Avaudu rikkaudelle

Muuta vanha ja kireä suhteesi rahaan ja runsauteen alitajunnan tasolta asti,
ja koe käänteentekevä muutos omassa rahatodellisuudessasi vihdoin myös käytännössä!

Suurin osa ihmisistä tarpoo läpi elämänsä ymmärtämättä koskaan, miksi oma rahatilanne pysyy vuodesta toiseen samanlaisena.

Rikastuminen, vaurastuminen ja rahallinen runsaus olisivat asioita, joihin ihan jokaisella olisi täysi oikeus ja täydet mahdollisuudet. Silti lähes automaattisesti ajatellaan, että vain harvoilla ja valituilla on mahdollisuus elellä leveästi ja olla murehtimatta rahaa aamusta iltaan.

 

Mikä siis estää nostamasta omaa rahatodellisuutta uudelle tasolle?

 

Mä tiedän, että tätä ei ole kiva kuulla, mutta todellisuudessa ainoa asia, mikä rikastumisesi tiellä seisoo, olet sinä itse! 

Fyysinen todellisuus ympärilläsi on aina heijastusta siitä, mitä kannat sisälläsi. Siksi mikä tahansa muutos, minkä haluat ympärilläsi nähdä – sen täytyy lähteä liikkeelle sisältä päin, omasta itsestäsi.

Sisäinen todellisuutesi, eli uskomukset ja kaavamaiset ajatusmallit siitä, miten rahaa voi saada, paljonko olet ansainnut ja miten rikas voisit olla – se määrää sen, miten paljon ja miten helposti vedät rahaa puoleesi. 

Tämä on työ, joka sun vain pitää tehdä!

💎 Miten upealta ja vapauttavalta tuntuisi, jos voisit elää murehtimatta raha-asioita päivästä toiseen?

💎 Jos uskaltaisit pyytää enemmän ja uskaltaisit hankkia itsellesi kaikkea sitä, mitä haluat – ilman syyllisyydentunteita tai pelkoa siitä, että millä tämä kaikki maksetaan ja ihan varmaan kohta kaikki rahat on loppu?

💎 Miltä tuntuisi säilyttää täydellinen mielenrauha laskujen maksamisen suhteen?

💎 Millaista olisi, jos osaisit vaivattomasti luoda tasaisen rahavirran elämääsi? Sen sijaan, että rahat riittää juuri ja juuri, sitä olisikin AINA yllin kyllin?

Avaudu rikkaudelle -kurssi on mieletön! Olen noin puolivälissä, ja aivan huikea matka ollut omaan alitajuntaan! Suosittelen todella!!! – Milla, 40

 

Olen ihan ensimmäisessä viikossa vasta, mutta tämä kurssi on avannut jo nyt tosi paljon. Pieniä ihania yllätyksiä on tullutkin liittyen rahaan!  Kaikki tässä kurssissa on mahtavaa! Lähden innolla jatkamaan! – Maija 31

Olen osiossa 13, enkä oikein tiedä kuinka sanoiksi pukisin, niin ison oivalluksen sain eilisen päivän tehtävien yhteydessä juurisyistä, jotka ovat rajoittaneet ja kaventaneet koko elämäni ajan valintojani.
 
Kurssi on rakennettu todella viisaasti, on ohjannut minua todella isojen asioiden äärelle. 
 
Olen valtavan kiitollinen tästä, olen jo tähän mennessä saanut paljon, ja matkahan jatkuu vielä! – Laura, 68
 

Pystytkö muuttamaan elämäsi perustuksia myöten vain 5 viikossa?

Mä tiedän, että pystyt! Tiedän sen täydellä varmuudella, koska sama tapahtui mulle!

Mä oon Tiina Heikkilä, mindset- ja manifestointivalmentaja, ja toimin opettajanasi tällä voimallisella ja käänteentekevällä kurssilla, jonka sisältö koostuu kaikista niistä läksyistä, työkaluista ja harjoituksista, jotka heitti mun oman elämän kertaheitolla täysin uusille raiteille muutama vuosi sitten.

