oman elämäsi kuningatar

JOS HALUAT

🖤 lakata jumittamasta negatiivisissa ajatuksissa, tunteissa ja energioissa

🖤 päästä eroon peloista, epäilyksistä ja murehtimisesta

🖤 jättää taaksesi suorittamisen, muiden miellyttämisen ja jatkuvan stressaamisen

🩷  ja elää aidosti itseäsi arvostaen vapaata, onnellista, tasapainoista ITSESI NÄKÖISTÄ ELÄMÄÄ

niin TÄMÄ ON SUA VARTEN

Oman elämäsi kuningatar -valmennus on: 

 • Kattava ja kokonaisvaltainen kokemus täynnä mindset-valmennusta, konkreettisia tehtäviä sekä työkaluja ja tekniikoita, joiden avulla onnistut luomaan vapauden, runsauden ja tasapainon elämääsi omaa manifestointivoimaasi käyttäen.
 • Henkisen kasvun all-inclusive -kokonaisuus, jossa mä opetan sulle selkeällä ja henkilökohtaisella otteella kaiken, mitä sun pitää oppia toimivasta manifestoimisesta, mielen hallinnasta ja pysyvien muutosten saavuttamisesta.
 • Elämäsi paras investointi omaan itseesi ja onnellisuuteesi, JOS uskallat haluta enemmän, haluat luoda elämääsi taikaa ja oot valmis sitoutumaan muutoksen tekemiseen.

Täsmääkö joku näistä sun elämään tällä hetkellä?

 • Kaikki tuntuu olevan jumissa. Ajatukset, tunteet ja koko arki. Et oikein tarkalleen ottaen tiedä, mitä sun pitäisi tällä elämälläsi tehdä. Tai mitä oikeastaan edes haluaisit.

  Ajatukset jumittaa samoissa vanhoissa negatiivisuuden, murehtimisen ja kaaoksen uomissa. Omat ihmissuhteet, rakkauselämä, raha-asiat, työelämä tai ehkä kaikki nämä yhtä aikaa tuntuu olevan vähän sinne päin, mutta sun on vaikea tarttua oikein mihinkään, kun päämäärä ja keinot sinne pääsemiseen on niin hukassa.
 • Haluaisit löytää elämääsi merkitystä, tasapainoa ja rauhaa. Haluaisit oppia hyväksymään itsesi ja rakastamaan itseäsi, olemaan armollinen ja keskittymään omannäköisen polkusi löytämiseen.


  Ehkä oot kokenut niin paljon vaikeita asioita elämässäsi, että on vaikea luottaa itseen, toisiin tai elämään. Tai ehkä on vaikea uskoa, että voisit saada jotain hyvää, ilman että sen mukana tulee aina jotain pahaa. Haluaisit oppia vapautumaan peloista, epävarmuudesta ja ikuisesta huolesta.

 • Oot seurannut sivusta, miten onnistuneesti toiset manifestoi loistavia unelmiaan todeksi, ja samalla oot miettinyt, mitä erikoista näissä ihmisissä on. Miten ne onnistuu tuossa? Ne kertoo manifestoineensa sen kaiken, ja että kuka tahansa pystyy samaan, mutta omassa elämässäsi mikään ei tunnu muuttuvan, vaikka mitä yrität.

  Ja silti…aina vaan jaksat uskoa siihen, että elämällä täytyy olla sulle enemmän annettavaa, ja vielä joskus tämä kaikki tulee muuttumaan. Haluat luottaa siihen, haluat löytää vastaukset, ja haluat tarttua toimeen.
 

 

Totuus on, että suurin osa kaikesta siitä, mitä sulle on manifestoinnista opetettu, on vaan yksinkertaisesti väärää tietoa.

Tehotonta, turhaa ja toimimatonta.

Ja silloin se vie kauheasti aikaa ja energiaa ja jättää jäljelle vaan valtavasti surua ja pettymystä.

Miten mä tiedän tämän?

No koska mä itse oon käyttänyt elämästäni ihan liikaa aikaa ja energiaa kaiken tuon toimimattoman ja väärän manifestointiopetuksen etsimiseen, sisäistämiseen ja soveltamiseen – tajutakseni vain, että kaikki se työ on ollut ihan turhaa.

