Verkkovalmennus

Tämä valmennus on sinulle, joka et enää halua olla sivustakatsoja omassa elämässäsi ja vain ottaa vastaan ilman, että koet voivasi vaikuttaa asioihin. Haluat aktiivisesti luoda onnellista, rakkaudentäyteistä elämää ja herätä jokaiseen päivään voimaantuneena täynnä intoa ja riemua.

 • Vapautat itsesi vanhoista taakoista ja astut elämään, jonka ansaitset
 • Uskallat keskittyä itseesi, sinun unelmiisi ja sinun hyvinvointiisi
 • Löydät sisältäsi manifestointikuningattaren, jota mikään ei kykene lannistamaan, joka uskoo itseensä ja näkee jokaisen päivän mahdollisuutena tehdä villeimmistäkin unelmistaan totta

Tarjoan sinulle työkalut, joiden avulla voit saavuttaa haluamasi elämän. Saat kuukausittaisen valmennuspaketin ymmärrettävällä kielellä, konkreettisia keinoja omien ajatusmallien kehittämiseen sekä uuden, valoisan ja voimakkaan tavan nähdä omat mahdollisuutesi – vain alle 2€ päivässä!

Jos kaipaat keinoja löytää oma äänesi, rohkeutta olla oma itsesi tai selkeyttä ja näkemystä oman unelmaelämäsi rakentamiseen ja haluat sitoutua pysyvän muutoksen saavuttamiseen, tässä valmennusryhmässä olet oikeassa paikassa.

Valmennuksen avulla

 • Saat valtavia oivalluksia itsestäsi ja tähänastisesta elämästäsi
 • Tiedostat ja karistat omat alitajuiset rajoittavat uskomuksesi, jotka eivät palvele sinua vaan estävät sinua elämästä arvoistasi elämää
 • Hoidat sisäiset haavasi, jotta voit sallia itsellesi kaiken sen hyvän, minkä ansaitset
 • Irrottaudut muiden asettamista ehdoista ja odotuksista ja olet rohkeasti itsekäs itsesi takia
 • Rakennat sinua palvelevia ajatusmalleja, vahvistat itseluottamustasi ja kasvat naiseksi, jolle mikään ei ole mahdotonta
 • Uskallat tarttua toimeen ja saat kaiken, minkä haluat

Jos haluat päästä kiinni sydämesi toiveisiin ja löytää itsessäsi
piilevän manifestointivoiman, 
liity mukaan valmennukseen nyt!

1kk | 56€

3 kk | 147€

3 x 49 € 
Osamaksu mahdollinen

6 kk | 282€

6 x 47 €
Osamaksu mahdollinen

Mitä saat?

Kuukauden oppitunti

  • Kuukausittainen online-valmennus, jossa käydään valmennuksen edetessä läpi 5 konkreettista ja tehokasta askelta unelmien toteuttamiseen ja syvennetään teemoja kuukausi kuukaudelta. Näiden luentojen tiedoilla rakennat perustukset omalle muutoksellesi, löydät muutosvoiman sisältäsi ja teet valtavia oivalluksia.
  • Tulevia teemoja: Mitä todella haluat, Rajoittavat uskomukset, Sisäinen lapsi, EFT – tunteiden vapautustekniikka, Löydä tarkoituksesi, Vahvista sisäistä voimaasi, Intuitio, Irtipäästäminen.

Ilta tavoitteille

  • Aloitamme jokaisen uuden kuukauden asettamalla tavoitteet ja toimintasuunnitelmat tulevalle, jotta tiedät täysin, miten toteutat visioitasi tulevan kuukauden aikana ja myös saavutat haluamasi. Keskitymme kokonaisvaltaiseen onnellisuuden kasvattamiseen, ja kirjaamme suunnitelmat ylös, jotta voit palata niihin joka viikko kuukauden edetessä. 

Kysy & keskustele

  • Kahdesti kuukaudessa järjestämme virtuaalisen tapaamisen, jossa annan vastauksia valmennusryhmäläisten lähettämiin kysymyksiin ja jaan vinkkejä ja tekniikoita, jotka tukevat sinua muutoksessa ja manifestoinnissa. Yksityisvalmennus kanssani maksaa 100€/tunti, joten tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada minulta henkilökohtaista valmennusta lähes ilmaiseksi.

Kuukauden meditaatio tai hypnoosi

  • Valmennusalueelle tulee joka kuukausi uusi meditaatio- tai hypnoosiäänite, jonka voit ottaa avuksi uudelleenohjatessasi mieltäsi kohti menestystä: esim. Sydämen aktivointi, Tulevaisuuden sinä, Itsetunto, Manifestoi rahaa, Irti rajoittavista uskomuksista.

Suljettu Facebook-ryhmä

  • Sinun ei tarvitse käydä asioita läpi yksin. Lyöttäytymällä yhteen samanhenkisten naisten kanssa kaikkien tavoitteet ovat helpommin saavutettavissa. Yhteisessä facebook-ryhmässämme jaetaan menestystarinoita, tuetaan toisia ja tsempataan, jos usko meinaa loppua kesken matkan. Minä olen valmentajana mukana ryhmän keskusteluissa viikottain.

Lisäksi

 • Joka toinen kuukausi järjestän valmennuksen jäsenille bonus-liven jonkun upean vierailijan kanssa. Saat syvyyttä ja näkökulmaa henkisen kasvun tiellä ja lisää näkemystä unelmien manifestointiin.
 • Kaiken lisäksi saat kuukausittain kirjoitustehtäviä, lukusuosituksia ja inspiraatiota!

