Tämä on sulle, jos:

haaveilet pääseväsi irti oravanpyörästä ja haluat korvata puskemisen, raatamisen ja vääntämisen omannäköisellä menestyvällä bisneksellä, joka on linjassa sun sydämen ja elämäntarkoituksen kanssa, ja joka mahdollistaa sulle ajasta ja paikasta riippumattoman vapauden luoda rajattoman taloudellisen runsauden.

Jos olet aloitteleva yrittäjä – valmentaja, ohjaaja, kouluttaja, terapeutti tai neuvoja – ja haluat muuttaa osaamisesi ja intohimosi verkossa toimiviksi kursseiksi tai valmennukseksi, mun ohjauksessa onnistut kuudessa kuukaudessa muuttamaan vaikka hatarankin idean uudeksi, innostavaksi ja toimivaksi unelmabisnekseksi.

Bisneskuningatar™ on uudenlainen, kattava, konkreettinen ja inspiroiva yhteisöllinen valmennuskokemus, joka yhdistää välttämättömän mindset-työn ja käytännön strategisen opetuksen. Tässä valmennuksessa päättäväiset ja menestykseen tähtäävät tulevaisuuden bisneskuningattaret murtaa sisäiset rajoittavat blokkinsa, oppii hallitsemaan mieltään ja kasvaa pysäyttämättömäksi omassa bisneksessään.

Ootko valmis hyppäämään isompiin kenkiin ja muuttamaan pinnan alla kuohuvan ideasi 6-numeroisiksi vuosituloiksi?

Kuulostaako tutulta?

Pelkään epäonnistumista.

En tiedä, mistä aloittaa ja mitä tehdä seuraavaksi.

En uskalla olla esillä.

Mä en varmasti ole yhtä hyvä kuin muut.

Mitä, jos ei se onnistukaan.

En pysty luomaan sellaista menestystä, mihin muut pystyy.

Mikä minä muka olen perustamaan mitään bisnestä. 

Kuka mulle muka maksais tämmösestä.

En edes kehtaa oikein myydä ja pyytää rahaa.

Pelkään, että mut tuomitaan.

En uskalla haluta kovin paljoa.

Kaikki tuntuu mun yrityksessä niin vaikealta. 

En vaan onnistu tienaamaan tarpeeksi rahaa, vaikka miten teen töitä.

Epäröin, epäilen itseäni enkä luota omiin päätöksiini. 

Murehdin yötä päivää, että mitä jos en onnistukaan.

 
Mä oon käynyt läpi näitä samoja murheita, mutta mä tiedän tasan tarkkaan, miten hyödyttömiä ne on, miten niistä pääsee eroon JA mihin se oma energia pitää suunnata sitten, kun se ei enää tuhlaannu tällaisten turhien ajatusten vatvomiseen.

Tiedäthän, että KAIKKI, mitä tällä hetkellä on meneillään sun bisneksessä ja elämässä yleensä, on suora heijastus sun alitajuisista uskomuksista!

Et uskalla laittaa sitä bisnestä pystyyn – rajoittavat uskomukset ja täysin irrationaaliset pelot pitelee sua paikoillaan tämänhetkisessä elämäntilanteessa, johon et kuitenkaan oo tyytyväinen.

Et löydä asiakkaita – joku uskomus blokkaa sua joko tulemaan unelma-asiakkaiden näkyviin (tiedätkö ketä ne edes on?), TAI estää sua puhumasta sun yleisölle aidosti ja suoraan TAI estää sua myymästä.

Pidät itseäsi piilossa – irrationaaliset pelot ja rajoittavat uskomukset pitelee sua paikoillaan, vaikka sä hyvin tiedät, että sun täytyisi olla näkyvä, että joku voisi sut löytää.

Sä oot ansainnut menestyä,

mutta kaikista suurin este sun omalla tiellä on sun oma mieli! Sun täytyy tulla oman alitajuntasi asiantuntijaksi, korvata rajoittavat uskomukset sellaisilla jotka vie sut sinne menestykseen ja onnistua taklaamaan ne pelot, joita primitiiviset aivot nostaa pintaan jatkuvasti. 