Kuvittele eteesi valmiit, selkeät, konkreettiset JA helposti arkielämään sovellettavat ohjeet ja toimintamalli, jota seurata.

Kuvittele varmuus siitä, että se, mitä olet tekemässä, toimii – koska pystyt näkemään tulokset omin silmin ja myös muut ihmiset huomaa muutokset sinussa.

Kuvittele, miten opit pysäyttämään pelot ja epävarmuudet, ja pystyt rohkeasti astumaan pois omalta mukavuusalueeltasi.

Kuvittele ympärillesi inspiroiva ja kannustava ryhmä samanhenkisiä ihmisiä tekemässä sun rinnalla samanlaista läpimurtoa elämässään kuin mitä sä itse olet tekemässä.

Kuvittele itsesi saavuttamassa kaikki tavoitteesi yksi toisensa jälkeen.

Kuvittele innostunut, energinen ja onnellinen SINÄ manifestoimassa aivan naurettavan helposti rahaa, sielunkumppania, terveyttä,  ystäviä, asiakkaita, mökkiä, matkoja, vauvoja, unelmakotia, omaa bisnestä…

Kuvittele sun elämäsi muuttuvan ihan ookoosta niin järisyttävän upeaksi, että tekis mieli huutaa ja tanssia ja halata kaikkia vastaantulijoita!! 

Oman elämäsi kuningatar -ryhmässä

 • kaivat esiin ja muutat pysyvästi rajoittavat alitajuiset uskomukset, jotka estää sua elämästä itsesi näköistä elämää
 • löydät rohkeuden irtisanoutua muiden odotusten täyttämisestä ja miellyttämisenhalusta, ja opit olemaan rohkeasti itsekäs itsesi takia
 • opit hiljentämään oman egosi äänen, joka tähän asti aina on ruoskinut ja latistanut sua rumilla puheillaan ja pidellyt sua paikoillaan
 • rakennat uuden, itsevarman ja itsesi täydellisesti hyväksyvän identiteetin ja kasvat naiseksi, jolle ei mikään ole mahdotonta
 • alat näkemään elämän täynnä mahdollisuuksia
 • käännät vanhat pelot, epävarmuudet ja viivyttelyn rohkeaksi toiminnaksi kohti unelmiesi elämää
 • ja puhkeat kukkaan manifestoinnin mestarina, jota ei mikään eikä kukaan enää kykene lannistamaan
mindset valmentaja

Oppaanasi ja tukenasi tällä matkalla olen minä, Tiina, valmiina opettamaan sulle kaiken, mitä tarvit siihen, että myös SINUSTA kuoriutuu pysäyttämätön manifestoinnin mestari ja että sä pystyt muuttamaan sun elämäsi kertakaikkiaan, kokonaisvaltaisesti uuteen loistoon –  mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti.

Ja miksi mä oon paras opettaja sulle? Koska vielä muutama vuosi sitten mä olin ahdistunut, epävarma, itseäni häpeävä ja elämään pettynyt pienen lapsen yh-äiti, joka oli vetänyt puoleensa väkivaltaisia miehiä, narsistisia parisuhteita ja sairastumista, jolla ei ollut koskaan yhtään ylimääräistä rahaa, pelkkiä rahahuolia, ja jolla ei ollut mitään käsitystä siitä, mitä tällä elämällä tekisi, mikä olisi se oikea suunta.

Mutta mä HALUSIN sen muutoksen ja tein hullun lailla töitä itseni kanssa oppiakseni, mitä elämänmuutokseen tarvitaan, miten manifestointi saadaan toimimaan ja miten luodaan onnellisuutta ja täyttymystä omaan elämään. Siitä matkasta syntyi mun 5 askeleen manifestointimenetelmä, jonka avulla mä oon sittemmin manifestoinut täysin uuden uran,  unelmatyön, rakkauden, mun unelmien kodin, moninkertaiset vuositulot palkkatyöaikoihin verrattuna, jopa 40 000€ viikkotuloja, unelma-asiakkaita, yhteistyökumppanuuksia, matkoja, huikeita kohtaamisia ja vapautta…

Ja mä haluan nämä samat mahdollisuudet myös sulle.

