Oman elämäsi kuningatar

JOS HALUAT

🖤 lakata jumittamasta negatiivisissa ajatuksissa, tunteissa ja energioissa

🖤 päästä eroon epämääräisistä peloista ja uuvuttavasta murehtimisesta

🖤 jättää taaksesi suorittamisen, muiden miellyttämisen ja turhan stressaamisen

💕  ja elää aidosti itseäsi arvostaen vapaata, onnellista, tasapainoista ITSESI NÄKÖISTÄ ELÄMÄÄ

niin TÄMÄ ON SUA VARTEN

Oman elämäsi kuningatar -valmennus on: 

 • Toimiva ja kattava paketti mindset-valmennusta sekä konkreettisia tehtäviä ja työkaluja, joiden avulla onnistut luomaan vapauden, runsauden ja tasapainon elämääsi omaa manifestointivoimaasi käyttäen.
 • Henkisen kasvun all-inclusive -kokonaisuus, jossa mä opetan sulle selkeällä ja henkilökohtaisella otteella kaiken, mitä sun pitää oppia toimivasta manifestoimisesta ja pysyvien muutosten saavuttamisesta.
 • Elämäsi paras investointi omaan itseesi ja onnellisuuteesi sulle, joka uskallat haluta enemmän, haluat luoda elämääsi taikaa ja oot valmis sitoutumaan muutoksen tekemiseen.

 

Mikä näistä ongelmista pitää sua jumissa?

1. IHMEIDEN ODOTTELU

Usein ajatellaan, että manifestointiin riittää pelkkä positiivinen ajattelu ja asiat vaan tippuu syliin kuin kirkkaalta taivaalta.

Kun niin ei sitten käykään, sitä ajatellaan, että vika on omassa itsessä – mä en vaan osaa manifestoida eikä kannata enää edes yrittää. Tai sitten koko manifestointi on täyttä huijausta.

Vain oikea toiminta johtaa asioiden manifestoitumiseen – meidän täytyy tehdä myös itse jotain niiden asioiden eteen, mitä me halutaan!

2. OMAN MIELEN ALIARVIOINTI

Suurin osa ihmisistä ei ymmärrä, että omia alitajuisia uskomusjärjestelmiä pitää työstää paljon ja syvältä, ja se vie aikaa ja vaatii pitkäjänteisyyttä.

Jos päättää valita olla piittamatta uskomuksistaan ja mennä sieltä, mistä aita on matalin, niin sitä tulee tiedostamattaan jatkuvasti vain karkottamaan niitä haluamiansa asioita kauemmas ja kauemmas.

Oman mielen ja alitajunnan voiman aliarvioiminen on valtava virhe, joka on korjattava, jos haluaa oppia manifestoimaan vaivattomasti.

3. KONKREETTISTEN KEINOJEN JA SUUNNAN PUUTTUMINEN

Positiivinen ajattelu,  anteeksiantaminen, luottamus, irtipäästäminen… Mitä näillä tarkoitetaan ja miten näitä pääsee ihan käytännössä kehittämään?

Ja miltä näyttää se omannäköinen elämä, jota kohti pitäisi pyrkiä? Entä jos ei kerta kaikkiaan tiedä enää, mitä haluaa?

Sitä voi kokeilla ja testata kaikenlaista, mutta ilman selkeää suuntaa tai käytännöllisiä työkaluja ei voi odottaa saavansa aikaan pysyviä muutoksia elämässä. 

MILTÄ TUNTUISI, JOS SAISIT VIHDOINKIN LAKATA YKSIN TUSKAILEMASTA, MITEN ONNISTUISIT LUOMAAN ELÄMÄÄSI SEN RUNSAUDEN, RAKKAUDEN JA VAPAUDEN,
JOSTA HAAVEILET? 


Kuvittele, jos olisikin olemassa jo valmiit, selkeät, konkreettiset ja helposti sisäistettävät ohjeet, joita seurata.

Kuvittele, että ympärilläsi olisi inspiroiva ja kannustava ryhmä samanhenkisiä ihmisiä tekemässä sun rinnalla samanlaista läpimurtoa elämässään kuin mitä sä itse olet tekemässä.

Kuvittele, että huomaisit, miten yhtäkkiä onnistutkin saavuttamaan tavoitteesi yksi toisensa jälkeen, ja huomaisit suhtautuvasi itseesi ja koko elämään innostuneesti, luottavaisesti ja täynnä energiaa.

Kuvittele, miten koskaan enää et vain yrittäisi manifestoida, vaan saisit unohtaa kaikki omituiset niksit, kirjat, oppaat, kurssit – et tarvisi niitä enää, koska sä tietäisit jo, miten laitat sen onnistumaan.