Ja kun sun mindset on nostettu sinne menestyvän bisneskuningattaren tasolle, niin saavuttaaksesi haluamasi tulokset, sun täytyy ottaa haltuun myös se strategia, jossa sä et vaihda kallista aikaasi rahaan, vaan jossa sä pystyt oikeasti luomaan sekä taloudellista että ajallista vapautta. 

Koska, jos sä oot niinku mä, niin sä ET halua olla kiinni työssäsi joka ainoana hetkenä. Sä ET halua murehtia, mitä tapahtuu, jos sä pidätkin lomaa, etkä istukaan työpöydän ääressä varmistamassa, että rahaa tulee. Sä ET halua, että joku muu sanelee koska sä saat pitää lomaa, koska sun pitää tulla töihin ja mitä sun pitää siellä tehdä.

Sen sijaan sä HALUAT olla vapaa menemään ja tekemään asioita silloin, kun siltä tuntuu. HALUAT, että sun bisnes tuo sulle säännöllisesti sun haluamasi tulot – riippumatta siitä istutko sä tietokoneen ääressä vai makaatko palmun alla tekemättä mitään. HALUAT olla sun bisneksen keulakuvana täysin luonnollisena, aitona itsenäsi, ja auttaa sydämestäsi sun asiakkaita.

Menestyvänkään bisneksen ei tarvi olla sellaista kuin mitä oot ehkä tottunut ajattelemaan.
SÄ ITSE voit päättää, miltä sun oma bisnes näyttää. Mutta sä tarvit selkeät ja toimivat strategiat sen kaiken toteuttamiseen – koska niin kuin manifestoinnissa muutenkaan: Asiat ei tipu syliin istumalla tumput suorana tai sähläämällä epäoleellisten asioiden parissa.

Mä autan sua synnyttämään sun unelmabisneksen
ja luomaan sen avulla ensimmäiset ja seuraavat 6000€

💎 Bisneskuningatar-valmennuksessa mä opetan konkreettisesti, selkeästi ja ja omien esimerkkieni avulla toimivan strategian, jonka avulla nostat vaikka täysin nollasta oman bisneksesi pystyyn ja luot sen avulla säännöllisesti haaveilemiasi, jopa 5-numeroisia kuukausituloja haaskaamatta kallista aikaasi ja käyttämättä energiaa turhaan häsläämiseen. 

💎 Strategian, markkinoinnin ja myymisen lisäksi opit kääntämään omat paikoillaan pidättelevät ajattelukaavasi, rajoittavat uskomuksesi ja pelkosi menestyksen mindsetiksi. Ja kun yhdistät tämän uuden mindsetin ja sun uuden bisneskuningattaren identiteetin mun opettamaan timanttiseen strategiaan, niin sä onnistut kasvattamaan unelmasi itsesi näköiseksi, vaikuttavaksi ja merkittäväksi työksi, jota sä rakastat tehdä ja joka tuo sun elämään tasapainoa, vapautta ja sellaiset tulot, joista et ehkä oo osannut edes haaveilla!

Sulla on valtava potentiaali sisällä!

 • Sä oot taitava ja osaava, ja haluat aidosti, sydämestäsi jakaa osaamistasi muille. 
 • Sä haluat auttaa monia, monia ihmisiä.
 • Sä haluat luoda ja kasvattaa toimivan bisneksen ja saavuttaa taloudellisen tasapainon ja vapauden tehdä elämässä enemmän niitä asioita, joita sä rakastat tehdä!
 • Sä myös haluat tietoisesti rakentaa bisneksen, joka tuntuu hyvältä ei vain sulle vaan myös sun yleisölle.
 • Ja sä haluat, että sun ei koskaan tarvi tyrkyttää, tuputtaa tai myymällä myydä mitään.
  Näitä asioita mäkin halusin, kun päätin onnistua omassa unelmassani…

4 kuukaudessa 400€ tuloista 6000€ kuukausiin 

Tammikuussa 2020 mä olin kotona hoitovapaalla pienen lapseni kanssa. Kesäkuussa odottaisi paluu tuttuun ja turvalliseen virastotyöhön, joka oli kuitenkin alkanut tökkimään jo pelkän ajatuksen tasolla. Mä tiesin, että se palkka ei tuu mulle yksinhuoltajana riittämään, ja että mä haluan ja tarvin enemmän vapaa-aikaa kuin mitä se työ tulee antamaan. Musta alkoi tuntumaan, että mun on pakko katsoa asioita ja mun mahdollisuuksia jostain ihan uudesta kulmasta käsin.