Sun täytyy vaan oppia ymmärtämään, miten aivot ja alitajunta toimii ja miten vaikuttamalla omaan mieleen ja ajatuksiin sä pystyt luomaan elämääsi niitä asioita, joita oikeasti haluat  – sen sijaan, että alitajuisesti työnnät koko ajan niitä sun unelmia vaan kauemmas ja kauemmas. Manifestointi ei oo pelkkää toivomista ja haaveilua. Pitää tehdä töitä, ja pitää tietää, mitä on tekemässä. 

Tämä on valmennus, joka on muuttanut jo satojen naisten elämän perustuksia myöten.

Lue alta, mikä voi muuttua tässä ryhmässä vain muutamassa kuukaudessa!

Oman elämäsi kuningatar -valmennus opettaa sulle testatun, toimivan ja täysin pettämättömän menetelmän sun oman unelmaelämäsi luomiseen!

 

Tämä valmennus on suunniteltu niin, ettet varmasti tule tarvitsemaan enää mitään muuta manifestointikoulutusta koko loppuelämäsi aikana! Materiaaleihin on kerätty ja järjestetty täydellisesti toisiaan seuraavaan järjestykseen parhaat mahdolliset ja kaikkein toimivimmat manifestointitekniikat, henkisen kasvun ja oman mielen hallinnan ja kehittämisen periaatteet sekä strategiat ja työkalut, joilla luot menestyksekkäästi konkreettisia tuloksia elämääsi.

26 moduulin kokonaisuus on jaettu sopivan kokoisiksi osioiksi niin, että todellakin onnistut valmennusjäsenyytesi aikana kasvamaan pysäyttämättömäksi, itsevarmaksi manifestoinnin kuningattareksi!

Heti liittymisen jälkeen pääset välittömästi käymään läpi omassa tahdissasi valmennussivuston monipuolista sisältöä; ajatuksia ravistelevia luentoja, valmennussessiotallenteita, manifestointikoulutusta, tehtäviä, EFT- , breathwork-, syvähengitys- ja rentoutusharjoituksia sekä inspiroivia vierailuluentoja ja -koulutuksia. Käytössäsi on lähes 30 tuntia timanttista video- ja audiomateriaalia, johon saat perehtyä omien aikataulujesi mukaan.

Käyttöösi avautuu samalla myös laaja ja tehokas meditaatio- ja hypnoosiäänitteiden kirjasto, josta pääset kuuntelemaan kymmeniä tehokkaita ja syvälle alitajuntaan vaikuttavia äänitteitä ilman rajoituksia.

Live-valmennussessiot järjestetään säännöllisesti 2 kertaa kuukaudessa. Ja kaikki nämä tapaamiset tallennetaan!

 • Jokainen kuukausi aloitetaan asettamalla selkeät ja konkreettiset tavoitteet tulevalle, jotta tiedät täysin, miten toteutat visiosi tulevan kuukauden aikana – ja myös saavutat haluamasi!
 • Kysy & keskustele -tapaaminen joka kuukausi tarjoaa sulle mahdollisuuden kysyä ja tarkentaa mitä tahansa asiaa ja saada henkilökohtaista ohjausta omiin kysymyksiisi.
 • Käytössäsi on laaja ja monipuolinen meditaatio- tai hypnoosiäänitteiden kokoelma, jonka avulla pääset tehokkaasti muuttamaan omia uskomuksiasi ja tehostamaan manifestointikykyäsi.
 • Pääset mukaan rajattoman arvokkaaseen ja uskomattoman ihanaan suljettuun jäsenryhmään facebookissa, jossa toisten jäsenten tuki, tsemppi ja kokemukset siivittää sua entistä kovemmalla tenholla kohti omaa muutosta ja kasvua.
 • Lisäksi tarjolla on jatkuvasti uusia ohjeita, vinkkejä ja tekniikoita manifestointiin. Pääset syventämään yhteyttä itseesi ja omaan henkisyyteesi upeiden vierailijoiden ja erikoissessioiden myötä. Saat vahvistaa omaa manifestointivoimaasi uudenkuun ja täydenkuun seremonioilla, Breathwork-sessioiden ja energiahoidon avulla, ja pääset kokeilemaan, miten magiaa, kiviä ja kristalleja voi hyödyntää manifestoinnissa. Pääset myös perehtymään mm. tunnesyömiseen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä oman sensuellin energian vahvistamiseen.

