Oman elämäsi kuningatar

Tämä valmennusryhmä on sinulle, joka et enää halua olla sivustakatsoja omassa elämässäsi ja vain ottaa vastaan ilman, että koet voivasi vaikuttaa asioihin. Sen sijaan haluat elää hyvää ja tasapainoista elämää ja herätä jokaiseen päivään energisenä, itsevarmana ja onnellisena!

 • Vapautat itsesi vanhoista taakoista ja astut elämään, jonka ansaitset
 • Rakastut itseesi ja maailmaan, ja alat näkemään kaikki ne mahdollisuudet, jotka sinua odottaa
 • Uskallat keskittyä itseesi, sinun unelmiisi ja sinun hyvinvointiisi
 • Löydät sisältäsi manifestointikuningattaren, jota mikään ei enää kykene lannistamaan

Jos kaipaat keinoja löytää oma äänesi, rohkeutta olla oma itsesi tai selkeyttä ja näkemystä oman unelmaelämäsi rakentamiseen ja haluat sitoutua pysyvän muutoksen saavuttamiseen, tässä valmennusryhmässä olet oikeassa paikassa.

Oman elämäsi kuningatar on ryhmä, joka tuo eteesi kaikki välineet kaivaa itsestäsi esiin pysäyttämätön manifestoinnin mestari ja luoda elämästäsi juuri sellaista kuin olet aina halunnut – ja jotain vielä parempaa!

Tässä ryhmässä

 • teet valtavia oivalluksia itsestäsi ja tähänastisesta elämästäsi
 • tiedostat omat alitajuiset rajoittavat uskomuksesi, jotka estävät sinua elämästä arvoistasi elämää
 • opit hiljentämään egon, oman sisäisen kriitikkosi, äänen, joka koko elämäsi ajan on sättinyt ja latistanut sinua rumilla puheillaan
 • hoidat sisäisiä haavoja, jotta pystyt sallimaan itsellesi kaiken sen hyvän, minkä ansaitset
 • irrottaudut muiden asettamista ehdoista ja odotuksista, ja opit olemaan rohkeasti itsekäs itsesi takia
 • rakennat sinua palvelevia ajatusmalleja, vahvistat itseluottamustasi ja kasvat naiseksi, jolle mikään ei ole mahdotonta
 • uskallat tarttua toimeen ja saat kaiken, minkä haluat

Jos haluat päästä kiinni sydämesi toiveisiin ja löytää itsessäsi
piilevän manifestointivoiman, 
liity mukaan valmennukseen nyt!

1kk | 49€

3 kk | 141€

3 x 47 € 

6 kk | 258€

6 x 43€

Mitä ryhmässä tehdään?

Valmennusryhmässä tapaamme omassa suljetussa facebook-ryhmässämme 4-5 kertaa kuukaudessa, pääsääntöisesti kerran viikossa. Kaikki etätapaamiset tallennetaan, joten voit käydä katsomassa ne silloin, kun sinulle sopii, etkä jää mistään paitsi oman arkesi kiireiden takia.

Jokaisen kuukauden aloitamme asettamalla selkeät ja konkreettiset tavoitteet tulevalle, jotta tiedät täysin, miten toteutat visioitasi tulevan kuukauden aikana – ja myös saavutat haluamasi!

Kuukauden valmennuksessa opetellaan selkeyttämään omia unelmia ja omaa tarkoitusta, kaivellaan syvältä ja vielä syvemmältä rajoittavia alitajuisia uskomuksia, ja konkreettisilla ja tehokkailla välineillä heitetään niitä ulos omasta elämästä ja korvataan ne paremmilla, eteenpäin vievillä ajattelumalleilla. Opetan 5 askeleen manifestointitekniikan, jonka yksityiskohtiin pureudumme kuukausi kuukaudelta yhä syvemmin ja perusteellisemmin. Kaikki aiempien kuukausien valmennustallenteet ja materiaalit ovat vapaasti käytössäsi. 

Kaksi kertaa kuukaudessa pidetään Kysy & keskustele -tapaaminen, jossa saat henkilökohtaista opastusta omaan tilanteeseesi, ja voit kysyä ja tarkentaa kaikkea, mikä valmennuksessa kulloinkin mietityttää.

Joka kuukausi ryhmäläiset saavat käyttöön uuden meditaatio- tai hypnoosiäänitteen, jotka toimivat täydellisinä työkaluina omien uskomusten ja ajattelumallien muokkaamisessa ja oman manifestoinnin tehostamisessa. 

Ryhmässä jaan viikoittain vinkkejä ja tekniikoita manifestoinnin tueksi, ja jokaisen kuukauden alussa teen ryhmälle kollektiivisen tarot-kanavoinnin tulevan kuun näkymistä.

Silloin tällöin saamme ryhmään myös upeita vierailijoita, joiden osaamisen kautta saat syvyyttä henkiseen kasvuun ja lisää näkemystä unelmien manifestointiin.

Tule mukaan rakentamaan unelmiesi elämää!

1kk | 49€

3 kk | 141€

3 x 47 €

6 kk | 258€

6 x 43 €

Valmennusryhmäläisten kokemuksia

Olen vihdoinkin alkanut ymmärtää mitä tarkoittaa itsensä rakastaminen, olen edistynyt valtavasti rajoittavien uskomusten muuttamisessa hyvinvointiani vahvistavaksi.

Tunnen surua siitä, miten rumasti olen puhunut itselleni, miten huonosti kohdellut itseäni sekä antanut muiden kohdella itseäni. Näin ei tapahdu enää!

Kiitollisuus elämään on vahvistunut. Olen oppinut näkemään onnistumistani ja iloitsemaan niistä, olen paljon armollisempi itseäni kohtaan ja suhtaudun hyväksyvämmin myös muihin ihmisiin.