Mä olin jo vähän aikaa ehtinyt tekemään töitä oman rahasuhteeni ja rajoittavien uskomusteni kanssa, ja niiden asioiden kautta mulle alkasi valkenemaan aika nopeastikin se, että jos joku muukin pystyy luomaan bisneksen, joka tuo paitsi paljon rahaa, myös paljon vapaa-aikaa – niin miksi mä en pystyisi siihen!?

Mä tunsin syvää intohimoa niitä asioita kohtaan, joita mä olin opiskellut siinä kuluvan talven aikana. Ja eräänä tammikuun lopun iltana ne palikat sitten vaan loksahteli paikoilleen mun mielessä, ja mä päätin, että MÄ alan opettamaan näitä mindset- ja manifestointijuttuja ihan itse, ja mä luon näistä niin hyvän paketin, että mä EN kesäkuussa enää joudu menemään töihin, vaan mä manifestoin mun ensimmäisestä lanseerauksesta 6000€, ja elätän itseni ja pienen perheeni jatkossa mun omalla yritystoiminnalla.

Seuraavat 3 kuukautta mä painoin töitä Unelmavalmennuksen kasaamisen kanssa. Mä en tiennyt yhtään mitä mä oon tekemässä. Mä en koskaan ollut missään nimessä edes halunnut yrittäjäksi, eikä mulla ollut käsitystä oikeastaan mistään. Mutta mä en suostunut antamaan itselleni milliäkään periksi. Mä tiesin, että meidän tulevaisuus on tästä kiinni, ja jos mä nyt vaan laitan kaiken likoon, niin muutaman kuukauden päästä mä saan tehdä työkseni sitä, mikä on mun intohimo, ja se työ ei vie mun kaikkea aikaa, mutta se tuo mulle taloudellisen turvan ja vapauden.

Ja mä jatkoin, täysin pysäyttämättömänä; opiskelin ja selvitin, testasin, kokeilin ja harjoittelin, kävin kursseja, taistelin uskomusteni ja pelkojeni kanssa, ja lopulta mulla oli kasassa niin toimiva työkalupakki SEKÄ strategiaa ETTÄ mindset-juttua, että mä tiesin, että mä tuun oikeasti onnistumaan tässä. 

Toukokuussa 2020 mun eka lanseeraus sitten toi sen 6000€, ja sain ilmoittaa työnantajalle, että tämä oli nyt tässä. Mulla on oma bisnes.

Nämä viimeiset 3 vuotta on olleet mun elämäni parasta aikaa. On ollut aivan käsittämättömän ihanaa tehdä työtä, jonka kokee merkitykselliseksi ja josta saa jatkuvasti hyvää palautetta. Oon saanut oppia lisää, haastaa itseäni, nähdä sen valtavan muutoksen ja kasvun omissa asiakkaissa ja myös omassa itsessäni. 

Taloudellinen huolettomuus, helppous ja vapaus on tietysti yks suurimpia asioita, mitä tämä on tuonut. Mä oon saanut ilman mitään ajallisia tai rahallisia rajoituksia matkustaa mihin vaan, tehdä mitä vaan ja missä vaan.

Kolmen vuoden ajan mun bisneksen kasvu on ollut varmaa, tasaista ja myös ennustettavaa. Ja mä haluan opettaa myös sulle, miten sä et vain laita pystyyn sitä omaa bisnestä, vaan sä myös varmasti, tasaisesti ja ennustettavasti kasvatat sitä, ja viet sen just siihen suuntaan kuin haluat. Koska sehän on SUN bisnes.