Kuvittele, että sulla olisi käsissäsi kyky ja taidot luoda elämästäsi ihan mitä vaan.

Arvaa mitä,  se kyky sulla ON jo sisimmässäsi, ja mä haluan nyt opettaa sulle ne taidot, joiden avulla sä otat niistä omista kyvyistäsi kaiken irti!!
Mä haluan nähdä, mitä kaikkea sä pystyt luomaan!

Oman elämäsi kuningatar -ryhmässä

 • kaivat esiin ja muutat pysyvästi rajoittavat alitajuiset uskomukset, jotka estää sua elämästä itsesi näköistä elämää
 • löydät rohkeuden irtisanoutua muiden odotusten täyttämisestä ja miellyttämisenhalusta, ja opit olemaan rohkeasti itsekäs itsesi takia
 • opit hiljentämään oman egosi äänen, joka tähän asti aina on ruoskinut ja latistanut sua rumilla puheillaan ja pidellyt sua paikoillaan
 • rakennat uuden, itsevarman ja itsesi täydellisesti hyväksyvän identiteetin ja kasvat naiseksi, jolle ei mikään ole mahdotonta
 • alat näkemään elämän täynnä mahdollisuuksia
 • käännät vanhat pelot, epävarmuudet ja viivyttelyn rohkeaksi toiminnaksi kohti unelmiesi elämää
 • ja puhkeat kukkaan manifestoinnin mestarina, jota ei mikään eikä kukaan enää kykene lannistamaan
mindset valmentaja

Oppaanasi ja tukenasi tällä matkalla olen minä, Tiina, valmiina opettamaan sulle kaiken, mitä tarvit siihen, että myös SINUSTA kuoriutuu pysäyttämätön manifestoinnin mestari ja että sä pystyt muuttamaan sun elämäsi kertakaikkiaan, kokonaisvaltaisesti uuteen loistoon –  mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti.

Ja miksi mä oon paras opettaja sulle? Koska vielä kolme vuotta sitten mä olin ahdistunut, epävarma, itseäni häpeävä ja elämään pettynyt pienen lapsen yh-äiti, joka oli vetänyt puoleensa väkivaltaisia miehiä, narsistisia parisuhteita ja sairastumista, jolla ei ollut koskaan yhtään ylimääräistä rahaa, pelkkiä rahahuolia, ja jolla ei ollut mitään käsitystä siitä, mitä tällä elämällä tekisi, mikä olisi se oikea suunta.

Mutta mä HALUSIN sen muutoksen ja tein hullun lailla töitä itseni kanssa oppiakseni, mitä elämänmuutokseen tarvitaan, miten manifestointi saadaan toimimaan ja miten luodaan onnellisuutta ja täyttymystä omaan elämään. Siitä matkasta syntyi mun 5 askeleen manifestointitekniikka, jonka avulla mä oon sittemmin manifestoinut täysin uuden uran,  unelmatyön, mun unelmien kodin, moninkertaiset vuositulot palkkatyöaikoihin verrattuna, jopa 30 000€ viikkotuloja, unelma-asiakkaita, yhteistyökumppanuuksia, rakkautta, matkoja, huikeita kohtaamisia ja vapautta…

Ja mä haluan nämä samat mahdollisuudet myös sulle.

Sun täytyy vaan oppia ymmärtämään, miten mieli toimii ja miten vaikuttamalla omaan mieleen ja ajatuksiin sä pystyt luomaan elämääsi niitä asioita, joita oikeasti haluat  – sen sijaan, että alitajuisesti työnnät koko ajan niitä sun unelmia vaan kauemmas ja kauemmas. Manifestointi ei oo pelkkää toivomista ja haaveilua. Pitää tehdä vähän töitä, ja pitää tietää, mitä tekee. 

Tämä on valmennus, joka on muuttanut jo satojen naisten elämän perustuksia myöten.

Lue alta, mikä voi muuttua tässä ryhmässä vain muutamassa kuukaudessa!

Mitä valmennuskokonaisuus pitää sisällään?

Puolen vuoden ajalle materiaali on jaoteltu sopivan kokoisiksi osioiksi niin, että yksi tunti viikossa -tahdilla onnistut jäsenyytesi aikana kasvamaan pysäyttämättömäksi, itsevarmaksi manifestoinnin kuningattareksi!

