Mille pohjalle rakennat täydellisen pysäyttämättömän bisnesnaisen mindsetin ja miten suuntaat oman energiasi niin, että onnistut manifestoimaan enemmän asiakkaita, enemmän myyntejä ja enemmän vapautta omaan bisnekseesi  ilman turhaa vääntämistä, pakottamista ja selkä vääränä uurastamista??

- tämän kaiken opit ainutlaatuisessa Manifestoi asiakkaita -workshopissa!

Tässä erityisesti yrittäjille räätälöidyssä lähes 2-tuntisessa workshopissa sukelletaan syvälle asiakkaiden manifestoimisen perustoihin ja tekniikoihin.  Jos oot ollut aikaisemmin mukana mun kursseilla tai valmennuksessa, niin tiedät, että luvassa on selkeää, konkreettista ja innostavaa settiä täynnä asiaa ilman turhia lässytyksiä. 

Tämä valmennus antaa sulle syväsukelluksen menestyvän bisnesnaisen mindsetiin ja niihin uusiin, voimauttaviin uskomuksiin, joilla kasvat sellaiseksi magneetiksi vauraudelle ja runsaudelle, joka sä haluat ja myös ansaitset olla!

Kyseessä EI ole strategiakoulutus, vaan tämä on just sitä kaikkein arvokkainta polttoainetta, joka suurimmalta osalta yrittäjiksi ryhtyviä aina puuttuu – se polttoaine, jolla sä laukaiset sun bisneksen vaikka tähtiin asti!!!

🔥 Saat lähes kahden tunnin täydeltä pelkkää asiaa, toimivia työkaluja sekä korkeamman tason tekniikoita, joilla nostat asiakkaiden JA rahan manifestointisi ihan uudelle tasolle.

🔥 Pääset myös sukeltamaan pinnan alle ja selvittämään mikä sua oikeastaan pidättelee ja pitelee paikoillaan.

🔥 LISÄKSI pakettiin kuuluu työkirja täynnä tehtäviä sekä huikea Manifestoi asiakkaita -hypnoosiäänite, joka todella tulee olemaan korvaamattoman arvokas työkalu sulle, kun manifestoit asiakkaita nyt ja tulevaisuudessa. (Ihan rehellisesti sanottuna vain taivas on rajana sille, miten isoksi sä tuut sun bisneksen tämän avulla kasvattamaan!)

🔥 Ja kaiken tämän päälle mä lisäsin mukaan vielä bonusäänitteen, jonka avulla otat haltuusi mun kaikkein isoimman ja merkittävimmän, mutta samaan aikaan aivan naurettavan yksinkertaisen tekniikan omien rajoittavien uskomusten ja ajattelumallien pysyvään muuttamiseen.

Ja mikä hienointa – KAIKKI nämä materiaalit jää sun käyttöösi peräti KAHDEN VUODEN AJAKSI!

Olen niin iloinen tästä koko valmennuksesta ja olen saanut paljon uutta ajateltavaa, vaikka olenkin yrittäjänä=onnistujana toiminut jo 34v. Jos näitä tietoja ja ajatuksia olisi jaettu jo silloin niin missä olisinkaan! Kiitos isolla sydämellä! -Riikka

Tämän workshopin hinnan saa kyllä nopeasti takaisin, jos tekee niinkuin opetat!! Tämä valmennus sekä Oman elämäsi kuningatar on molemmat olleet parhaita sijoituksia omaan itseeni ikinä. Tiiätkö, ihan kuin olisin herännyt jostain unesta, se aamuinen minä katosi ja joku uusi, raikas tuli tilalle!!
Siis niin wow, kiitos! -Maarit

Kiitos! Oli jälleen niin hyvä setti! Kuuntelen vielä uudestaankin monta kertaa 🤗 Täällä on jo saatu niin hyvin asiakkaita, ettei meinaa ehtiä kuunnella sun muita juttuja ollenkaan. Olet kyllä niin innostava ja en enää yhtään ihmettele miksi olen ‘löytänyt’ sut ja sun koulutukset. KIITOS! -Satu

Parasta tässä niin kuin muissakin tallenteissasi on se, että osaat todella kertoa asiat selkeästi, ymmärrettävällä tavalla. Asioista ei yritetä tehdä mitään liian monimutkaisia tai ”ylihienoja” juttuja eikä toisaalta anneta myöskään sitä käsitystä, että asiat muuttuisivat jotenkin itsestään ilman työtä. Ja todella hyvät esimerkit monessa kohtaa vielä konkretisoivat asioita paremmin. -Auli

Siis wau, mikä inspiraation ja luottamuksen hyökyaalto seurasi jo sillon, kun katsoin tätä videota ekan kerran! Sain niin paljon silmätavaavia oivalluksia ja oon tuntenut itseni oikeasti ihan pysäyttämättömäksi tuon jälkeen!! Uskalsin ottaa härkää sarvista myös käytännössä, ja tulokset on viime viikkoina jo näkynyt myynneissä ja siinä, millä helppoudella mä teen asioita! – Sanna

Oli paljon asiaa, uskomatonta että tämän pituiseen sessioon onnistuit saamaan näin tuhdisti asiaa! Tämä manifestointi on kyllä sellainen aihepiiri että aina oppii jotain uutta tai oivaltaa jonkin asian minkä oli joskus aiemmin kuullut mutta mennyt ohi. Kiitos tästä koulutuksesta.  -Terhi

Kenelle Manifestoi asiakkaita -workshop sopii?

Mä oon räätälöinyt tämän kokonaisuuden jokaiselle, joka haluaa luoda menestystä ja vapautta oman yritystoimintansa avulla. Olet sitten vasta perustamassa omaa bisnestä tai ehkä jo hyvän aikaa sellaista pyörittänyt – sä tuut saamaan tästä paljon arvokasta asiaa ja ihan käytännön työkaluja siihen, miten kasaat omat ajatuksesi ja uskomuksesi kohti menestystä ja miten manifestoit onnistuneesti asiakkaita ja myös sitä rahaa, jonka avulla pystyt luomaan itsellesi lisää vapautta.

Kenelle tämä erityisesti sopisi jo mukana olleiden naisten mielestä:

Tämä olis niin hyvä ihan jokaiselle joka jo on yrittäjä tai sellaiseksi aikoo.
 
Kaikille yrittäjille jotka haluavat kirkastaa omaa bisnestään!
 

Niille, jotka ovat perustamassa omaa yritystä sekä niille, jotka haluaa kasvattaa tuottoaan jo olemassa olevalla yrityksellään. 

Erityisesti kaikille aloittaville yrittäjille, koska siinä on niin paljon uutta, vaikeaa, pelottavaa asiaa, jotka vie aikaa ja ajatuksia pois niistä asiakkaista.

 
Jokaiselle, joka on jumissa omassa elämässään ja oman yrityksensä kanssa ja etsii ulospääsyä ja sellaisille ihmisille, jotka haluaa parempaa!
 
Elämässään eteenpäin haluaville ja itseään arvostaville onnistujille tai onnistujiksi haluaville.
 
Suosittelen tätä kaikille yrittäjille!
 
Ihmisille, joilla on jo jokin käsitys yritystoiminnasta tai oma yritys. Voisin suositella tätä myös ihmisille, jotka ovat joskus epäonnistuneet yritystoiminnassaan – tämä olisi niin sanottu uusi mahdollisuus, korjaavan kokemuksen mahdollistaja!
 
Ootko sinä yksi näistä?
Ja ootko valmis nostamaan itsesi ja oman bisneksesi uusiin sfääreihin? 🤩