Miten erilaista sun elämä olisi, jos sä et tuntisi olevasi bisneksesi kanssa jumissa, epävarmana, pää pyörällä, yksin ja peloissasi?

 
Miltä tuntuisi, jos
 • voisit tuntea itsesi varmaksi oman bisneksesi keulakuvana ilman pelkoa epäonnistumisesta
 • pystyisit täysin selkeästi miettimään seuraavia askeleitasi ja tekisit vaivattomasti päätöksiä, jotka tuntuu hyviltä ja oikeilta sielussa asti
 • tuntisit itsesi arvokkaaksi ja tärkeäksi, ja tietäisit jokaisella solullasi, että sä oot ansainnut kaiken menestyksen elämässä ja vieläkin enemmän – tottakai, ihan vain olemalla oma itsesi
 • saisit joka päivä vahvistaa omaa menestyksen mindsetiasi ja opiskella selkeitä, toimivia strategisia malleja korkean tason valmennusryhmässä 
 • voisit valita kuhunkin hetkeen sopivimman työkalun alitajunnan uudelleenohjelmointiin – tuosta vain, koska se kaikki olis sun ulottuvilla koko ajan
 • valmista karttaa seuraten voisit yksitellen tarttua niihin toiminnan askeliin ihmettelemättä yhtään, että mitä nyt seuraavaksi ja miten tämäkin muka tehdään
 • kahden viikon välein saisit multa henkilökohtaista bisnesvalmennusta murto-osalla siitä hinnasta, mitä se mun tarjoamana muuten maksaisi
 • voisit aina tukeutua samanhenkiseen, tulevaisuuden bisneskuningattarien porukkaan, jossa ei tarvi jännittää, pelätä lyttäämistä tai murehtia, että ymmärtääköhän mua kukaan….

Liity mukaan tähän upeaan valmennusryhmään ja valmistaudu murskaamaan rajoittavat uskomuksesi, heitä hyvästit sisäisille blokeillesi ja ala luomaan järjestelmällisesti mun ohjauksessa menestysbisnestä, jota sä rakastat pyörittää!

“Bisneskuningatar- valmennus tuli elämääni juuri oikeaan aikaan ja se antoi minulle konkreettisen tuen päätökseeni irtisanoutua palkkatöistäni ja aloittaa täysipäiväisenä yrittäjänä. Tiina on paketoinut valmennukseen tiiviisti ja helposti omaksuttavasti paljon tärkeää tietoa. Parasta valmennuksessa oli Läpimurtotreffit sekä facebook-ryhmän tuki, sillä sain niistä paljon henkilökohtaista apua sekä nopeasti vastauksia niihin lukuisiin kysymyksiin ja itseni epäilyn kiemuroihin, jotka liittyvät oman yritystoiminnan aloittamiseen.” 

Hanna-Leena Hakola, PureLoveCoaching

“Kiitos hurjan paljon valmennuksestasi, Tiina. Sinä olet tosi hyvä valmentajana! Olen kuunnellut sivustolta melkein kaikki videot ja moneen kertaan jotkut asiat.

Tuo some-markkinointi on niin laaja osa kaikkea, että siihen en ole vielä päässyt oikein käsiksi. Mutta ilman sua, en olisi näin pitkällä. Kiitos siitä. Olet luonut uskoa omaan tekemiseen ja antanut hyviä neuvoja. “

Raija Ruusila, Raijan Suunnittelupalvelu

Mitä valmennus pitää sisällään?

💎 MINDSET-osiossa keskitytään uskomuksien ja ajatusmallien muokkaamiseen, pelkojen ja epävarmuuksien hallintaan sekä siihen, että alat uskomaan itseesi ja omiin kykyihisi ja uskallat rohkeasti tulla esille ja näkyväksi oman bisneksesi johtajana ja keulakuvana.