Kaikki online-tapaamiset tallennetaan, joten voit käydä katsomassa ne silloin, kun sinulle sopii.

Tule mukaan rakentamaan unelmiesi elämää!

1kk | 56€

3 kk | 147€

3 x 49 €
Osamaksu mahdollinen

6 kk | 282€

6 x 47 €
Osamaksu mahdollinen

Ritva, 70

"Tiina on valtavan empaattinen, auttavainen ja tuo hyvin asioita esiin. Hän kuuntelee todella ja on aidosti kiinnostunut. Hän antaa hyviä, ymmärrettäviä ja konkreettisia neuvoja. Valmennus antoi mulle voimaa toteuttaa muutoksia elämässäni, voimaa muuttua sisältä ja tulla ehjäksi. Aloin rakastumaan itseeni ja aion nyt elää täysillä ja olla onnellinen."

Tanja, 39

"Ohjaus oli inspiroivaa, tarkkanäköistä ja lempeää. Pidin siitä, miten hetken pysähtyminen itseni äärelle oli myös Tiinalta arvostava ja kunnioittava ele. Pysähtyä elämäntarinan ääreen. Suosikkiasia Tiinan kanssa työskenneltäessä on ehdottomasti Tiinan valovoimainen ohjaus ja voimallinen läsnäolo. Hänessä on upeaa muutosvoimaa. Myös ohjattu meditaatio ja kirjalliset tehtävät olivat oikein osuvia ja toimivia.

Opin tästä valmennuksesta havainnoimaan itseäni ja ohikiitäviä hetkiä tarkemmin. Uneni ovat rikastuneet. Alitajunta on alkanut työstää unelmia, suuntia ja sitä, miten kohtelen itseäni. Muutos tuntuu pienissä teoissa itseäni kohtaan. Olen työstänyt itsetutkiskelua jonkin verran, mutta nyt havahduin tutkimaan mikrotasoa, pienen pieniä arjen tekoja, ajatuksia, huomaamattomiakin ohihipaisevia hetkiä, missä piilee muutosenergia.

Uskon, että tällaisella valmennuksella tulee olemaan vaikutuksia omaan elämään. Oman elämän äärelle pysähtyminen avartaa ja kirkastaa omia suuntia. Ikään kuin havahtuu omasta arjestaan kiinni elämään. Mihin olen menossa? Minkä suunnan valitsen?"

Sydän transparent background

Eveliina, 25

"Tiinan pitämä valmennus on tuonut mulle tähän mennessä jo suuren vaikutuksen elämään ja omiin ajatuksiin. Ensimmäistä kertaa tulee oikeasti ajatelleeksi omia unelmiaan ja sitä, että mitä oikeasti omalta elämältään toivoo ja uneksii saavuttavansa. Tiinan valmennuksen myötä uskallan ensimmäistä kertaa unelmoida ja ajatella itseäni ennen muita.

Valmennuksen aikana opin kunnioittamaan omia unelmiani ja että kaiken voi saavuttaa, kun osaa ajatella oikein. Opin mielen ja omien tekojeni yhteyden ja sen, kuinka omaa ajatustapaa muuttamalla voi käytännössä saada kaiken mitä haluaa. Suurin muutos, jonka valmennuksen aikana koin, oli se, että on tervettä ajatella myös omia unelmiaan ja laittaa itsensä etusijalle.

Tiinan opit ja ohjeet oli selkeät ja helposti ymmärrettävät. Tiina on ihmisenä myös aivan ihana ja valovoimainen, ja Tiinan valmennettavana oli todella innostava ja helppo olla. Lempiasiani valmennuksessa oli selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet ja opit, omien ajatusmallien muutos ylipäänsä ja siihen tarvittavien työkalujen saaminen, ja Tiina valmentajana on myös aivan huippu!"

Kysymyksiä

Paljonko aikaa tähän pitäisi laittaa?

 • Valmennus ei sido sinua aikaan eikä paikkaan, vaan voit käydä materiaaleja läpi silloin, kun sinulle sopii ja valita materiaaleista ne, mitkä kulloinkin tuntuvat sinusta sopivimmilta omaan arkeesi. Kuukauden luento ja Ilta tavoitteille pyritään pitämään aina alle tunnin mittaisina, ja suosittelisin sitoutumaan ainakin näihin kahteen sekä lisäksi yhteen meditaatio- tai hypnoosiäänitteeseen kuukaudessa. Toisaalta mitä syvemmälle haluat päästä, sitä enemmän aikaa kannattaa varata erityisesti kirjoitustehtäville. Muutamakin tunti valmennukseen syventymistä kuukaudessa hellii ja hoivaa sielua ja mieltä!

Voinko taata tulokset?

 • Totuus on, että ainoa, joka voi antaa sinun menestyksellesi takeita, olet sinä itse. Minä lupaan kuitenkin tarjota sinulle työkalut, joilla teet unelmistasi totta – sinun pitää vain luvata ottaa vastaan ja tarttua toimeen!

Saanko verkkovalmennuksessa henkilökohtaista valmennusta?

 • Tähän verkkovalmennukseen ei kuulu yksilövalmennusta. Saat kuitenkin vastauksia henkilökohtaisiin kysymyksiisi ja mieltäsi askarruttaviin asioihin “Kysy & keskustele”-tapaamisessa kahdesti kuukaudessa.

Peruutusehdot

 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus ei koske verkkovalmennusta.

Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta sähköisten asiakirjojen, verkkovalmennusten, verkkoluentojen, verkkokurssien ja vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla 14 vuorokauden peruutusoikeuden sisällä, ja asiakas on vahvistanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen.

Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun.