Käyttöehdot

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen tämän sivuston käyttöä.

Verkkosivuston ja sen sisällön omistaa Unelmavalmennus Oy (”Yritys”, ”me” tai ”meidän”), jonka Y-tunnus on 3316214-5. Termi ”sinä” viittaa verkkosivujen www.unelmavalmennus.fi (”verkkosivusto”) käyttäjään tai katsojaan.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä verkkosivuston ehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käytät verkkosivustoa ja sen sisältöä hyväksymällä käyttöehdot sellaisena kuin ne ilmestyvät, riippumatta siitä oletko lukenut ne.  Jos et ole samaa mieltä näiden käyttöehtojen kanssa, älä käytä verkkosivustoamme tai sen sisältöä.

Tilaaminen

Verkkovalmennusten ja verkkokurssien tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä asiakkaaksi, sillä tuotteet toimitetaan tai ne ovat käytettävissä vain rekisteröityneille asiakkaille tarkoitetulla sivuston alueella, jonne pääsyyn tarvitaan henkilökohtaiset käyttäjätunnukset.

Tilaaminen etenee seuraavasti: Lisää ostoskoriin, lisää laskutustiedot ja maksa. Tilauksen vastaanottamisen jälkeen lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistussähköpostin. Tilattuasi digitaalisen kurssin, tuotteen tai valmennuksen saat pääsyn tilaamaasi tuotteeseen Unelmavalmennus-sivuston Kurssit ja valmennukset -otsikon alta. Materiaalit ovat asiakkaan käytettävissä välittömästi ostohetkestä eteenpäin laskettuna kunkin tuotteen kohdalla erikseen ilmoitetun ajan.

Linkki omaan tiliisi sekä käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sinulle sähköpostilla. Asiakkaan vastuulla on varmistaa, että hän antaa ostohetkellä toimivan sähköpostiosoitteen. Asiakkaan vastuulla on myös tarkistaa, että hän on vastaanottanut käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ongelmatilanteissa tulee ottaa viipymättä yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@unelmavalmennus.fi.

Asiakas maksaa tuotteesta tilaushetkellä hyväksymänsä hinnan, eikä se muutu, vaikka tuotteen hinta verkkopalvelussa myöhemmin muuttuisikin.

Livetapaamisten aikatauluihin voi tulla muutoksia, joista ilmoitetaan asiakkaalle aina mahdollisimman pian näiden muutosten varmistuttua.

Peruutus- ja palautusehdot

Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruutusoikeutta verkkovalmennusten, verkkokurssien, sähköisten asiakirjojen tai muiden tarjoamiemme vastaavien palveluiden tilauksissa, ellei toisin mainita, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla 14 vuorokauden peruutusoikeuden sisällä, ja asiakas on vahvistanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen. Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut digitaalisen tuotteen latauslinkin taikka linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun.

Kaikki sopimukset, tilaukset ja ostokset ovat sitovia eikä tuotteilla ole palautusoikeutta. Emme myöskään palauta rahoja.

Verkkosivuston käyttö ja suostumus

Tämän verkkosivuston tai sen sisällön kautta käytettävissä olevat sanat, muotoilu, ulkoasu, valokuvat, grafiikka, kuvat, materiaalit, asiakirjat, tietokannat ja kaikki muut tiedot ovat Unelmavalmennuksen omaisuutta.

Käyttäessäsi tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä, vakuutat, että olet vähintään 18-vuotias ja että olet hyväksynyt ja noudattanut näitä käyttöehtoja. Alle 18-vuotiaan rekisteröityminen, käyttö tai pääsy verkkosivustolle ja sen sisältöön on luvatonta, lisensoimatonta ja ristiriidassa näiden käyttöehtojen kanssa.

Immateriaalioikeudet

Tämä verkkosivusto ja sen sisältö ovat yksinomaan meidän omaisuuttamme, ellei toisin mainita. Kaikkien myymiemme tuotteiden ja palvelujen materiaali on tekijänoikeuden alaista, eikä sitä saa kopioida eikä jakaa eteenpäin missään muodossa, ilman kirjallista lupaa tekijältä.

Olemme myöntäneet sinulle rajoitetun käyttöoikeuden, jotta voit nauttia verkkosivustostamme ja sen sisällöstä omassa henkilökohtaisessa käytössäsi, ei omaan liiketoimintaasi tai kaupallista käyttöä varten tai millään tavalla, jolla ansaitset rahaa.