Pääset välittömästi selaamaan valmennussivuston monipuolista materiaalia ja käymään sitä läpi omassa tahdissasi. Ajatuksia ravistelevia luentoja, valmennussessioita, manifestointikoulutusta, tehtäviä, EFT- , breathwork-, syvähengitys- ja rentoutusharjoituksia, manifestointikoulutusta ja tehtäviä sekä laaja ja tehokas meditaatio- ja hypnoosiäänitteiden kirjasto, jotka kaikki yhdessä takaa sen, että sä todellakin muutat sun ajattelun ja koko elämäsi täysin uudelle tasolle. 

Valmennusryhmässä tavataan säännöllisesti 2 kertaa kuukaudessa. Kaikki tapaamiset tallennetaan, joten livenä et joudu koskaan rientämään paikalle.

 • Jokainen kuukausi aloitetaan asettamalla selkeät ja konkreettiset tavoitteet tulevalle, jotta tiedät täysin, miten toteutat visiosi tulevan kuukauden aikana – ja myös saavutat haluamasi!
 • Kysy & keskustele -tapaaminen joka kuukausi tarjoaa sulle mahdollisuuden kysyä ja tarkentaa mitä tahansa asiaa ja saada henkilökohtaista ohjausta omiin kysymyksiisi.
 • Käytössäsi on laaja ja monipuolinen meditaatio- tai hypnoosiäänitteiden kokoelma, jonka avulla pääset tehokkaasti muuttamaan omia uskomuksiasi ja tehostamaan manifestointikykyäsi.
 • Pääset mukaan rajattoman arvokkaaseen ja uskomattoman ihanaan suljettuun jäsenryhmään facebookissa, jossa toisten jäsenten tuki, tsemppi ja kokemukset siivittää sua entistä kovemmalla tenholla kohti omaa muutosta ja kasvua.
 • Lisäksi tarjolla on jatkuvasti uusia ohjeita, vinkkejä ja tekniikoita manifestointiin. Pääset syventämään yhteyttä itseesi ja omaan henkisyyteesi upeiden vierailijoiden ja erikoissessioiden myötä. Saat vahvistaa omaa manifestointivoimaasi uudenkuun ja täydenkuun seremonioilla, Breathwork-sessioiden ja energiahoidon avulla, ja pääset kokeilemaan, miten magiaa ja kiviä ja kristalleja voi hyödyntää manifestoinnissa. Pääset myös perehtymään tunnesyömisen saloihin, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä oman sensuellin energian vahvistamiseen.

JOS HALUAT MANIFESTOIDA JÄRJESTELMÄLLISESTI JA ENNUSTETTAVASTI KAIKEN SEN,

mistä nyt tai tulevaisuudessa haaveilet,

ON LIITTYMINEN TÄHÄN VALMENNUKSEEN PARAS PÄÄTÖS, MINKÄ VOIT TÄNÄÄN TEHDÄ.

 • Välitön käyttöoikeus 26 moduuliin täynnä ravistelevia luentoja, valmennussessioita, manifestointikoulutusta, tehtäviä ja paljon muuta (Arvo 2000€)

 • Kuukausittainen Tavoitteiden asettaminen ja Manifestoinnin aktivaatioharjoitus (Arvo 600€)

 • Asiantuntijavierailut ja erikoissessiot (Arvo 1400€)
 • Vahvan vuorovaikutteinen Kysy & keskustele -tapaaminen kerran kuukaudessa (Arvo 500€)

   

 • Käyttöoikeus laajaan ja monipuoliseen meditaatio- ja hypnoosiäänitteiden kirjastoon (Arvo 540€)

   

 • Sisäänpääsy mahtavaan sisäpiirin jäsenryhmään (Arvo korvaamaton)

Ootko valmis päästämään irti vanhasta ja luomaan elämästäsi jotain ennennäkemättömän upeaa?

NÄMÄ BONUKSET KUULUU SULLE, KUN LIITYT MUKAAN NYT:

 • Ylimääräinen kuukausi jäsenyyteesi, jotta ehdit varmasti rauhassa käymään läpi kaiken elämäsi muuttavan materiaalin ja lopuksi vielä kertailemaan suosikkijuttujasi (Arvo 95€)
 • Intuitio – yhdisty sisäiseen viisauteesi -verkkokurssi, jolla hiot intuitiosi loistavan kirkkaaksi (Arvo 55€, käytössäsi vuoden ajan)
 • Kattava rahan manifestointi -spesiaali, sis. tehtävät sekä voimallisen meditaatio- ja visualisaatioäänitepaketin (Arvo 159€)
 • Aina voimassa oleva -25% jatkavan jäsenen alennus, jos milloin tahansa haluat palata takaisin ryhmään hakemaan lisäpotkua tulevaisuutesi entistä suuremmille unelmille!

