Bisneskuningatar

Tämä valmennus on sulle, jos:

haaveilet pääseväsi irti oravanpyörästä ja haluat korvata puskemisen, raatamisen ja vääntämisen omannäköisellä menestyvällä bisneksellä, joka on linjassa sun sydämen ja elämäntarkoituksen kanssa, ja joka mahdollistaa sulle ajasta ja paikasta riippumattoman vapauden luoda myös sen taloudellisen runsauden, jota kaipaat.

Olet sitten aloitteleva tai jo kokeneempi valmentaja, kouluttaja, terapeutti tai neuvoja, ja haluat muuttaa osaamisesi ja intohimosi verkossa toimiviksi kursseiksi tai valmennukseksi, mun ohjauksessa onnistut kuudessa kuukaudessa muuttamaan vaikka pelkän idean sun uudeksi, innostavaksi unelmabisnekseksi.

Bisneskuningatar™ on uudenlainen, kattava, konkreettinen ja inspiroiva yhteisöllinen valmennuskokemus päättäväisille ja menestykseen tähtääville tulevaisuuden bisneskuningattarille – sekä mindsetin että strategian tasolla.

Ootko valmis hyppäämään isompiin kenkiin ja muuttamaan pinnan alla kuohuvan ideasi 6-numeroisiksi vuosituloiksi?

Millä tasolla sä tunnet olevasi jumissa?

1. PELKO JA USKON PUUTE

Haaveilet joka päivä siitä, että saisit lopettaa nykyisen palkkatyösi, ja tiedät myös sydämessäsi, että sulla on jo hyvä idea, jonka toteuttamalla voisit pystyä korvaamaan ne entiset tulot ja saamaan enemmänkin – rahaa ja varsinkin vapaa-aikaa.

Mutta sen sijaan, että antaisit menestyksellesi mahdollisuuden, pysyttelet kuitenkin viikosta ja kuukaudesta toiseen siellä turvallisemmilla vesillä, kiinni vanhassa, koska sun on niin vaikea uskoa, että SINÄ voisit onnistua luomaan menestyvää bisnestä.

Ensimmäinen onnistumisen salaisuus on se, että vaikka pelottaa, niin tekee silti, aloittaa silti, tarttuu silti omaan unelmaansa! 

Tässä, ja monissa muissa peloissa, joita oman bisneksen luomisen ja kasvattamisen myötä joutuu kohtaamaan, on kyse vain oman mindsetin hallinnasta. Ja siihen hommaan Bisneskuningatar-valmennus tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut.


2. KESKITTYMINEN VÄÄRIIN ASIOIHIN

Sulla on jo y-tunnus, sometilit ja ehkä jopa valmis kurssikin myytäväksi, mutta sen sijaan, että tekisit rahaa tämän sun yrityksen kautta, keskitytkin epäolennaisuuksiin ja laitat aikasi kaikenlaisiin sijaistoimintoihin. Ja näin aikaa kuluu, mutta rahaa ei tule.

Käytät ehkä päiväsi some-postausten miettimiseen. Tai erilaisissa ryhmissä notkumiseen toivoen löytäväsi sieltä potentiaalisia asiakkaita. Tai ehkä oot pudonnut siihen jatkuvan varmistelun ansaan, jossa vakuuttelet itsellesi, että sun täytyy käydä vielä tämä yksi somekurssi, yrittäjäkurssi, esiintymiskurssi, viestintäkurssi, markkinointikurssi… Ja edelleen; aikaa kuluu, mutta rahaa ei tule.

Tässä on kyse mindsetistä, mutta myös tehokkaasta strategiasta: Siitä, että kun oman bisneksen pohjatyö on tehty kunnolla, ei somepostausten, yleisön hankkimisen, lanseerausten ja itsevarman myymisen tarvi viedä aikaa kuin muutama tunti viikossa. Ja se on se salaisuus, miten mä pystyn luomaan 15’000€ tuloja 10 tunnin työpanoksella.

3. KONKREETTISTEN OHJEIDEN PUUTTUMINEN

Tiedät, mitä haluat, ja oot valmis taklaamaan kaikki pelot ja epävarmuuden, mutta käytännön tasolla sulla ei oo mitään käsitystä siitä, mitä pitäisi tehdä ja mistä aloittaa.