Kun ostat palveluja tai käytät verkkosivustoamme tai sen sisältöä, hyväksyt seuraavat ehdot:

  • Et saa millään tavalla käyttää, kopioida, muokata tai antaa ymmärtää, että verkkosivusto tai sen sisältö on sinun tai sinun luomaasi. Jos lataat, tulostat tai muuten käytät verkkosivustomme sisältöä henkilökohtaiseen käyttöön, sinulla ei missään tapauksessa ole omistusoikeutta.
  • Sinun on saatava kirjallinen lupa ennen kuin käytät verkkosivustoamme tai sen sisältöä omalle yrityksellesi tai ennen sisällön jakamista muiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi muokata, kopioida, uudelleenjulkaista, lähettää, kääntää, myydä, markkinoida, hyödyntää tai jakaa millään tavalla tai välineellä mitään sivuston sisältöä.
  • Sinun on sallittua ajoittain ladata ja/tai tulostaa verkkosivuston tai sen sisällön yksittäisten sivujen kopioita henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Tämä oikeus koskee myös kursseihin liittyviä työkirjoja ja kursseihin sisältyviä tehtäviä. Sinulla ei kuitenkaan ole oikeutta ladata verkkosivustolla olevia kursseihin liittyviä äänitiedostoja.
  • Et saa ilman etukäteen hankittua kirjallista lupaamme videoida tai millään muulla tavalla tallentaa verkkosivustoa tai sen sisältöä.
  • Kun sinä vapaaehtoisesti toimitat tai lähetät meille kommentin, valokuvan, kuvan, videon tai muun aineiston käytettäväksi verkkosivustollamme tai sen kautta, olet myöntänyt meille suostumuksen käyttää sitä osana nykyistä tai tulevaa verkkosivustoamme ja sen sisältöä ilman minkäänlaista lupaa tai korvausta sinulle.

Verkkosivustomme tai sen sisältöön liittyvät tavaramerkit ja logot ovat meille kuuluvia, ellei toisin mainita. Kaikki käyttö, mukaan lukien kehystäminen, sisällönkuvauskentät tai muu teksti, jotka käyttävät näitä tavaramerkkejä tai muita tavaramerkkejä, on ehdottomasti kielletty ilman kirjallista lupaamme.

Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä ehdoissa, ovat meille varattuja.

Henkilökohtainen vastuu ja riskinotto

Käyttöoikeuden haltijana olet samaa mieltä siitä, että käytät verkkosivustoamme ja sen sisältöä omalla vastuullasi. Hyväksyt ja ymmärrät, että olet vastuussa kaikista riskeistä ja mitään tuloksia ei ole taattu tällä sivustolla ja/tai sen sisällöllä. Tämä verkkosivusto ja sen sisältö tarjoavat sinulle koulutusta ja työkaluja, joiden avulla voit tehdä omia päätöksiä itsellesi. Olet yksin vastuussa teoista, päätöksistä ja tuloksista, jotka perustuvat tämän verkkosivuston tai sen sisällön käyttöön, väärinkäyttöön tai käyttämättä jättämiseen.

Vastuuvapauslauseke

Sivustomme ja sen sisältö ovat vain informaatiota ja opetusta varten. Lain sallimissa rajoissa voimme nimenomaisesti sulkea pois kaiken vastuun välittömästä tai välillisestä menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu sinulle tai muille verkkosivuston ja sen sisällön käytön yhteydessä, mukaan lukien rajoituksetta vastuu onnettomuuksista, viivästykset, vahingot, menetetyt voitot, henkilökohtaiset tai liiketoiminnan keskeytykset, tietojen virheellinen soveltaminen, fyysinen tai psyykkinen sairaus tai vamma tai vahinko, tulonmenetyksen tai liikevaihdon menetys, voiton tai sopimusten menetys, ennakoitujen säästöjen menettäminen, tietojen menettäminen, liikearvon menetys, hukkaan mennyt aika ja mahdolliset muut menetykset tai vahingot huolimattomuudesta, sopimusrikkomuksesta tai muusta, vaikka ne olisivatkin ennakoitavissa. Vapaudumme samalla kaikista vaatimuksista. Erityisesti tunnustat ja hyväksyt, että emme ole vastuussa minkään muun sivuston osallistujan tai käyttäjän, kuten sinun, loukkaavasta tai laittomasta käyttäytymisestä.

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke

Tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä ei pidä millään tavalla ymmärtää tai käyttää lääketieteellisenä tai mielenterveyden edistämisen neuvontana. Verkkosivustomme tai sisältömme kautta annetut tiedot eivät ole tarkoitettu korvaamaan ammattitaitoista lääkärinhoitoa, diagnoosia tai hoitoa, jota lääkäri, sairaanhoitaja, lääkäriasiantuntija, terapeutti, mielenterveysalan ammattilainen, lisensoitu ravinto- tai ravitsemusterapeutti, seurakunnan työntekijä tai muu hyväksytty tai rekisteröity terveydenhuollon ammattihenkilö voivat tarjota.