Lempiasiani sinun valmennuksessa on iloinen olemukseksi, rehellinen ja realistinen lähestymistapasi, kannustava ja tukeva asenteesi, erittäin runsas ja laadukas sisältö ja materiaali, tinkimätön paneutumisesi valmennettaviesi hyväksi.

Pidän siitä, että livetapahtumia on melko usein, ne auttavat aina vahvistamaan omaa sitoutumista ja palauttavat asian äärelle, ote saattaisi helposti herpaantua yksinään. Muutos ei todellakaan tapahdu itsestään eikä helposti. Puoli vuottakin tuntuu olevan liian lyhyt aika. Iso kiitos sinulle Tiina tästä valmennuksesta ❤.”

“Kiitos Tiina tästä oman mielen avaamisesta! ❤️ Tämän sinun mahdollistaman prosessin aikana yhteys itseen ja sitä kautta kiitollisuuteen on todella vahvistunut ihan uudelle tasolle 🙏🏻 Aion pitää tästä tilasta ja itsestäni hyvän huolen, että tämä olo kestäisi 🙏🏻❤️ ero entiseen kokonaisvaltaiseen oloon on iso, paljon on tapahtunut omissa ajatuksissa muutosta vaikka luulin, että ennenkin kaikki oli hyvin. ❤️”

“Tiinan valmennus on innostavaa ja hän on ihanasti läsnä. Useasti olen koettanut saada muutosta elämään. Nyt pääsen eteenpäin Tiinan ammattitaitoisessa ja upeassa valmennuksessa askel kerrallaan.💎 Olen todella kiitollinen, että löysin tämän monipuolisen ja syvällisen valmennuksen, johon saa palata uudelleen ja uudelleen! ❤️”

Sydän transparent background

Lempiasiani valmennuksessa on ollut sisäisen äänen tunnistaminen ja lapsuuteen linkittyvät käytös- ja ajatusmallit – En ole koskaan aiemmin edes ajatellut, miten paljon ne ovat elämääni vaikuttaneet.

Olet niin kannustava, vilpitön ja laitat itsesi täysillä peliin. Sinusta huokuu lämpö ja välittäminen. Avaat konkreettisesti asioita omankin elämäsi kautta. Annat todella henkilökohtaisen näkemyksen asiaan. ❤️

“Haluan kiittää Tiinaa ja universumia kaikesta tästä, mitä olen viimeisten kuukausien aikana saanut oppia ja oivaltaa. Miten voikaan ihmisen elämä muuttua! Mikä matka tämä onkaan jo tähän asti ollut!

Mä oon päässyt (mitä suurimmassa määrin) eroon siitä vuosikausia jatkuneesta kammottavan negatiivisesta sisäisestä puheesta! Ah! Mä jotenkin olin eksynyt ajattelemaan, että no mä nyt vaan oon tällainen, jolla on koko ajan sisäinen dialogi käynnissä. Mutta ei! Yhtäkkiä vaan tajusin, ettei sitä rumaa, latistavaa, soimaavaa ja ilkeää päänsisäistä puhetta enää juurikaan ole! Ja milloin jotain kaikuja kuuluukin, osaan ne nyt lempeästi ohjata pois ja keskittyä hyvään!

Yhä paremmin koko ajan tajuan, miten paljon olenkaan syyttänyt ulkopuolisia asioita ja ihmisistä mun huonosta olosta. Huikeeta, että on vihdoin uskaltanut katsoa peiliin ja kohdata paljon epämiellyttäviäkin tunteita. Ja ottaa oikeasti omasta elämästä ja onnellisuudestaan vastuun❣️

Tämä on ihanaa! Mulla ei ole ollut näin hyvä olo ehkä ikinä.❤️

Kysymyksiä

Paljonko aikaa tähän pitäisi laittaa?

 • Valmennus ei sido sinua aikaan eikä paikkaan, vaan voit käydä materiaaleja läpi silloin, kun sinulle sopii ja valita materiaaleista ne, mitkä kulloinkin tuntuvat sinusta sopivimmilta omaan arkeesi.  Mitä syvemmälle haluat päästä, sitä enemmän aikaa kannattaa varata erityisesti kirjoitustehtäville. Muutamakin tunti valmennukseen syventymistä kuukaudessa hellii ja hoivaa sielua ja mieltä ja tekee ihmeitä omalle ajatusmaailmalle!

Voinko taata tulokset?

 • Totuus on, että ainoa, joka voi antaa sinun menestyksellesi takeita, olet sinä itse. Minä tarjoan sinulle kaikki ne työkalut, joilla teet unelmistasi totta – sinun pitää vain luvata ottaa vastaan ja tarttua toimeen!

Saanko ryhmässä henkilökohtaista valmennusta?

 • Ryhmävalmennukseen ei varsinaisesti sisälly yksilövalmennusta. Saat kuitenkin vastauksia henkilökohtaisiin kysymyksiisi ja mieltäsi askarruttaviin asioihin “Kysy & keskustele”-tapaamisissa kahdesti kuukaudessa.
Miten tämä käytännössä toimii?
 • Tapaamiset järjestetään omassa facebook-ryhmässämme liveinä tai satunnaisesti zoom-tapaamisina. Ryhmässä avoin keskustelu ja vertaistuki on sallittua ja toivottua, mutta ei pakollista. Eli, jos haluat käydä tätä valmennusta läpi niin sanotusti omissa oloissasi, niin se on täysin ok. 
 • Ryhmän lisäksi käytössäsi on kurssisivusto, josta löydät kaikki  valmennustapaamiset kirjallisine tehtävineen sekä kaikki meditaatio- ja hypnoosiäänitteet. 
 • Materiaalit ovat käytössäsi jäsenyytesi ajan.