Miten perustetaan yritys? Mitä pitää ottaa huomioon? Miten keksin sellaisia kursseja tai valmennuksia, että ne kiinnostaa ihmisiä? Mistä löytyy someseuraajia ja mistä keksii mitään postattavaa? Mitä nettisivuille pitäisi laittaa? Onko pakko olla nettisivut? Miten yleisön saa kiinnostumaan ja pysymään kiinnostuneena jopa niin pitkälle, että sieltä löytyy myös maksavia asiakkaita sun maksullisille palveluille ja tuotteille? Miten toteutetaan onnistunut lanseeraus? Miten tehdään somemainoksia? Entä sitten sähköpostilistajutut? 

Ja entä sitten, kun sä olet tehnyt ne ensimmäiset onnistuneet lanseeraukset, miten onnistut sen jälkeen säilyttämään sen saman linjan ja luomaan jatkuvaa menestystä?

Paljon kysymyksiä, mutta mä voin auttaa sua kaikissa näissä, kädestä pitäen.

“Bisneskuningatar- valmennus tuli elämääni juuri oikeaan aikaan ja se antoi minulle konkreettisen tuen päätökseeni irtisanoutua palkkatöistäni ja aloittaa täysipäiväisenä yrittäjänä. Tiina on paketoinut valmennukseen tiiviisti ja helposti omaksuttavasti paljon tärkeää tietoa. Parasta valmennuksessa oli Läpimurtotreffit sekä facebook-ryhmän tuki, sillä sain niistä paljon henkilökohtaista apua sekä nopeasti vastauksia niihin lukuisiin kysymyksiin ja itseni epäilyn kiemuroihin, jotka liittyvät oman yritystoiminnan aloittamiseen.” 

Hanna-Leena Hakola, PureLoveCoaching

“Kiitos hurjan paljon valmennuksestasi, Tiina. Sinä olet tosi hyvä valmentajana! Olen kuunnellut sivustolta melkein kaikki videot ja moneen kertaan jotkut asiat.

Tuo some-markkinointi on niin laaja osa kaikkea, että siihen en ole vielä päässyt oikein käsiksi. Mutta ilman sua, en olisi näin pitkällä. Kiitos siitä. Olet luonut uskoa omaan tekemiseen ja antanut hyviä neuvoja. “

Raija Ruusila, Raijan Suunnittelupalvelu

Mä autan sua synnyttämään sun unelmabisneksen
ja luomaan sen avulla ensimmäiset ja seuraavat 6000€

💎 Bisneskuningatar-valmennus opettaa selkeästi, tiiviisti ja konkreettisesti strategian, jonka avulla online-valmentajat, kurssien luojat ja kouluttajat nostavat vaikka täysin nollasta oman bisneksensä loistoonsa ja luovat sen avulla säännöllisesti haaveilemiaan 5-numeroisia summia haaskaamatta aikaa ja käyttämättä energiaa turhaan puurtamiseen. 

💎 Strategian, markkinoinnin ja myymisen lisäksi Bisneskuningatar opettaa kääntämään omat ajattelumallit, uskomukset ja kaikki mahdolliset epävarmuudet menestyksen mindsetiksi, jonka avulla tekijänaiset onnistuu kasvattamaan unelmansa itsensä näköiseksi, vaikuttavaksi ja merkittäväksi työksi, jota he rakastaa tehdä ja joka tuo heidän elämäänsä tasapainoa, vapautta ja satojen tuhansien eurojen tulot.

Sulla on valtava potentiaali sisällä! Sä oot taitava ja osaava, ja haluat aidosti, sydämestäsi jakaa osaamistasi muille. 

Sä haluat auttaa monia, monia ihmisiä. Ja haluat luoda ja kasvattaa toimivan bisneksen ja saavuttaa taloudellisen tasapainon ja vapauden tehdä elämässä enemmän niitä asioita, joita sä rakastat tehdä!