Oikeudellinen ja taloudellinen vastuuvapauslauseke

Tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä ei pidä ymmärtää tai käyttää taloudellisena tai oikeudellisena neuvontana. Verkkosivustollamme ja sen sisällössä annettavia tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan ammattimaista neuvontaa, jonka voi antaa oma tilintarkastaja, asianajaja tai taloudellinen neuvonantaja. Hyväksyt, että emme ole vastuussa tuloksestasi, yrityksesi päätösten menestyksestä tai epäonnistumisesta, talouden tai tulotason noususta tai laskusta tai mistään muusta tuloksesta, joka saattaa olla mahdollinen saatujen tietojen perusteella sivuston tai sen sisällön kautta.

Tulosvastuuvapauslauseke

Sinä ymmärrät, että emme esitä fyysisiä, henkisiä, emotionaalisia tai terveydellisiä etuja, tulevia tuloja, kuluja tai mahdollisia kannattavuuksia tai menetyksiä, jotka saattavat johtua tämän verkkosivuston tai sen sisällön käytöstä. Emme takaa, että saavutat tietyn tuloksen verkkosivustollamme tai sen sisällöllä. Hyväksyt ja ymmärrät, että tulokset eroavat jokaisella yksilöllisesti, emmekä ole millään tavoin vastuussa tuloksistasi.

Tekninen vastuuvapauslauseke

Pyrimme varmistamaan, että verkkosivuston ja sen sisällön saatavuus ja toimitus ovat keskeytymättömiä ja virheettömiä. Emme kuitenkaan vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Virheet ja puutteet

Emme anna takuita verkkosivustostamme tai sen sisällöstä. Hyväksyt, että verkkosivutomme ja sen sisältö on “sellainen kuin se on”. Emme takaa, että verkkosivustomme tai sen sisältö on toimiva, keskeytyksetön, moitteeton, täydellinen tai virheetön tai mikä tahansa verkkosivuston osa on vapaa viruksista tai muista haitallisista osasista. Pyrkimyksenä on tarjota sinulle mahdollisimman tarkat ja ajantasaiset tiedot, mutta emme ole vastuullisia sisällön oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta virheistä tai laiminlyönneistä verkkosivustossa, sen sisällöstä tai muusta sivustossa viitatussa tai linkitetystä tiedosta. Käyttäjä myöntää, että tällaiset tiedot voivat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä lain sallimissa rajoissa.

Linkit muihin verkkosivustoihin

Voimme tarjota linkkejä ja viitteitä muihin kolmannen osapuolen ylläpitämiin sivustoihin, jotka saattavat viedä sinut verkkosivuston tai sen sisällön ulkopuolelle. Nämä linkit on tarkoitettu avuksesi, emmekä vastaa kolmansien osapuolien omistamien sivujen sisällöstä tai toimivuudesta.

Sinun menettelytapasi

Hyväksyt, että et käytä verkkosivustoamme millään tavalla, joka aiheuttaa tai todennäköisesti aiheuttaa verkkosivuston, sen sisällön tai sen saatavuuden keskeytymisen, vahingoittumisen tai heikentymisen millään tavoin. Ymmärrät, että olet yksin vastuussa kaikista sähköisen viestinnän ja sisällön lähettämisestä tietokoneeltasi tällä verkkosivustolla ja sen sisällöllä sekä meille.

Ostat tavaroita tai palveluita vain itsellesi tai muulle henkilölle, jolle sinulla on laillisesti oikeus tehdä niin tai jolta olet saanut nimenomaisen suostumuksen antaa nimensä, osoitteensa, maksutapansa, luottokorttinsa tai laskutustietonsa. Hyväksyt olevasi vastuussa kaikista ostoksista, jotka sinä tai joku, joka toimii sinun puolestasi, on ostanut verkkosivuston tai sen sisällön kautta. Sitoudut käyttämään verkkosivustoa ja sen sisältöä vain laillisiin, ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Irtisanominen

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan kieltäytyä tai lopettaa pääsyn verkkosivustolle ja sen sisältöön kokonaan tai osittain milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, ellei käyttöehtoja noudateta. Tällöin sinulla ei ole enää lupaa käyttää verkkosivuston tai sisällön osaa, johon tällainen peruuttaminen tai irtisanominen vaikuttaa. Näissä käyttöehdoissa asetetut rajoitukset verkkosivuston ja sen sisällön suhteen tulevat silti sovellettaviksi nyt ja tulevaisuudessa.

Rekisteriseloste

Tutustu tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen täällä.