puhu asiakkaiden kielellä

Vedä puoleesi unelma-asiakkaita, jotka palaa halusta päästä työskentelemään kanssasi!

Voimallinen ja inspiroiva intensiivikurssi jokaiselle verkossa toimivalle bisnesnaiselle, joka haluaa vetää magneetin lailla puoleensa unelma-asiakkaitaan ja on valmis nostamaan kuukausitulonsa 5-lukuisiin summiin.
 
7-osaisen kurssin aikana opit
  • Puhumaan samaa kieltä ostohaluisten unelma-asiakkaittesi kanssa ja suuntaamaan oman viestintäsi suoraan heidän tarpeisiinsa
  • Asemoimaan itsesi rohkeasti ja itseäsi pienentämättä oman alasi asiantuntijaksi, jotta sun yleisö pääsee tutustumaan ja luomaan luottamussuhdetta nopeasti 
  • Ja luomaan vetovoimaista sisältöä, joka vetoaa juuri oikeisiin ihmisiin ja tekee sun seuraajista maksavia asiakkaita.
 
Tämä kurssi muuttaa välittömästi sen, millaista sisältöä julkaiset somessa, blogissa, sähköposteissasi…. ja miten saat unelma-asiakkaasi toimimaan.

Mä rakensin tämän kurssin materiaalit kaiken sen pohjalta, mitä mä oon oppinut ja itse saanut kokea viime vuosien aikana menestyvän verkkobisneksen pyörittäjänä. Oon nähnyt niin usein mun valmennusasiakkaiden tuskailevan sen kanssa, että mitä mun pitäis julkaista, ja miksi edes julkaista mitään, koska kukaan ei reagoi ja ihmiset vaan seuraa, muttei osta mitään, vaikka mä mitä yrittäisin

Ja jos sua tällä hetkellä ahdistaa koko some ja oma sähköpostilista, koska et tiedä, mitä pitäisi postata, että ihmiset syttyisi ja innostuisi ostamaan sulta jotain, niin tää kurssi on sun ratkaisu.

 

Asia on nimittäin näin: Sä voit luoda julkaisuja ristiin rastiin vaikka monta kertaa päivässä, julkaista inspiroivia lainauksia ja jakaa jotain arvokasta tietoa, mutta jos ei se saa sun asiakkaita kyselemään sulta suoraan, että MITEN SUN KANSSA PÄÄSEE TYÖSKENTELEMÄÄN, niin siitä kaikesta postaamisesta ei oo mitään hyötyä.

Mä opetan mun asiakkaita tuomaan itsensä esiin itsevarmoina johtajina, joita ihmiset luonnostaan haluaa seurata. Ja mä opetan, miten oma viestiminen tehdään niin magneettiseksi omille unelma-asiakkaille, ettei minkäänlaista myymisen painetta edes pääse syntymään!
 
Kun sä lakkaat lämmittelemästä loputtomasti sun yleisöä (postailemalla inspiraatiota ja varovaisia, kaikille mukavia juttuja)  ja alat sen sijaan puhumaan niille ihmisille, jotka on innoissaan sun tekemisestä ja on valmiita sun tarjouksille, niin sä säästät aikaa ja annat itsellesi mahdollisuuden päästä moninkertaisiin tuloihin pienemmällä työllä. 
Tämä on se täsmälleen sama kaava, jolla mä buukkasin mun arvokkaimpaan valmennukseeni 8 asiakasta vain kolmen päivän kuluessa.

Ja tällä samalla kaavalla mä sain myös 5 uutta asiakasta mun toiseen, yli 2000€ arvoiseen valmennukseen vain kirjoittamalla kolme yksinkertaista sähköpostia! 

Kun SÄ oot valmis tienaamaan enemmän rahaa vähemmällä työllä, niin tuu mukaan Vetovoimainen viestiminen -kurssille, ja voit saman tien alkaa magneetin lailla vetämään puoleesi innostuneita, ostohaluisia unelma-asiakkaitasi ja tiedät täysin selkeästi, miten puhut heidän kieltään ja saat heidät toimimaan saman tien!

Kurssikokonaisuuteen sisältyy:
  • 7 tehokasta audiovalmennusta 
  • Käytännön harjoituksia, joista tulee olemaan hyötyä pitkälle tulevaisuuteen
  • Koko materiaali käyttöösi kahden vuoden ajaksi
  • Mahdollisuus saada kaikkiin esittämiisi kysymyksiin vastaukset Tiinalta kurssisivustolla
 
Jos oot kyllästynyt juoksemaan loputtomasti asiakasehdokkaiden perässä, niin tuu mukaan tälle kurssille, löydä oma varmuutesi ja ennennäkemätön itseluottamus, ja opi kertomaan se oma viestisi niin, että se onkin jatkossa unelma-asiakkaasi, joka kyselee, miten pääsisi työskentelemään kanssasi!
 
———- Hanki yli 300€ arvoinen kurssi nyt vain 149€ hintaan!

 

Mä oon Tiina Heikkilä, mindset-, manifestointi- ja bisnesvalmentaja. Oon perustanut mun menestyksekkään valmennusbisnekseni muutama vuosi sitten, ja tällä hetkellä maksan itselleni säännöllisesti 5-numeroista kuukausipalkkaa tekemällä töitä korkeintaan 10 tuntia viikossa.

…ei sillä ettenkö rakastaisi mun työtä, mutta mä haluan elämässäni jättää tilaa myös muille mulle tärkeille asioille, kuten perheelle ja matkustelulle.

Oon oppinut valtavasti oman tekemiseni kautta ja myös huippuvalmentajien mentoroitavana, ja nyt oon täällä jakamassa mun oppimiani salaisuuksia niille, jotka haaveilee jostain samankaltaisesta vapaudesta elämässään.

mindset valmentaja