Sä myös haluat tietoisesti rakentaa bisneksen, joka tuntuu hyvältä ei vain sulle vaan myös sun yleisölle. Ja sä haluat, että sun ei koskaan tarvi tyrkyttää, tuputtaa tai myymällä myydä mitään.

Näitä asioita mäkin halusin, kun päätin onnistua omassa unelmassani.

4 kuukaudessa 400€ tuloista 6000€ kuukausiin 

Tammikuussa 2020 mä olin kotona hoitovapaalla pienen lapseni kanssa. Kesäkuussa odottaisi paluu tuttuun ja turvalliseen virastotyöhön, joka oli kuitenkin alkanut tökkimään jo pelkän ajatuksen tasolla. Mä tiesin, että se palkka ei tuu mulle yksinhuoltajana riittämään, ja että mä haluan ja tarvin enemmän vapaa-aikaa kuin mitä se työ tulee antamaan. Musta alkoi tuntumaan, että mun on pakko katsoa asioita ja mun mahdollisuuksia jostain ihan uudesta kulmasta käsin.

Mä olin jo jonkun aikaa tehnyt töitä oman rahasuhteeni ja rajoittavien uskomusteni kanssa, ja niiden asioiden kautta mulle alkasi valkenemaan se, että jos joku muukin pystyy luomaan bisneksen, joka tuo paitsi paljon rahaa, myös paljon vapaa-aikaa – niin miksi mä en pystyisi siihen!? Mä tunsin syvää intohimoa niitä asioita kohtaan, joita mä olin opiskellut siinä kuluneen syksyn ja talven aikana. Ja eräänä tammikuisena iltana ne palikat sitten vaan loksahteli paikoilleen mun mielessä, ja mä päätin, että MÄ alan opettamaan näitä mindset- ja manifestointijuttuja ihan itse, ja mä luon näistä niin hyvän paketin, että mä EN kesäkuussa enää joudu menemään töihin, vaan mä manifestoin mun ensimmäisestä lanseerauksesta 6000€, ja elätän itseni ja pienen perheeni jatkossa mun omalla yritystoiminnalla.

Seuraavat 3 kuukautta mä painoin töitä Unelmavalmennuksen kasaamisen kanssa. Mä en tiennyt yhtään mitä mä oon tekemässä. Mä en koskaan ollut missään nimessä edes halunnut yrittäjäksi, eikä mulla ollut käsitystä oikeastaan mistään. Mutta mä en suostunut antamaan itselleni milliäkään periksi. Mä tiesin, että meidän tulevaisuus on tästä kiinni, ja jos mä nyt vaan laitan kaiken likoon, niin muutaman kuukauden päästä mä saan tehdä työkseni sitä, mikä on mun intohimo, ja se työ ei vie mun kaikkea aikaa, mutta se tuo mulle taloudellisen turvan ja vapauden.

Ja mä jatkoin, täysin pysäyttämättömänä; opiskelin ja selvitin, testasin, kokeilin ja harjoittelin, kävin kursseja, taistelin uskomusteni ja pelkojeni kanssa, ja lopulta mulla oli kasassa niin toimiva työkalupakki SEKÄ strategiaa ETTÄ mindset-juttua, että mä tiesin, että mä tuun oikeasti onnistumaan tässä. 

Toukokuussa 2020 mun eka lanseeraus sitten toi sen 6000€, ja sain ilmoittaa työnantajalle, että tämä oli nyt tässä. Mulla on oma bisnes.

Nämä viimeiset 3 vuotta on olleet mun elämäni parasta aikaa. On ollut aivan käsittämättömän ihanaa tehdä työtä, jonka kokee merkitykselliseksi ja josta saa jatkuvasti niin ihanaa palautetta. On ollut ihanaa oppia lisää, haastaa itseään, nähdä se valtava muutos ja kasvu omassa itsessään. 

Taloudellinen huolettomuus, helppous ja vapaus on tietysti yks suurimpia asioita, mitä tämä on tuonut. Ja on ollut ihanaa ilman mitään ajallisia tai rahallisia rajoituksia matkustaa mihin vaan, tehdä mitä vaan ja missä vaan.