JOS HALUAT MANIFESTOIDA JÄRJESTELMÄLLISESTI JA ENNUSTETTAVASTI KAIKEN SEN,

mistä nyt tai tulevaisuudessa haaveilet,

ON LIITTYMINEN TÄHÄN VALMENNUKSEEN PARAS PÄÄTÖS, MINKÄ VOIT TÄNÄÄN TEHDÄ.

 • Välitön käyttöoikeus 26 moduuliin täynnä ravistelevia luentoja, valmennussessioita, manifestointikoulutusta, tehtäviä, tekniikoita ja työkaluja (Arvo 2400€)

 • Kuukausittainen Tavoitteiden asettaminen ja Manifestoinnin aktivaatioharjoitus (Arvo 600€)

 • Asiantuntijavierailut ja erikoissessiot (Arvo 1400€)
 • Ainutlaatuiset Kysy & keskustele -tapaamiset kerran kuukaudessa (Arvo 1200€)

 • Käyttöoikeus laajaan ja monipuoliseen meditaatio- ja hypnoosiäänitteiden kirjastoon (Arvo 840€)

 • Sisäänpääsy mahtavaan sisäpiirin jäsenryhmään (Arvo korvaamaton)

Ootko valmis päästämään irti vanhasta ja luomaan elämästäsi jotain ennennäkemättömän upeaa?

Liittyessäsi mukaan valmennusryhmään saat lisäksi nämä bonukset:

NOPEAN LIITTYJÄN BONUS:
3-tuntinen erikoisvalmennuskokonaisuus oman rahatarinan ja rahaTODELLISUUDEN muuttamiseksi.

Paketti sisältää valmennusvideot, täsmälliset tehtävät sekä meditaatio- ja visualisaatioäänitteet, joiden avulla pääset kohdennetusti kiinni nimenomaan rahan manifestointiin. Löydät tämän paketin Oman elämäsi kuningatar -valmennussivustolta!

Arvo 159€

Rakkauden manifestoinnin erikoisvalmennuspaketti, joka sisältää valmennusvideon, rakkauden manifestointiin räätälöidyt harjoitukset sekä meditaatio- ja visualisaatioäänitteet, joiden avulla pääset keskittymään nimenomaan rakkauden ja oman sielunkumppanisi manifestointiin. Löydät tämän paketin Oman elämäsi kuningatar -valmennussivustolta!

Arvo 149€

Mun salainen kokoelma yksinkertaisia ja kaikkein tehokkaimpia manifestointirituaaleja, jotka on simppeleitä, helppoja toteuttaa ja ehdottoman toimivia. Yhdistämällä tämän paketin Oman elämäsi kuningatar -valmennukseen voit lakata miettimästä mikä toimii ja mikä ei! Näet vaikutukset omin silmin…

Arvo 99€

Puolen vuoden jäsenyytesi jälkeen saat vielä 45 päivän ylimääräisen käyttöoikeuden kaikkiin valmennuksen materiaaleihin, työkirjoihin, meditaatioihin, hypnooseihin, vierailuluentoihin, harjoitusvideoihin, live-valmennussessioihin ja jopa suljetun fb-yhteisön sisältöihin!

Arvo 159€

“Mikä mättää manifestoinnissa” -tarkistuslista, jonka avulla selvität nopeasti, mikä omissa manifestoinneissa eri tilanteissa tarkalleen ottaen takkuaa ja pystyt välittömästi korjaamaan tilanteen – haaskaamatta aikaa turhaan yrittämiseen. (Koska Oman elämäsi kuningatar -valmennuksessa ei yritetä, vaan onnistutaan!)