Taakse jäi ensinnäkin aivan käsittämättömän huono rahatilanne, ikuinen kituuttaminen, pennien laskeminen ja ainainen murehtiminen ja pelko rahan riittävyydestä. Mulla on nykyään täysin luottavainen ja kevyt olo suhteessa rahaan, ja mielenrauha siitä, että kaikki todellakin järjestyy aina mun parhaakseni.

mindset valmentaja

Mä oon näiden oppien ansiosta manifestoinut itselleni unelmieni työn, moninkertaiset tulot aikaisempaan verrattuna, mahdollisuuden hankkia sijoitusasuntoja, matkustaa ja viettää enemmän aikaa perheeni kanssa, mutta kaikkein merkittävimpänä muutoksena vanhaan pidän sitä seesteistä ja turvallista oloa, kun kaikki rahaan liittyvä stressi ja huoli on poissa.

 Nämä syvät muutokset omissa uskomuksissa ja alitajunnan tasolla sysäsi liikkeelle myös kasapäin muitakin muutoksia mun elämässä, jotka näkyy esimerkiksi mun ihmissuhteissa sekä omassa itsearvostuksessa, itseluottamuksessa ja rohkeudessa heittäytyä uusille poluille. 


Aikaisemmin en ollut ikinä kuullut sanaakaan rahatarinasta (enkä muuten ollut kuullut mitään rajoittavista uskomuksistakaan).

En tiennyt, että mulla on “rahasuhde”, enkä tiennyt, että mun alitajunta ja tunteet työntää rahaa koko ajan vaan kauemmas ja kauemmas, vaikka minä miten yritän hokea affirmaatioita, olla positiivinen ja kuvitella itseäni rikkaaksi. 

Avaudu rikkaudelle -kurssi antaa sulle suoraan käteen selkeät askeleet ja ymmärrettävät, konkreettiset tehtävät, joiden avulla todellakin näet muutoksen elämässäsi! Etkä enää ikinä tuu miettimään sitä “miten rahaa muka manifestoidaan” -kysymystä! Siitä tulee sulle yhtä luonnollista kuin hengittäminen.

TÄLLÄ KURSSILLA

 • Pääset eroon rajoittavista uskomuksista ja ajatusmalleista ja uudelleenohjelmoit aivosi kohti runsautta 
 • Muutat oman rahasuhteesi avoimeksi, keveäksi, luottavaiseksi ja rennoksi 
 • Opit manifestoimaan rahaa  ja TEET UNELMISTASI TOTTA! 

Suosittelen! Itselläni avautui moni asia lapsuudesta liittyen rahaan, mutta myös omaan itseeni. Olen ahminut kurssia eteenpäin. Todella suuria oivalluksia on tapahtunut. Kuinka paljon lapsuuden kokemukset vaikuttavat kaikella tasolla.  

Olen huomannut kuinka tämän kurssin myötä näkyy jo tuloksia ihan ihmissuhteisiinkin liittyen. Vaikutus on kokonaisvaltainen. Olen tyytyväinen muutokseen! – Satu, 45 

 

Siis todella hyvä ja syvälle menevä kurssi! Ehdottomasti kannatti osallistua!

Olin jo aiemminkin käynyt paljon läpi mm. lapsuuden kodista periytyneitä malleja raha-asioista, mutta tämä kurssi on sukeltanut vieläkin syvemmälle näissä asioissa! Aivan mielettömiä oivalluksia on tullut ja olen tullut tietoiseksi asioista, joita en ollut edes osannut ottaa huomioon. – Anu

 
Mä en muista miten pitkään mä oon YRITTÄNYT manifestoida rahaa ja vetää jotain runsautta elämääni, todella kauan joka tapauksessa. Ihan hirveästi haaskannu aikaa kaikkeen täysin turhaan.
 
Joku tässä sun tyylissä ja puheissa vaan kolahti, että tää on se juttu, ja tää on ollu kyllä niin iso nuijanisku universumilta mun päähän koko kurssi! Mä en oo koskaan edes ymmärtäny miettiä tällaisia asioita!

Sellainen huoli, epätoivo ja murehtiminen rahasta, laskuista ja elämisestä ihan yleensä on jäänyt taakse. Mä oon oppinut näkemään mahdollisuuksia ja alkanut suhtautumaan elämään niin paljon valoisammin tämän kurssin kautta!