Kolmen vuoden ajan mun bisneksen kasvu on ollut varmaa, tasaista ja myös ennustettavaa. Ja mä haluan opettaa myös sulle, miten sä et vain laita pystyyn sitä omaa bisnestä, vaan sä myös varmasti, tasaisesti ja ennustettavasti kasvatat sitä, ja viet sen just siihen suuntaan kuin haluat. Koska sehän on SUN bisnes.

Mitä valmennus pitää sisällään?

Bisneskuningatar-valmennus perustuu MINDSET- ja STRATEGIA-osioihin. 

💎 Koska bisnes ei vaan yksinkertaisesti menesty pelkillä oikeilla strategioilla, on valmennuksen toinen kivijalka monipuolinen MINDSET-sisältö, joka keskittyy uskomuksien ja ajatusmallien muokkaamiseen, pelkojen ja epävarmuuksien hallintaan sekä siihen, että alat uskomaan itseesi ja omiin kykyihisi ja uskallat rohkeasti tulla esille ja näkyväksi oman bisneksesi johtajana ja keulakuvana. Me käsitellään omaa rahatarinaa, rahaan liittyviä uskomuksia, isketään kiinni huijarisyndroomaan ja kaikkiin sisäisiin ja ulkoisiin tekijöihin, jotka vie sulta turhaa energiaa omassa bisneksessä. Tämän valmennuksen bonuksena saat myös 6kk jäsenyyden mun Oman elämäsi kuningatar™ -valmennusryhmässä, joka on todellinen mindset-työskentelyn kultakaivos.

💎 STRATEGIA-puolella 10 asiantäyteistä ja selkeää moduulia varmistaa sen, että pääset konkreettisesti jopa nollatilanteesta onnistuneisiin lanseerauksiin ja pääset käyttämään toimivaa ja toistettavaa markkinointistrategiaa uudelleen ja uudelleenhaaskaamatta aikaa mihinkään turhanpäiväiseen. Edetään bisneksen perustuksista omannäköisen paketin, ilmeen ja viestin rakentamiseen. Saat mm. käyttöön mun oman 4 kuukauden etenemislistan, mitä mä tein ja milloin, jotta pääsin nollasta 6000€ tuloihin, saat täydellisen selkeyden ja varmuuden siitä, mitä oot myymässä, kenelle ja miksi, saat kattavan työkirjan oman verkkokurssin muotoilemiseksi ja opit rakentamaan ne avainlauseet, jotka toimii jatkossa pohjana kaikelle sun tekemiselle. Opit julkaisemaan somessa ja omalla sähköpostilistalla merkityksellistä, aitoa ja magneettista sisältöä, ja saat käyttöösi mun some-suunnittelupohjan, jonka avulla luot helposti ja yksinkertaisesti sisältöä 2-3 kuukaudeksi eteenpäin kertaheitolla! 

Opit hankkimaan juuri oikeanlaista yleisöä hyvien ja arvokkaiden liidimagneettien avulla, opit rakentamaan funnelin ja kirjoittamaan sähköposteja, joita oikeasti avataan. Mä opetan sulle onnistuneen lanseerauksen käsikirjoituksen askel askeleelta, ja opit suunnittelemaan omat lanseerauksesi vaikka puoleksi vuodeksi – tai vuodeksi – eteenpäin. Opit tekemään toimivia fb-mainoksia ja myymään sun tuotteita ja palveluita sydämesi kyllyydestä ilman, että se tuntuu vähääkään ahdistavalta, epätoivoiselta tai pakonomaiselta. Lopuksi mä opetan sut kehittämään sun tuotteita, luomaan erilaisia paketteja ja varioimaan niitä, ja tuomaan lisää automaattisia systeemejä sun bisnekseen niin, että sä pystyt luomaan lisää ja lisää vapautta sun elämään ja pääset nauttimaan kaikista niistä asioista, joista sä haluat nauttia.

