Valmennusryhmä

Tämä valmennusryhmä on sinulle, joka et enää halua olla sivustakatsoja omassa elämässäsi ja vain ottaa vastaan ilman, että koet voivasi vaikuttaa asioihin. Haluat elää onnellista ja tasapainoista elämää ja herätä jokaiseen päivään energisenä, itsevarmana ja voimaantuneena täynnä intoa ja riemua.

 • Vapautat itsesi vanhoista taakoista ja astut elämään, jonka ansaitset
 • Uskallat keskittyä itseesi, sinun unelmiisi ja sinun hyvinvointiisi
 • Löydät sisältäsi manifestointikuningattaren, jota mikään ei kykene lannistamaan, joka uskoo itseensä ja näkee jokaisen päivän mahdollisuutena tehdä kaikista unelmistaan totta

Jos kaipaat keinoja löytää oma äänesi, rohkeutta olla oma itsesi tai selkeyttä ja näkemystä oman unelmaelämäsi rakentamiseen ja haluat sitoutua pysyvän muutoksen saavuttamiseen, tässä valmennusryhmässä olet oikeassa paikassa.

Saat eteesi selkeän kartan, jonka kanssa edetä, opastusta ymmärrettävällä kielellä, konkreettisia tehtäviä, voimaannuttavan vertaisryhmän tuen sekä valtavan määrän materiaalia, jonka äärellä elämäsi mullistuu ja jonka myötä oivallat järisyttäviä asioita itsestäsi ja elämästäsi kerta toisensa jälkeen – kaikki tämä alle 2€ päivässä!

Valmennuksen avulla

 • Saat valtavia oivalluksia itsestäsi ja tähänastisesta elämästäsi
 • Tiedostat ja karistat omat alitajuiset rajoittavat uskomuksesi, jotka eivät palvele sinua vaan estävät sinua elämästä arvoistasi elämää
 • Hoidat sisäiset haavasi, jotta voit sallia itsellesi kaiken sen hyvän, minkä ansaitset
 • Irrottaudut muiden asettamista ehdoista ja odotuksista ja olet rohkeasti itsekäs itsesi takia
 • Rakennat sinua palvelevia ajatusmalleja, vahvistat itseluottamustasi ja kasvat naiseksi, jolle mikään ei ole mahdotonta
 • Uskallat tarttua toimeen ja saat kaiken, minkä haluat

Jos haluat päästä kiinni sydämesi toiveisiin ja löytää itsessäsi
piilevän manifestointivoiman, 
liity mukaan valmennukseen nyt!

1kk | 49€

3 kk | 141€

3 x 47 € 

6 kk | 258€

6 x 43€

Mitä saat?

Kuukauden valmennus

  • Kuukausittainen online-valmennus, jossa käydään valmennuksen edetessä läpi 5 konkreettista ja tehokasta askelta unelmien toteuttamiseen ja syvennetään teemoja kuukausi kuukaudelta. Näillä tiedoilla rakennat perustukset omalle muutoksellesi, löydät voiman sisältäsi ja kasvat täysin uusiin mittoihin omassa elämässäsi.
  • Kaikki aiempien kuukausien valmennusvideot, äänitteet ja materiaalit ovat vapaasti käytössäsi.
  • Valmennuksen teemoja: Mitä todella haluat, Rajoittavat uskomukset, Sisäinen lapsi, EFT – tunteiden vapautustekniikka, Löydä tarkoituksesi, Vahvista sisäistä voimaasi, Intuitio, Irtipäästäminen.

Ilta tavoitteille

  • Aloitamme jokaisen uuden kuukauden asettamalla tavoitteet ja toimintasuunnitelmat tulevalle, jotta tiedät täysin, miten toteutat visioitasi tulevan kuukauden aikana ja myös saavutat haluamasi. Keskitymme kokonaisvaltaiseen onnellisuuden kasvattamiseen, ja kirjaamme suunnitelmat ylös, jotta voit palata niihin joka viikko kuukauden edetessä. 

Kysy & keskustele

  • Kahdesti kuukaudessa järjestämme virtuaalisen tapaamisen, jossa annan vastauksia valmennusryhmäläisten lähettämiin kysymyksiin ja jaan vinkkejä ja tekniikoita, jotka tukevat sinua muutoksessa ja manifestoinnissa. 