Arvo 90€

Oman elämäsi kuningatar -valmennusryhmän jäsenenä saat huikeita alennuksia monista muista Unelmavalmennuksen kursseista ja valmennuksista,

esim. Unelmoi isosti -workshop -45%,
Menestysbisnes-valmennus -40%,
jatkojäsenyys Oman elämäsi kuningatar -valmennuksessa -25%

Lähes 6 500€ arvoinen valmennuskokonaisuus mun jatkuvassa ohjauksessa ja omassa mahtavassa yhteisössä sekä yhteensä yli 600€ arvoiset bonukset ODOTTAA SUA!

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten tämä eroaa kaikista muista kursseista ja valmennuksista?

 • Oman elämäsi kuningatar™ on paljon enemmän kuin “mikä tahansa” kurssi tai valmennus. Tämä on järjestelmällisesti etenevä kokonaisuus, jossa askel askeleelta muutat omat ajatusmallisi, uskomuksesi ja koko elämäsi perustavalla ja pysyvällä tavalla.
 • Tämä ei myöskään ole mikään perinteinen manifestointikurssi, vaan konkreettinen ja kokonaisvaltainen ohjelma, joka perustuu ensisijaisesti psykologiaan sekä neuro- ja käyttäytymistieteellisiin faktoihin.

  Tässä ryhmässä et jää koskaan yksin. Ohjeita, työkaluja ja kullanarvoista vertaistukea ja tsemppiä on aina tarjolla, ja tämä kaikki auttaa sinua keskittymään ja pysymään sitoutuneena omaan muutokseesi.

Paljonko aikaa tähän pitäisi laittaa?

 • Valmennus ei sido sinua aikaan eikä paikkaan, vaan voit käydä materiaaleja läpi silloin, kun sinulle sopii ja valita materiaaleista ne, mitkä kulloinkin tuntuvat sinusta sopivimmilta omaan arkeesi.

  Valmennus on rakennettu siten, että noin 1,5h työskentelyä viikossa riittää. Voit kuitenkin vapaasti edetä omassa tahdissasi, joko nopeammin tai rauhallisemmin. 

Voinko taata tulokset?

 • Mä haluan sydämestäni, että sinä onnistut saavuttamaan tulokset, joista haaveilet! Totuus on kuitenkin, että ainoa, joka voi antaa sun menestyksellesi takeita, olet sinä itse.

  Mä tarjoan kaikki ne työkalut, joilla teet unelmistasi totta – sun pitää vain luvata ottaa vastaan ja tarttua toimeen! Minä ja tämä ryhmä pysytään sun tukena ja rinnalla koko matkan ajan.

Saanko ryhmässä henkilökohtaista valmennusta?

 • Ryhmävalmennukseen ei kuulu yksilövalmennusta. Saat kuitenkin vastauksia henkilökohtaisiin kysymyksiisi ja mieltäsi askarruttaviin asioihin “Kysy & keskustele”-tapaamisessa joka kuukausi.
 • Jos toivot henkilökohtaisempaa asioiden työstämistä ja kahdenkeskistä valmennusta, tutustu Oman elämäsi kuningatar VIP-valmennukseen TÄÄLLÄ.
Miten tämä käytännössä toimii?
 • Saat heti liittymisen jälkeen pääsyn koko puolen vuoden materiaaleihin,
  joita voit käydä läpi omassa tahdissasi. Kaikki  valmennustallenteet, työkirjat, erikoissessiot sekä meditaatio- ja hypnoosiäänitteet löytyvät tuolta omalta valmennussivulta.

 • Säännölliset tapaamiset järjestetään omassa facebook-ryhmässämme liveinä ja vierailuluennot pääsääntöisesti zoom-tapaamisina. Ryhmässä avoin keskustelu ja vertaistuki on sallittua ja toivottua, mutta ei pakollista. Ryhmästä voit halutessasi hakea myös itsellesi oman tsemppikaverin, jonka kanssa voitte tukea toistenne sitoutumista tähän matkaan. Mutta jos haluat käydä tätä valmennusta läpi niin sanotusti omissa oloissasi, niin se on täysin ok. 