💎 Näiden timanttisten sisältöjen lisäksi me tavataan 2 kertaa kuukaudessa zoomilla ja pidetään vahvaa yhteyttä ja ryhmähenkeä yllä omassa suljetussa facebook-ryhmässä:

 • Tavoitteiden asettaminen jokaisen kuukauden alkuun varmistaa sen, että sä pidät kiinni sun visiosta ja luot itsellesi selkeät ja konkreettiset tavoitteet aina muutamaksi viikoksi eteenpäin. Yksi suurimpia jarruja eteenpäin pääsemiselle on nimittäin se, ettei tiedä, mitä tavoittelee eikä tiedä, mitkä on ne seuraavat konkreettiset askeleet, ja ilman tällaista järjestelmällistä suunnitelmaa me sabotoidaan omaa edistymistä tietoisesti ja tiedostamatta.
 • Läpimurtotreffit 2 kertaa kuukaudessa on sun arvokkaimpia tilaisuuksia heittää mitä tahansa kysymyksiä pöytään, saada multa henkilökohtaista valmennusta ja saavuttaa joka kerta joku pieni tai iso läpimurto omassa bisneksessäsi. Jokaisen tällaisen session arvo on yli 300€, joten näistä todellakin kannattaa ottaa kaikki irti!
 • Kaikki nämä tapaamiset tallennetaan, jos et pääse livenä paikalle. Voit myös aina jättää omat kysymyksesi etukäteen mulle, ja mun vastaukseni sun kysymyksiin saat katsoa sitten tallenteelta.
 • FB-ryhmään saat aina halutessasi jättää osioita sun viestinnästä, myyntisivusta, liidimagneetista tai muusta tekstistä mun arvioitavaksi ja kommentoitavaksi.
 • FB-ryhmä on myös kultaakin kalliimman vertaistuen paikka muuten kovin yksinäisessä tekemisessä, ja siellä voi verkostoitua, pyytää kommentteja, tarjota harjoitusvalmennuksia ja treenata vaikka fb-livejen tekoa.

Minkälainen investointi tämä on? 

 

Bisnesvalmennuksessa on nimenomaan kyse investoinnista, joka tulee tuottamaan valtavasti kasvua sun tulevaisuudessa. 

Se on investointi, joka kantaa sua eteenpäin sun koko elämässä. Se vaikuttaa sun arkeen, sun talouteen, sun vapaa-aikaan, sun perheeseen, sun tuleviin asiakkaisiin, sun omaan hyvinvointiin ja siihen, että sä saat elää sitä elämää, mitä sä haluat!

Bisneskuningatar antaa sen muutoksen, joka vapauttaa sut palkkatyöläisen mindsetista, kaikenlaisten rajojen asettamisesta itselle, itsesi epäilemisestä ja epäröinnistä ja myös saamattomuuden kierteestä. Se vapauttaa sut ja sytyttää sut todellakin loistamaan näillä markkinoilla.

Mulle on täysin selvää, että valmennuksen sisältöjen arvo on reippaasti yli 10’000 euroa. Mutta mä tiedän, että silloin kun on vasta aloittamassa tai jos se oma yritys ei kerta kaikkiaan tähän asti ole tuottanut mitään, niin tuollainen investointi olisi todennäköisesti täysin mahdotonta, ja siksi koko tämän puolen vuoden valmennuskokonaisuuden hinta onkin vain 2200€. (Ja mä tiedän myös, että käytyäsi tämän valmennuksen ja seurattuasi mun jalanjälkiä, niin jatkossa sulla on hyvinkin varaa ottaa itsellesi kymppitonnin kustantava henkilökohtainen valmentaja – koska sellainen mulla itselläni on tällä hetkellä.)

Kun puntaroit tätä hintaa ja kaikkea sitä, mitä sulla voi olla puolen vuoden päästä, vuoden päästä tai viiden vuoden päästä, niin tää on helppo valinta.

Verkkokaupassa tietysti osamaksu on mahdollinen, ja jotta tämä olis sulle vielä vähän helpompaa, mä annan sulle nämä alla olevat, yli 900€ arvoiset bonukset, koska näiden avulla sä onnistut syventämään ja nopeuttamaan sun muutosta bisneskuningattareksi vielä voimallisemmin!