Me käydään läpi omaa rahatarinaa, rahaan liittyviä uskomuksia, isketään kiinni huijarisyndroomaan ja kaikkiin sisäisiin ja ulkoisiin tekijöihin, jotka vie sulta turhaa energiaa omassa bisneksessä. Tämän valmennuksen bonuksena saat myös 6kk jäsenyyden mun Oman elämäsi kuningatar™ -valmennusryhmässä, joka on todellinen mindset-työskentelyn kultakaivos, ja saat napsia sieltä sua kiinnostavimmat palat käyttöösi aina, kun siltä tuntuu.

 

💎 STRATEGIA-osion 10 asiantäyteistä ja selkeää moduulia varmistaa sen, että pääset konkreettisesti jopa nollatilanteesta eteenpäin onnistuneisiin lanseerauksiin ja pääset käyttämään toimivaa ja toistettavaa markkinointistrategiaa uudelleen ja uudelleenhaaskaamatta aikaa turhanpäiväiseen etsimiseen ja kokeilemiseen.

✨ Bisneksen perustukset
Miten yritys käytännössä perustetaan, minkälaisella aikataululla mikäkin asia toteutetaan ja miten valita oikea nimi yritykselle. Käydään läpi myös domain-, sähköposti- ja sometiliasioita, ja opit millä tavalla suojaat itsesi yllättäviltä ongelmilta tulevaisuudessa. Saat käyttöön mun 4 kuukauden listan, mitä mä tein ja milloin, jotta pääsin nollasta kuuteen tonniin. 

✨ Omannäköinen bisnes

Opit luomaan ainutlaatuisen, erottuvan ja itsesi näköisen bisneksen. Kasataan yhdessä bisnesmalli, joka mahdollistaa juuri sellaisen elämän kuin mistä haaveilet. Opit heti alusta lähtien myös esittämään oman viestisi niin, ettei asiakkaiden hankkimisesta tule koskaan ongelmaa. 

✨ Näkyvyys eri kanavissa
Opit toimivat tavat kasvattaa näkyvyyttä ja yleisöä valitsemissasi somekanavissa. Ymmärrät, miksi someseuraajien määrällä on merkitystä ja myös miksi sillä ei ole merkitystä! Käydään läpi Facebook, Instagram, Tiktok, Youtube ja Pinterest, ja saat käyttöösi mun somesisällön suunnittelutaulukon, jonka avulla luot vaivattomasti sisältöä jopa kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin.
 
✨ Magneettinen viestiminen

Sukelletaan harjoitusten avulla syvälle oman bisneksen sydämeen ja opitaan luomaan viesti, joka puhuttelee suoraan sun unelma-asiakkaita. Opit luomaan nopeasti magneettista somesisältöä, blogitekstejä ja sähköposteja omalle yleisöllesi. 

 ✨ Nettisivut
Miten omat kotisivut kannattaa tehdä ja mitä sinne pitää laittaa. Opit kirjoittamaan sivustollesi unelma-asiakkaitasi kiinnostavan esittelyn itsestäsi ja luomaan magneettisia myyntisivuja. Yhdistämällä tämän osion tiedot kaikkeen edellisessä osiossa oppimaasi sun postilaatikot täyttyy pian kyselyistä: “Miten sun asiakkaaksi pääsee?!?” 

✨ Sähköpostilistan rakentaminen
Miten muutat tuntemattomat ihmiset ensin yleisöksi ja sitten sitoutuneiksi asiakkaiksi, jotka rakastaa kaikkea, mitä teet.

Lanseeraus
Opit onnistuneen lanseerauksen käsikirjoituksen, ja opit suunnittelemaan omat lanseerauksesi vaikka vuodeksi eteenpäin, niin että tiedät aina mitä sun pitää tehdä saadaksesi haluamasi lanseeraustuloksen. Tämäkään ei ole kiinni sattumasta tai hyvästä onnesta!

✨ Facebook-mainonta
Vierailevan Facebook-mainosten asiantuntijan perinpohjainen opastus auttaa sua tekemään omia toimivia mainoksia ilman  turhaa tuskailua.

✨ Myyminen
Opit myymään tuotteita ja palveluita sydämesi kyllyydestä ilman, että se tuntuu vähääkään ahdistavalta, epätoivoiselta tai pakonomaiselta.