5 000€ arvoinen valmennuskokonaisuus mun jatkuvassa ohjauksessa ja omassa mahtavassa yhteisössä sekä yhteensä yli 300€ arvoiset bonukset ODOTTAA SUA!

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten tämä eroaa kaikista muista kursseista ja valmennuksista?

 • Oman elämäsi kuningatar™ on paljon enemmän kuin “mikä tahansa” kurssi tai valmennus. Tämä on järjestelmällisesti etenevä kokonaisuus, jossa askel askeleelta muutat omat ajatusmallisi, uskomuksesi ja koko elämäsi perustavalla ja pysyvällä tavalla.
 • Tämä ei myöskään ole mikään perinteinen manifestointikurssi, vaan konkreettinen ja kokonaisvaltainen ohjelma, joka perustuu ensisijaisesti psykologiaan sekä neuro- ja käyttäytymistieteellisiin faktoihin.

  Tässä ryhmässä et jää koskaan yksin. Ohjeita, työkaluja ja kullanarvoista vertaistukea ja tsemppiä on aina tarjolla, ja tämä kaikki auttaa sinua keskittymään ja pysymään sitoutuneena omaan muutokseesi.

Paljonko aikaa tähän pitäisi laittaa?

 • Valmennus ei sido sinua aikaan eikä paikkaan, vaan voit käydä materiaaleja läpi silloin, kun sinulle sopii ja valita materiaaleista ne, mitkä kulloinkin tuntuvat sinusta sopivimmilta omaan arkeesi.

  Valmennus on rakennettu siten, että noin tunti työskentelyä viikossa riittää. Voit kuitenkin vapaasti edetä omassa tahdissasi, joko nopeammin tai rauhallisemmin. 

Voinko taata tulokset?

 • Mä haluan sydämestäni, että sinä onnistut saavuttamaan tulokset, joista haaveilet! Totuus on kuitenkin, että ainoa, joka voi antaa sun menestyksellesi takeita, olet sinä itse.

  Mä tarjoan kaikki ne työkalut, joilla teet unelmistasi totta – sun pitää vain luvata ottaa vastaan ja tarttua toimeen! Minä ja tämä ryhmä pysytään sun tukena ja rinnalla koko matkan ajan.

Saanko ryhmässä henkilökohtaista valmennusta?

 • Ryhmävalmennukseen ei kuulu yksilövalmennusta. Saat kuitenkin vastauksia henkilökohtaisiin kysymyksiisi ja mieltäsi askarruttaviin asioihin “Kysy & keskustele”-tapaamisessa joka kuukausi.
Miten tämä käytännössä toimii?
 • Saat heti liittymisen jälkeen pääsyn koko puolen vuoden materiaaleihin,
  joita voit käydä läpi omassa tahdissasi. Kaikki  valmennustallenteet, työkirjat, erikoissessiot sekä meditaatio- ja hypnoosiäänitteet löytyvät tuolta omalta valmennussivulta.

 • Säännölliset tapaamiset järjestetään omassa facebook-ryhmässämme liveinä ja vierailuluennot pääsääntöisesti zoom-tapaamisina. Ryhmässä avoin keskustelu ja vertaistuki on sallittua ja toivottua, mutta ei pakollista. Ryhmästä voit halutessasi hakea myös itsellesi oman tsemppikaverin, jonka kanssa voitte tukea toistenne sitoutumista tähän matkaan. Mutta jos haluat käydä tätä valmennusta läpi niin sanotusti omissa oloissasi, niin se on täysin ok. 

 • Materiaalit ovat käytössäsi jäsenyytesi ajan 6 kk (+ bonuskuukausi). 

“Tämä kurssi oli sanan varsinaisessa muodossa elämän mullistava. Pystyin tekemään isoja päätöksiä, muutoksia, kuuntelemaan sisäistä ääntäni, olemaan vaikeuksien keskelläkin rakkaudellisella polulla ja kaiken huipuksi…manifestoimaan ison summan rahaa!!

Kiitos upeasta kurssista, olet ehdottomasti PARAS valmentaja mitä Suomesta löytyy, etenkin naisille.”

“Haluan kiittää kaikesta tästä, mitä olen viimeisten kuukausien aikana saanut oppia ja oivaltaa.  Miten voikaan ihmisen elämä muuttua! Tämä on ihanaa! Mulla ei ole ollut näin hyvä olo ehkä ikinä. 

Mä sain tästä valmennusryhmästä paljon enemmän kuin mä edes osasin alunperin odottaa, ja mä olen henkisesti aivan eri tasolla tänä päivänä kuin mä olin ennen tähän ryhmään liittymistä.