Kuukauden meditaatio

  • Valmennusalueelle tulee joka kuukausi uusi meditaatio- tai hypnoosiäänite, jonka voit ottaa avuksi matkallasi muutokseen: esim. Sydämen aktivointi, Tulevaisuuden sinä, Itsetunto, Manifestoi rahaa, Irti rajoittavista uskomuksista.

Suljettu Facebook-ryhmä

  • Sinun ei tarvitse käydä asioita läpi yksin. Lyöttäytymällä yhteen samanhenkisten naisten kanssa kaikkien tavoitteet ovat helpommin saavutettavissa. Yhteisessä facebook-ryhmässämme jaetaan menestystarinoita, tuetaan toisia ja tsempataan, jos usko meinaa loppua kesken matkan.

Lisäksi

 • Silloin tällöin järjestän valmennuksen jäsenille bonus-liven jonkun upean vierailijan kanssa. Saat syvyyttä ja näkökulmaa henkisen kasvun tiellä ja lisää näkemystä unelmien manifestointiin.
 • Kaiken lisäksi saat kuukausittain kirjoitustehtäviä, toimivia manifestointiohjeita ja inspiroivia vinkkejä!

Kaikki online-tapaamiset tallennetaan, joten voit käydä katsomassa ne silloin, kun sinulle sopii.

Tule mukaan rakentamaan unelmiesi elämää!

1kk | 49€

3 kk | 141€

3 x 47 €

6 kk | 258€

6 x 43 €

Valmennusryhmäläisten kokemuksia

Alkutilanteeseen nähden koen suurimman muutoksen tapahtuneen itsessäni. Tunnen surua siitä, miten rumasti olen puhunut itselleni, miten huonosti kohdellut itseäni sekä antanut muiden kohdella itseäni. Näin ei tapahdu enää!

Olen vihdoinkin alkanut ymmärtää mitä tarkoittaa itsensä rakastaminen, olen edistynyt valtavasti rajoittavien uskomusten muuttamisessa hyvinvointiani vahvistavaksi.

Kiitollisuus elämään on vahvistunut. Olen oppinut näkemään onnistumistani ja iloitsemaan niistä, olen paljon armollisempi itseäni kohtaan ja suhtaudun hyväksyvämmin myös muihin ihmisiin.

Lempiasiani sinun valmennuksessa on iloinen olemukseksi, rehellinen ja realistinen lähestymistapasi, kannustava ja tukeva asenteesi, erittäin runsas ja laadukas sisältö ja materiaali, tinkimätön paneutumisesi valmennettaviesi hyväksi.

Pidän siitä, että livetapahtumia on melko usein, ne auttavat aina vahvistamaan omaa sitoutumista ja palauttavat asian äärelle, ote saattaisi helposti herpaantua yksinään. Muutos ei todellakaan tapahdu itsestään eikä helposti. Puoli vuottakin tuntuu olevan liian lyhyt aika. Iso kiitos sinulle Tiina tästä valmennuksesta ❤.”

“Haluan kiittää Tiinaa ja universumia kaikesta tästä, mitä olen viimeisten kuukausien aikana saanut oppia ja oivaltaa. Miten voikaan ihmisen elämä muuttua! Mikä matka tämä onkaan jo tähän asti ollut!

Mä oon päässyt (mitä suurimmassa määrin) eroon siitä vuosikausia jatkuneesta kammottavan negatiivisesta sisäisestä puheesta! Ah! Mä jotenkin olin eksynyt ajattelemaan, että no mä nyt vaan oon tällainen, jolla on koko ajan sisäinen dialogi käynnissä. Mutta ei! Yhtäkkiä vaan tajusin, ettei sitä rumaa, latistavaa, soimaavaa ja ilkeää päänsisäistä puhetta enää juurikaan ole! Ja milloin jotain kaikuja kuuluukin, osaan ne nyt lempeästi ohjata pois ja keskittyä hyvään!

Yhä paremmin koko ajan tajuan, miten paljon olenkaan syyttänyt ulkopuolisia asioita ja ihmisistä mun huonosta olosta. Huikeeta, että on vihdoin uskaltanut katsoa peiliin ja kohdata paljon epämiellyttäviäkin tunteita. Ja ottaa oikeasti omasta elämästä ja onnellisuudestaan vastuun❣️

Tämä on ihanaa! Ja todellakin on niin, ettei uhriasemasta käsin voi manifestoida mitään, eikä kokea todellista onnea! Nyt sen ymmärtää. Ihanaa, että on vihdoin voinut sisäistää tämän! Työtä on vielä, mutta ilolla odotan mitä kaikkea vielä tulee vastaan. Joten kiitos kiitos kiitos koko maailmalle! Mulla ei ole ollut näin hyvä olo ehkä ikinä.❤️Nyt siirryn tutkimaan EFT:tä ja oppimaan taas jotain uutta.”
 