Jatkuvuus ja kasvu
Opit kehittämään sun tuotteita, luomaan erilaisia paketteja ja varioimaan niitä, ja tuomaan lisää automaattisia systeemejä sun bisnekseen niin, että pystyt luomaan lisää vapautta sun elämään ja pääset nauttimaan kaikista niistä asioista, joista haluatkin nauttia

 Tämän lisäksi

me tavataan 2 kertaa kuukaudessa zoomilla ja pidetään tiiviisti yhteyttä omassa suljetussa facebook-ryhmässä:

 • Tavoitteiden asettaminen jokaisen kuukauden alkuun varmistaa sen, että sä pidät kiinni sun visiosta ja luot itsellesi selkeät ja konkreettiset tavoitteet aina muutamaksi viikoksi eteenpäin. Yksi suurimpia jarruja eteenpäin pääsemiselle on nimittäin se, ettei tiedä, mitä tavoittelee eikä tiedä, mitkä on ne seuraavat konkreettiset askeleet, ja ilman tällaista järjestelmällistä suunnitelmaa me sabotoidaan omaa edistymistä tietoisesti ja tiedostamatta.
 • Läpimurtotreffit 2 kertaa kuukaudessa on sun arvokkaimpia tilaisuuksia heittää mitä tahansa kysymyksiä pöytään, saada multa henkilökohtaista valmennusta ja saavuttaa joka kerta joku pieni tai iso läpimurto omassa bisneksessäsi. Jokaisen tällaisen session arvo on 749€, joten näistä todellakin kannattaa ottaa kaikki irti!
 • Kaikki nämä tapaamiset tallennetaan, jos et pääse livenä paikalle. Voit myös aina jättää omat kysymyksesi etukäteen mulle, ja mun neuvoni saat katsoa sitten tallenteelta.
 • FB-ryhmään saat aina halutessasi jättää osioita sun viestinnästä, myyntisivusta, liidimagneetista tai muusta tekstistä mun arvioitavaksi ja kommentoitavaksi.
 • FB-ryhmä on myös kultaakin kalliimman vertaistuen paikka muuten kovin yksinäisessä tekemisessä, ja siellä voi verkostoitua, pyytää kommentteja, tarjota harjoitusvalmennuksia ja treenata vaikka fb-livejen tekoa turvallisessa ympäristössä.

LISÄKSI valmennukseen sisältyy:

 • 6kk Oman elämäsi kuningatar -valmennuksessa  (Arvo 555€)
 • Manifestoi asiakkaita -workshop (Arvo 333€)

Minkälainen investointi tämä on? 

 

Bisnesvalmennuksessa on nimenomaan kyse investoinnista, joka tulee tuottamaan valtavasti kasvua sun tulevaisuudessa. 

Se on investointi, joka kantaa sua eteenpäin sun koko elämässä. Se vaikuttaa sun arkeen, sun talouteen, sun vapaa-aikaan, sun perheeseen, sun tuleviin asiakkaisiin, sun omaan hyvinvointiin ja siihen, että sä saat elää sitä elämää, mitä sä haluat!

Bisneskuningatar antaa sen muutoksen, joka vapauttaa sut palkkatyöläisen mindsetista, kaikenlaisten rajojen asettamisesta itselle, itsesi epäilemisestä ja epäröinnistä ja myös saamattomuuden kierteestä. Se vapauttaa sut ja sytyttää sut todellakin loistamaan näillä markkinoilla.

Mulle on täysin selvää, että valmennuksen sisältöjen arvo on reippaasti yli 30’000 euroa. Mutta mä tiedän, että silloin kun on vasta aloittamassa tai jos se oma yritys ei kerta kaikkiaan tähän asti ole tuottanut mitään, niin tuollainen investointi olisi todennäköisesti täysin mahdotonta, ja siksi koko tämän puolen vuoden valmennuskokonaisuuden hinta onkin vain 2200€. 

Kun puntaroit tätä hintaa ja kaikkea sitä, mitä sulla voi olla puolen vuoden päästä, vuoden päästä tai viiden vuoden päästä, niin tää on helppo valinta.

