuin olet aina halunnut – ja jotain vielä parempaa!

Tässä ryhmässä

 • teet järisyttäviä oivalluksia itsestäsi ja omasta historiastasi
 • tiedostat alitajuiset rajoittavat uskomuksesi, jotka estävät sinua elämästä itsesi näköistä elämää
 • opit hiljentämään  oman sisäisen kriitikkosi, egon, äänen, joka koko elämäsi ajan on sättinyt ja latistanut sinua rumilla puheillaan
 • hoidat sisäiset haavasi, jotta pystyt sallimaan itsellesi kaiken sen hyvän, minkä haluat elämääsi
 • irrottaudut muiden asettamista ehdoista ja odotuksista, ja opit olemaan rohkeasti itsekäs itsesi takia
 • rakennat sinua palvelevia ajatusmalleja, vahvistat itseluottamustasi ja kasvat naiseksi, jolle mikään ei ole mahdotonta
 • uskallat tarttua toimeen ja opit vihdoin manifestoimaan kaiken haluamasi – rahan, rakkauden, vapauden, runsauden, mistä hyvänsä unelmoitkaan!
miten saavuttaa onnellisuus ja mielenrauha


OVET VALMENNUSRYHMÄÄN ON TÄLTÄ ERÄÄ SULJETTU! 


Jos haluat nostaa oman manifestointikykysi ja koko elämäsi täysin uudelle tasolle, niin liity mukaan valmennukseen nyt!

3 kk | 159€

6 kk | 299€

Mitä ryhmässä tehdään?

Valmennusryhmässä tapaamme omassa suljetussa facebook-ryhmässämme 4-5 kertaa kuukaudessa. Kaikki etätapaamiset tallennetaan, joten voit katsoa ne silloin, kun sinulle sopii.

Jokaisen kuukauden aloitamme asettamalla selkeät ja konkreettiset tavoitteet tulevalle, jotta tiedät täysin, miten toteutat visioitasi tulevan kuukauden aikana – ja myös saavutat haluamasi!

Valmennussessioissa opit selkeyttämään omia unelmia ja omaa elämäntarkoitustasi, pääset eroon rajoittavista uskomuksista konkreettisilla ja tehokkailla välineillä ja opit korvaamaan ne paremmilla, eteenpäin vievillä ajattelumalleilla. Opit 5 askeleen manifestointitekniikan, jonka sisäistämällä vedät vihdoin puoleesi kaikkea, mistä unelmoit. Kaikki aikaisempien valmennussessioiden tallenteet ja työkirjat ovat vapaasti käytössäsi jäsenyytesi ajan. 

Kysy & keskustele -tapaaminen kahdesti kuukaudessa tarjoaa sinulle mahdollisuuden kysyä ja tarkentaa mitä tahansa asiaa ja saada henkilökohtaista ohjausta omiin kysymyksiisi.

Käytössäsi on laaja ja jatkuvasti täydentyvä meditaatio- tai hypnoosiäänitteiden kirjasto, jonka avulla pääset tehokkaasti muuttamaan omia uskomuksiasi ja tehostamaan manifestointikykyäsi.

Lisäksi tarjolla on jatkuvasti uusia ohjeita, vinkkejä ja tekniikoita manifestointiin. Pääset syventämään yhteyttä itseesi ja omaan henkisyyteesi upeiden vierailijoiden ja erikoissessioiden myötä. Lisää näkökulmaa saat kollektiivisista JA henkilökohtaisista tarot-kanavoinneista, joita teen ryhmässä ilmaiseksi kuukausittain.

Oletko valmis päästämään irti vanhasta ja muuttamaan elämäsi ennennäkemättömän upeaksi?

3 kk | 159€

6 kk | 299€

Valmennusryhmäläisten kokemuksia

Olen vihdoinkin alkanut ymmärtää mitä tarkoittaa itsensä rakastaminen, olen edistynyt valtavasti rajoittavien uskomusten muuttamisessa hyvinvointiani vahvistavaksi.

Kiitollisuus elämään on vahvistunut. Olen oppinut näkemään onnistumistani ja iloitsemaan niistä, olen paljon armollisempi itseäni kohtaan ja suhtaudun hyväksyvämmin myös muihin ihmisiin.