Jos yhtään mietit, että kannattaako lähteä mukaan tähän valmennusryhmään, niin koko mun sydämestäni, ihan sydämen pohjasta asti voin sanoa, että kannattaa!”

“Mietin ensin että ei ole varaa liittyä mukaan, mutta otin riskin ja ajattelin et kokeilen, koska kaikki on jo kokeiltu ja nähty. 
 
Nyt on 4 kuukautta takana valmennusta ja oon niin paljon saanut apua ja oppinut itsestäni ja elämästä asioita, etten tiedä mitä tekisin!!! Paljon on vielä työtä ja muutettava, mutta tulokset näkyy jo, perhe ja poika miettii että mitä on tapahtunut kun äiti on aina iloinen eikä hermostu pienestä niinkuin ennen 🥰
 
Tämän parempaa kurssia ei löydy ❤️🙏”

“Olen vihdoinkin alkanut ymmärtää mitä tarkoittaa itsensä rakastaminen, olen edistynyt valtavasti rajoittavien uskomusten muuttamisessa hyvinvointiani vahvistavaksi.

Kiitollisuus elämään on vahvistunut. Olen oppinut näkemään onnistumistani ja iloitsemaan niistä, olen paljon armollisempi itseäni kohtaan ja suhtaudun hyväksyvämmin myös muihin ihmisiin.

Pidän siitä, että livetapahtumia on melko usein, ne auttavat aina vahvistamaan omaa sitoutumista ja palauttavat asian äärelle, ote saattaisi helposti herpaantua yksinään.”

“Mä haluan kiittää sua sydämestäni siitä, että oot ottanut sydämen asiaksesi auttaa ja opastaa meitä muita kadoksissa olleita sieluja.  36 vuotta mun elämässä oon etsinyt syitä asioihin miksi näin on tapahtunut, miksi reagoin asioihin tavalla x ja miksi käyttäydyn tällä tavalla? Nyt näen todellakin kaikki asiat selkeästi ja miten mun pitää jatkossa ko. asioiden kanssa työskennellä.

Raha asioihin on myös tullut huima muutos. Ennen olen siis enemmän kuin vihannut kaikkea rahaan  ja budjetointiin liittyvää ja mä päätin vähän aikaa sitten ottaa sen toiminnan askeleen ja selvittää tän sotkun. Ja kun salama kirkkaalta taivaalta löysin innostuksen mun raha-asioihin, haluan tietää mitä tulee ja mitä menee, mutta tärkein asia minkä opin on se miten saan kaiken riittämään ja se toimii!!!! 

Siis mä en voi edelleenkään uskoa sitä miten paljon mun elämä on muuttunut kun ostin sun kurssin!!! ja aioin ostaa uudelleenkin. Mä oon liekeissä ja edes terapeutit ei oo saanu musta irti tätä minkä sä sait ❤️ sinä olet mun inspiraatio ja sun muutoksesta, valovoimasta ja uskomattomasta kyvystä tuoda asiat ilmi saan niin älyttömästi voimaa jaksaa muuttaa mun elämä myös – ei vaan elettäväksi vaan mahtavaksi. ❤️ Kiitos Tiina, olet mun pelastava enkeli!”

“Kiitos Tiina tästä oman mielen avaamisesta! ❤️ Tämän sinun mahdollistaman prosessin aikana yhteys itseen ja sitä kautta kiitollisuuteen on todella vahvistunut ihan uudelle tasolle 🙏🏻 Aion pitää tästä tilasta ja itsestäni hyvän huolen, että tämä olo kestäisi 🙏🏻❤️ 

Ero entiseen kokonaisvaltaiseen oloon on iso, paljon on tapahtunut omissa ajatuksissa muutosta vaikka luulin, että ennenkin kaikki oli hyvin. ❤️”

“Olen tehnyt tätä matkaa yksin jo varsin pitkään, roikkunut jos jonkinlaisilla postituslistoilla, katsellut erilaisia videoita YouTubesta ja kuunnellut podcastejä. Sieltä täältä sain hyviä oivalluksia, ja pääsin hiukan eteenpäin. Jokin oleellinen, se ”viimeisen portin avain”, pysyi hukassa. Sen sainkin sitten Sinulta.

Se, mitä opetat, on täysin fundamentaalia totuutta, ja sitä tietoa tarvitsisi järkyttävän moni tässä maailmassa. Olet loistava valmentaja lämpimyydessäsi ja henkilökohtaisessa otteessasi. 

Kiitos, Tiina, tuhannesti (miten laimeaa siihen nähden, mitä tunnen) kaikesta siitä avusta ja tuesta, mitä Sinulta sain.”