Verkkokaupassa tietysti osamaksu on mahdollinen, ja jotta tämä olis sulle vielä vähän helpompaa, saat tietenkin nuo edellä mainitut, yli 888€ arvoiset bonukset, koska näiden avulla sä onnistut syventämään ja nopeuttamaan sun muutosta bisneskuningattareksi vielä tehokkaammin!

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi tarvitsisit bisnesvalmentajaa?

 • Monta kertaa omassa bisneksessä mä olen ollut tilanteessa, jossa pitää ratkaista käytänkö mä tähän aikaa vai käytänkö mä tähän rahaa. Mä oon ihan varma, että jokainen pystyy lopulta oivaltamaan Bisneskuningatar-valmennuksessakin opetettavat asiat ihan itse, jos on vaan periksiantamaton mieli ja paljon aikaa kokeilla, harjoitella, testata, jäädä jumiin ja kokeilla sitten taas jotain uutta keinoa. Ja ehkä laittaa sitä rahaakin likoon johonkin, minkä toimivuudesta ei ole tietoa.

  Mä bisnesvalmentajana pystyn kuitenkin näyttämään sulle sun silmien edessä, miten, millä konkreettisilla toimilla, millä uskomuksilla ja millä tekniikalla mun bisnes nousi nollasta kuuteen tonniin neljässä kuukaudessa, ja mitä mä sen jälkeen olen tehnyt, jotta jokainen lanseeraus on aina entistä onnistuneempi, jotta myyminen on kuukausi kuukaudelta helpompaa ja hauskempaa, jotta mä vedän jatkuvasti puoleeni enemmän ja enemmän vain niitä mun unelma-asiakkaitani, jotta mä pystyn ennustamaan tulevien viikkojen tai kuukausien tuloni…. Kaikki tämä tulee nopeuttamaan sun nousua, kasvua ja etenemistä aivan järkyttävän paljon.

  Mulle bisnesvalmentajaan sijoittaminen on nyt jo itsestään selvää, koska mä oon pystynyt näkemään myös omissa myyntituloksissani
  , miten vahva vaikutus on sillä, että valmentajallakin on valmentaja. Myös se, että pääsee jakamaan omia onnistumisiaan, kysymään neuvoa ja saamaan tukea samanhenkisiltä ja samojen asioiden kanssa painivilta ihmisiltä – se on yks yllättävimpiä, mutta arvokkaimpia lahjoja, mitä Bisneskuningatar pitää sisällään.

 

Voinko taata tulokset?

 • Mä haluan sydämestäni, että sä onnistut saavuttamaan haaveilemasi tulokset! Mä en kuitenkaan pysty tekemään tätä työtä sun puolestasi, joten ainoa, joka voi antaa sun menestyksellesi takeita, olet sinä itse.

  Mä tarjoan kaikki ne työkalut, joilla sä teet tästä totta – sun pitää vain luvata ottaa vastaan ja tarttua toimeen!

 

Saanko ryhmässä henkilökohtaista valmennusta?

 • 2 kertaa kuussa järjestettävät Läpimurtotreffit ovat paikka, jossa saat imeä kaiken irti minusta, ja mä taas teen kaikkeni, että pystyn antamaan sulle joka kerta selkeät askeleet, miten etenet seuraavaksi omassa bisneksessäsi. Valmennusryhmän ulkopuolella jokaisen yksittäisin Läpimurtosession hinta on 749€.
 
Miten tämä käytännössä toimii?
 • Saat heti liittymisen jälkeen pääsyn Bisneskuningatar-valmennuksen materiaaleihin, joita voit käydä läpi omassa tahdissasi.  Bonuksena saamasi Oman elämäsi kuningatar -valmennusmateriaali avautuu myös sulle kokonaisuutenaan heti liittymishetkellä. 

 • Säännölliset livetreffit 2 kertaa kuukaudessa järjestetään zoom-tapaamisina, ja niiden ajankohdista tiedotetaan tarkemmin omassa fb-ryhmässämme sekä valmennussivustolla. 

 • Materiaalit ovat käytössäsi jäsenyytesi ajan.