Lempiasiani sinun valmennuksessa on iloinen olemukseksi, rehellinen ja realistinen lähestymistapasi, kannustava ja tukeva asenteesi, erittäin runsas ja laadukas sisältö ja materiaali, tinkimätön paneutumisesi valmennettaviesi hyväksi.

Pidän siitä, että livetapahtumia on melko usein, ne auttavat aina vahvistamaan omaa sitoutumista ja palauttavat asian äärelle, ote saattaisi helposti herpaantua yksinään. Muutos ei todellakaan tapahdu itsestään eikä helposti. Puoli vuottakin tuntuu olevan liian lyhyt aika. Iso kiitos sinulle Tiina tästä valmennuksesta ❤.”

“Tiinan valmennus on innostavaa ja hän on ihanasti läsnä. Useasti olen koettanut saada muutosta elämään. Nyt pääsen eteenpäin Tiinan ammattitaitoisessa ja upeassa valmennuksessa askel kerrallaan.💎 Olen todella kiitollinen, että löysin tämän monipuolisen ja syvällisen valmennuksen, johon saa palata uudelleen ja uudelleen! ❤️

“Kiitos Tiina tästä oman mielen avaamisesta! ❤️ Tämän sinun mahdollistaman prosessin aikana yhteys itseen ja sitä kautta kiitollisuuteen on todella vahvistunut ihan uudelle tasolle 🙏🏻 Aion pitää tästä tilasta ja itsestäni hyvän huolen, että tämä olo kestäisi 🙏🏻❤️ ero entiseen kokonaisvaltaiseen oloon on iso, paljon on tapahtunut omissa ajatuksissa muutosta vaikka luulin, että ennenkin kaikki oli hyvin. ❤️”

Lempiasiani valmennuksessa on ollut sisäisen äänen tunnistaminen ja lapsuuteen linkittyvät käytös- ja ajatusmallit – En ole koskaan aiemmin edes ajatellut, miten paljon ne ovat elämääni vaikuttaneet.

Olet niin kannustava, vilpitön ja laitat itsesi täysillä peliin. Sinusta huokuu lämpö ja välittäminen. Avaat konkreettisesti asioita omankin elämäsi kautta. Annat todella henkilökohtaisen näkemyksen asiaan. ❤️

Sydän transparent background

Kysymyksiä

Paljonko aikaa tähän pitäisi laittaa?

 • Valmennus ei sido sinua aikaan eikä paikkaan, vaan voit käydä materiaaleja läpi silloin, kun sinulle sopii ja valita materiaaleista ne, mitkä kulloinkin tuntuvat sinusta sopivimmilta omaan arkeesi.  Mitä syvemmälle haluat päästä, sitä enemmän aikaa kannattaa varata erityisesti kirjoitustehtäville. Muutamakin tunti valmennukseen syventymistä kuukaudessa hellii ja hoivaa sielua ja mieltä ja tekee ihmeitä omalle ajatusmaailmalle!

Voinko taata tulokset?

 • Totuus on, että ainoa, joka voi antaa sinun menestyksellesi takeita, olet sinä itse. Minä tarjoan sinulle kaikki ne työkalut, joilla teet unelmistasi totta – sinun pitää vain luvata ottaa vastaan ja tarttua toimeen!

Saanko ryhmässä henkilökohtaista valmennusta?

 • Ryhmävalmennukseen ei varsinaisesti sisälly yksilövalmennusta. Saat kuitenkin vastauksia henkilökohtaisiin kysymyksiisi ja mieltäsi askarruttaviin asioihin “Kysy & keskustele”-tapaamisissa kahdesti kuukaudessa.
Miten tämä käytännössä toimii?
 • Tapaamiset järjestetään omassa facebook-ryhmässämme liveinä tai satunnaisesti zoom-tapaamisina. Ryhmässä avoin keskustelu ja vertaistuki on sallittua ja toivottua, mutta ei pakollista. Eli, jos haluat käydä tätä valmennusta läpi niin sanotusti omissa oloissasi, niin se on täysin ok. 
 • Lisäksi käytössäsi on erillinen kurssisivusto, josta löydät kaikki  valmennustapaamiset kirjallisine tehtävineen sekä kaikki meditaatio- ja hypnoosiäänitteet. 
 • Materiaalit ovat käytössäsi jäsenyytesi ajan.
miten saavuttaa onnellisuus ja mielenrauha