LIITTYESSÄSI MUKAAN SAAT NÄMÄ BONUKSET:

 • Puolen vuoden jäsenyys Oman elämäsi kuningatar -valmennuksessa  (Arvo 555€)
 • Räätälöidyt hypnoosiäänitteet oman mindsetin kääntämiseksi niin, ettet sabotoi omaa menestystäsi vaan uskallat rohkeasti ja luottavaisesti tuoda itsesi esille menestyvänä bisneskuningattarena (Arvo yht. 58€)
 • Manifestoi asiakkaita -workshop (Arvo 333€)

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi tarvitsisit bisnesvalmentajaa?

 • Monta kertaa omassa bisneksessä mä olen ollut tilanteessa, jossa pitää ratkaista käytänkö mä tähän aikaa vai käytänkö mä tähän rahaa. Mä oon ihan varma, että jokainen pystyy lopulta oivaltamaan Bisneskuningatar-valmennuksessakin opetettavat asiat ihan itse, jos on vaan periksiantamaton mieli ja paljon aikaa kokeilla, harjoitella, testata, jäädä jumiin ja kokeilla sitten taas jotain uutta keinoa. Ja ehkä laittaa sitä rahaakin likoon johonkin, minkä toimivuudesta ei ole tietoa.

  Mä bisnesvalmentajana pystyn kuitenkin näyttämään sulle sun silmien edessä, miten, millä konkreettisilla toimilla, millä uskomuksilla ja millä tekniikalla mun bisnes nousi nollasta kuuteen tonniin neljässä kuukaudessa, ja mitä mä sen jälkeen olen tehnyt, jotta jokainen lanseeraus on aina entistä onnistuneempi, jotta myyminen on kuukausi kuukaudelta helpompaa ja hauskempaa, jotta mä vedän jatkuvasti puoleeni enemmän ja enemmän vain niitä mun unelma-asiakkaitani, jotta mä pystyn ennustamaan tulevien viikkojen tai kuukausien tuloni…. Kaikki tämä tulee nopeuttamaan sun nousua, kasvua ja etenemistä aivan järkyttävän paljon.

 • Mulle bisnesvalmentajaan sijoittaminen on nyt jo itsestään selvää, koska mä oon pystynyt näkemään myös omissa myyntituloksissani
  , miten vahva vaikutus on sillä, että valmentajallakin on valmentaja. Myös se, että pääsee jakamaan omia onnistumisiaan, kysymään neuvoa ja saamaan tukea samanhenkisiltä ja samojen asioiden kanssa painivilta ihmisiltä – se on yks yllättävimpiä, mutta arvokkaimpia lahjoja, mitä Bisneskuningatar pitää sisällään.

 

Voinko taata tulokset?

 • Mä haluan sydämestäni, että sä onnistut saavuttamaan haaveilemasi tulokset! Mä en kuitenkaan pysty tekemään tätä työtä sun puolestasi, joten ainoa, joka voi antaa sun menestyksellesi takeita, olet sinä itse.

  Mä tarjoan kaikki ne työkalut, joilla sä teet tästä totta – sun pitää vain luvata ottaa vastaan ja tarttua toimeen!

 

Saanko ryhmässä henkilökohtaista valmennusta?

 • 2 kertaa kuussa järjestettävät Läpimurtotreffit ovat paikka, jossa saat imeä kaiken irti minusta, ja mä taas teen kaikkeni, että pystyn antamaan sulle joka kerta mahdollisimman selkeät askeleet, miten etenet seuraavaksi omassa bisneksessäsi. Tällä hetkellä mä en muuten anna suoraa henkilökohtaista valmennusta, joten tämä on nyt se ainutlaatuinen paikka päästä sellaiseen käsiksi!
 
Miten tämä käytännössä toimii?
 • Saat heti liittymisen jälkeen pääsyn Bisneskuningatar-valmennuksen materiaaleihin, joita voit käydä läpi omassa tahdissasi.  Bonuksena saamasi Oman elämäsi kuningatar -valmennusmateriaali avautuu myös sulle kokonaisuutenaan heti liittymishetkellä. 

 • Säännölliset livetreffit 2 kertaa kuukaudessa järjestetään zoom-tapaamisina, ja niiden ajankohdista tiedotetaan tarkemmin omassa fb-ryhmässämme sekä valmennussivustolla. 

 • Materiaalit ovat käytössäsi jäsenyytesi ajan.