Ja ihan käytännössä, ne rahatavoitteet, joita mä nyt kurssin jälkeen oon asettanut, niin mä vihdoinkin oon myös onnistunut luomaan todeksi!!! – Kaisa, 45

Ootko  valmis avaamaan itsesi ja oman sisimpäsi sille rajattomalle runsaudelle ja rikkaudelle, joka sun ON mahdollista manifestoida itsellesi?

 

Jos oot, niin sun TÄYTYY tehdä tämä työ! Investoi itseesi ja lähde mukaan tälle 35 päivän matkalle mun opastuksella,

Kun seuraat mun ohjeita, teet sen työn ja sovellat oppimaasi omassa elämässäsi, saat huomata, miten sun koko elämä muuttuu!

Avaudu rikkaudelle opettaa sinut:

 • suhtautumaan rahaan uudella, kevyellä ja rennolla tavalla.
 • ymmärtämään omaa suhdettasi rahaan ja sitä historiaa, jonka pohjalle ajatuksesi rahasta, työnteosta, rikkaudesta ja omasta arvostasi on rakentuneet.
 • löytämään rajoittavat rahaan ja ansaitsemiseen liittyvät uskomuksesi, jotka pitää sut kiinni puutteessa ja niukkuudessa – siinä, että rahaa on aina juuri ja juuri tarpeeksi, mutta ei yhtään enempää.
 • muuttamaan ajatusmallisi niin, että alat vetämään rahaa vaivattomasti puoleesi, ilman huolta ja stressiä.

Kurssin läpikäyminen vie 5 viikkoa – tai omassa tahdissasi voit puristaa materiaalin läpi vaikka kahdessa viikossa! 

Saat jokaiselle päivälle oman tiiviin, n. 5-15 minuutin kurssiäänitteen sekä siihen liittyvät selkeät ja konkreettiset tehtävät, joihin voit paneutua silloin, kun sulle parhaiten sopii.

Kurssimateriaalit harjoituksineen ovat käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä.

HYVÄ TIETÄÄ:

 • Tämä kurssi tulee muuttamaan sut täysin uudeksi ihmiseksi, jolla on täysin uudenlainen suhde rahaan.
 • Kurssi koostuu 35 osiosta, jotka voit käydä läpi omassa tahdissasi. Suurimman hyödyn saat, jos pystyt sitoutumaan siihen, että käyt materiaaleja läpi päivittäin, mutta jos välillä on päiviä, että et kerta kaikkiaan ehdi tai jaksa, niin ei homma siihen kaadu. Kunhan lupaat palata rytmiin pian – oman itsesi takia!
 • Materiaali jää käyttöösi vuodeksi eteenpäin, joten voit helposti palata takaisin ja käydä tehtäviä läpi uudelleen ja syventää ymmärrystäsi itsestäsi ja omasta rahatarinastasi.
 • Tämä kurssi ON kullanarvoinen, ja tämä tulee muuttamaan kykysi manifestoida rahaa koko loppuiäksesi.

Kurssi on mullistanut elämäni.  Silmät on auennut ihan todella ja olen tajunnut! Ja olen rämpinyt hyvin syvissä vesissä kurssia käydessäni. Oivaltanut monta asiaa. Esim. miksi ajattelen itsestäni niin kuin ajattelen. Hyvin silmät avaava kokemus. Kiitos ❤️ – Piitu

 

 

Kurssi oli tajunnanräjäyttävä! Ymmärsin oman historiani ja suhteeni rahaan, ja tajusin asioita, joita en ole ikinä edes ajatellut. Kurssin jälkeen rahaa on alkanut ilmestymään ihmeellisistä suunnista, vaikka olen vielä ihan alussa tällä manifestointitaipaleella. Tämä kurssi on kuin taikaa! – Jaana, 42

Tämä kurssi on vastannut odotuksia ja ylittänytkin ne. Olen sen ajan kasvattia, jolloin asioista ei puhuttu, rahasta varsinkaan. Kurssin avulla olen tullut tietoiseksi omista valinnoista, syistä siihen miksi asioita on sattunut.

Suurin asia mitä minulle tapahtui oli, että nyt olen pystynyt antamaan itselle anteeksi. Nyt ymmärrän, että minäkin olen arvokas. – Marjatta

Anna itsellesi lahja, jolla on voima muuttaa koko elämäsi!