Sydän transparent background

“Olen alkanut miettiä tarkemmin ajatuksiani, varsinkin niitä itseä latistavia ajatuksia, joita tulee, kun joku ei sujukaan. Sisäinen lapsi sai minut itkemään!

Suhtautuminen omiin ajatuksiin on muuttunut. Mietin usein onko tämä oikeasti sitä, mitä itse ajattelen vai sitä alitajuntaa, joka tekee ajatusvalinnan puolestani. Tiedostan paremmin aiemman toimintakaavan ja halu muuttaa se on valtava.

Lempiasiani valmennuksessa on ollut sisäisen äänen tunnistaminen ja lapsuuteen linkittyvät käytös- ja ajatusmallit – En ole koskaan aiemmin edes ajatellut, miten paljon ne ovat elämääni vaikuttaneet.

Olet niin kannustava, vilpitön ja laitat itsesi täysillä peliin. Sinusta huokuu lämpö ja välittäminen. Avaat konkreettisesti asioita omankin elämäsi kautta. Annat todella henkilökohtaisen näkemyksen asiaan. ❤️

Tämä valmennus sopii ihmiselle, joka oikeasti on hieman hukassa oman arkensa ja itsensä kanssa. Hänelle, joka haluaa itse päättää omasta elämästään itselleen parhaaksi katsomallaan tavalla, eikä halua olla muiden vietävissä ja köytettävissä.”

“Kiitos Tiina tästä oman mielen avaamisesta! ❤️ Tämän sinun mahdollistaman prosessin aikana yhteys itseen ja sitä kautta kiitollisuuteen on todella vahvistunut ihan uudelle tasolle 🙏🏻 Aion pitää tästä tilasta ja itsestäni hyvän huolen, että tämä olo kestäisi 🙏🏻❤️ ero entiseen kokonaisvaltaiseen oloon on iso, paljon on tapahtunut omissa ajatuksissa muutosta vaikka luulin, että ennenkin kaikki oli hyvin. ❤️”

“Tiinan valmennus on innostavaa ja hän on ihanasti läsnä. Useasti olen koettanut saada muutosta elämään. Nyt pääsen eteenpäin Tiinan ammattitaitoisessa ja upeassa valmennuksessa askel kerrallaan.💎 Olen todella kiitollinen, että löysin tämän monipuolisen ja syvällisen valmennuksen, johon saa palata uudelleen ja uudelleen! ❤️”

Kysymyksiä

Paljonko aikaa tähän pitäisi laittaa?

 • Valmennus ei sido sinua aikaan eikä paikkaan, vaan voit käydä materiaaleja läpi silloin, kun sinulle sopii ja valita materiaaleista ne, mitkä kulloinkin tuntuvat sinusta sopivimmilta omaan arkeesi. Kuukauden luento ja Ilta tavoitteille pyritään pitämään aina alle tunnin mittaisina, ja suosittelisin sitoutumaan ainakin näihin kahteen sekä lisäksi yhteen meditaatioäänitteeseen kuukaudessa. Toisaalta mitä syvemmälle haluat päästä, sitä enemmän aikaa kannattaa varata erityisesti kirjoitustehtäville. Muutamakin tunti valmennukseen syventymistä kuukaudessa hellii ja hoivaa sielua ja mieltä!

Voinko taata tulokset?

 • Totuus on, että ainoa, joka voi antaa sinun menestyksellesi takeita, olet sinä itse. Minä tarjoan sinulle kaikki ne työkalut, joilla teet unelmistasi totta – sinun pitää vain luvata ottaa vastaan ja tarttua toimeen!

Saanko verkkovalmennuksessa henkilökohtaista valmennusta?

 • Tähän verkkovalmennukseen ei kuulu yksilövalmennusta. Saat kuitenkin vastauksia henkilökohtaisiin kysymyksiisi ja mieltäsi askarruttaviin asioihin “Kysy & keskustele”-tapaamisessa kahdesti kuukaudessa.