Avaudu rikkaudelle 35 päivän ohjelma

Luo rakastava suhde rahaan ja päästä rahallinen runsaus virtaamaan luoksesi!

Suurin osa ihmisistä tarpoo läpi elämän ymmärtämättä koskaan, miksi heidän rahatilanteensa ja pankkitilinsä saldo on se, mitä se on. Todellisuudessa jokaisella on oikeus ja myös mahdollisuus rikastua! Todellisuudessa ainoa asia, mikä oman rikastumisesi tiellä seisoo, olet sinä itse!

Fyysinen todellisuutesi on heijastusta sisäisestä todellisuudestasi, ja sisäinen todellisuutesi on muodostunut vahvasti lapsuuden kokemustesi pohjalta. 

5 viikon verkkokurssi auttaa sinua ymmärtämään rahaa ja omaa suhdettasi siihen, tiedostamaan alitajuiset esteet, jotka pitävät sinua kiinni puutteessa ja niukkuudessa ja sisäistämään ajatusmallit, jotka vievät sinut vaurauteen.

Rakastu rahaan ja luo sitä elämääsi niin paljon kuin haluat! 

Jos osaisit vaivattomasti manifestoida rahaa, etkä enää murehtisi ja pelkäisi sitä päivästä toiseen, ja jos tietäisit, miten poistat mielesi esteet rikastumisen tieltä, kuinka mahtavalta ja vapauttavalta se tuntuisi?  

Juuri nuo asiat opit tämän lyhyen, mutta voimallisen 35 päivän kurssin avulla.

Avaudu rikkaudelle – 35 päivän ohjelma opettaa sinut:

  • ymmärtämään rahaa. Muutat suhtautumisesi rahaan ikuisiksi ajoiksi.
  • ymmärtämään omaa suhdettasi rahaan. Ymmärtäminen ja tiedostaminen on avain kaikkeen, sillä et voi muuttaa sellaista, mistä et ole tietoinen.
  • löytämään rajoittavat rahaan liittyvät uskomuksesi ja vanhat rahatarinasi, jotka pitävät sinua kiinni puutteessa ja niukkuudessa.
  • muuttamaan ajatusmallisi niin, että alat vetämään rahaa vaivattomasti puoleesi, ilman huolta ja stressiä.

 

Kurssin läpikäyminen vie 5 viikkoa – tai omassa tahdissasi voit puristaa materiaalin läpi vaikka viikossa! 

Saat jokaiselle päivälle uuden koulutusosion n. 5-15 minuutin äänitallenteena sekä siihen liittyvät kirjoitustehtävät, joihin voit paneutua silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

 

”Kurssi oli tajunnanräjäyttävä! Ymmärsin oman historiani ja suhteeni rahaan, ja tajusin asioita, joita en ole ikinä edes ajatellut. Kurssin jälkeen rahaa on alkanut ilmestymään ihmeellisistä suunnista, vaikka olen vielä ihan alussa tällä manifestointitaipaleella. Tämä kurssi on kuin taikaa!” Jaana, 42

”Olen ahminut kurssia eteenpäin. Todella suuria oivalluksia on tapahtunut. Kuinka paljon lapsuuden kokemukset vaikuttavat kaikella tasolla.  Olen huomannut kuinka tämän kurssin myötä olen huomannut jo tuloksia
ihan ihmissuhteisiinkin liittyen. Vaikutus on kokonaisvaltainen. Olen tyytyväinen muutokseen!” Satu, 45 

”Avaudu rikkaudelle -kurssi on mieletön! Olen noin puolivälissä, ja aivan huikea matka ollut omaan alitajuntaan! Suosittelen todella!!” Milla, 40”Pakko suositella ihan jokaiselle. Mun todellisuuteni rahan suhteen on todellakin muuttunut, ja kurssi on maksanut itsensä takaisin tosi nopeasti. Oli kätevää, kun sai käydä osiot läpi omassa rytmissä ja tieto oli tiiviissä ja ymmärrettävässä muodossa. Tehtävät oli mahtavia ja valtavan avartavia. Opin tuntemaan itseäni tosi syvältä. Paras verkkokurssi mitä oon käynyt!” Anne, 34

5 viikkoa tulee muuttamaan sinut täysin uudeksi ihmiseksi, jolla on täysin uudenlainen suhde rahaan
– ilman pelkoa ja ahdistusta.

Kurssi koostuu 35 osiosta, jotka voit käydä läpi omassa tahdissasi. Puoli tuntia per osio päivässä riittää!

Suurimman hyödyn saat, jos pystyt sitoutumaan siihen, että käyt materiaaleja läpi päivittäin, mutta jos välillä on päiviä, että et kerta kaikkiaan ehdi tai jaksa, niin ei homma siihen kaadu. Kunhan lupaat palata rytmiin pian – oman itsesi takia!

Materiaali jää käyttöösi vuodeksi eteenpäin, joten voit helposti palata takaisin ja käydä tehtäviä läpi uudelleen ja syventää ymmärrystäsi itsestäsi ja omasta rahatarinastasi.

Tämä kurssi ON kullanarvoinen, ja tämä tulee muuttamaan kykysi manifestoida rahaa koko loppuiäksesi. Jos käyt kaiken materiaalin läpi ja syvennyt säännöllisesti kaikkiin tehtäviin, ja sen jälkeen olet sitä mieltä, että et ole saanut tästä yhtään mitään arvoa elämääsi, niin kerro minulle, ja palautan sinulle maksamasi summan.

 

Anna itsellesi lahja, jolla on voima muuttaa koko elämäsi.

Luo rakastava suhde rahaan ja avaudu rikkaudelle jo tänään!