 • Materiaalit ovat käytössäsi jäsenyytesi ajan 6 kk (+ bonuksena 45 päivän ylimääräinen käyttöoikeus) valmennuksen ostopäivästä lukien.

Oman elämäsi kuningatar -valmennuksessa saat yli 7000€ arvosta sisältöä: 

 •  26 moduulia ravistelevia luentoja, valmennussessioita, manifestointikoulutusta, tehtäviä, tekniikoita ja työkaluja (Arvo 2400€)
 • Kuukausittainen Tavoitteiden asettaminen ja Manifestoinnin aktivaatioharjoitus (Arvo 600€)
 • Ainutlaatuiset Kysy & keskustele -tapaamiset kerran kuukaudessa (Arvo 1200€)
 • Käyttöoikeus laajaan ja monipuoliseen meditaatio- ja hypnoosiäänitteiden kirjastoon (Arvo 840€)
 • Sisäänpääsy mahtavaan sisäpiirin jäsenryhmään (Arvo korvaamaton)
 • Asiantuntijavierailut ja erikoissessiot (Arvo 1400€)

   

   

 • BONUS 1: Rahan manifestointi -spesiaali (Arvo 159€) – HUOM NOPEAN TOIMINNAN BONUS – LIITY HETI!
 • BONUS 2: Rakkauden manifestoinnin erikoisvalmennuspaketti (Arvo 149€)
 • BONUS 3Toimivat manifestointirituaalit -opas (Arvo 99€)
 • BONUS 4: 45 päivän ylimääräinen käyttöoikeus kaikkiin materiaaleihin (Arvo 159€)
 • BONUS 5: “Mikä mättää manifestoinnissa” -tarkistuslista (Arvo 90€)
 • BONUS 6: Huikeita alennuksia muista valmennuksista ja workshopeista

Koko paketin hinta on 599€

Sopiiko Oman elämäsi kuningatar -valmennus sulle?

Tämä valmennus sopii sulle täydellisesti, jos
 • haluat muutosta elämääsi NYT
 • olet innokas oppimaan ja kokeilemaan uusia asioita
 • olet valmis tekemään töitä oman kasvusi eteen
 • et pelkää myöntää, että haluat elämältä enemmän
 • et kaada vastuuta omasta onnellisuudestasi itsesi ulkopuolelle
 • olet valmis päästämään irti valheellisista tarinoista omassa alitajunnassasi
 • haluat oppia sallimaan itsellesi enemmän kuin mihin tähän asti olet tottunut
 • olet valmis sitoutumaan tehtäviin, joita valmennuksessa saat
 • näet valmennuksen investointina omaan itseesi, onnellisuuteesi ja loistavaan tulevaisuuteesi
Tämä ei ole sulle sopivin vaihtoehto, jos
 • et halua ottaa 100% vastuuta omasta elämästäsi
 • ajattelet, että tiedät jo kaikesta kaiken
 • etsit nopeaa, “taianomaista” ratkaisua ongelmiisi ilman, että joudut itse tekemään mitään
 • etsit nopeaa keinoa rikastua äkkiä
 • haluat takertua uhrimentaliteettiin ja jatkaa syyllisten hakemista itsesi ympäriltä
 • odotat, että joku tekee työn puolestasi
 • odotat, että joku “korjaisi” sinut
 • näet tämän valmennuksen ylimääräisenä menoeränä

“Tämä kurssi oli sanan varsinaisessa muodossa elämän mullistava. Pystyin tekemään isoja päätöksiä, muutoksia, kuuntelemaan sisäistä ääntäni, olemaan vaikeuksien keskelläkin rakkaudellisella polulla ja kaiken huipuksi…manifestoimaan ison summan rahaa!!

Kiitos upeasta kurssista, olet ehdottomasti PARAS valmentaja mitä Suomesta löytyy, etenkin naisille.”

“Haluan kiittää kaikesta tästä, mitä olen viimeisten kuukausien aikana saanut oppia ja oivaltaa.  Miten voikaan ihmisen elämä muuttua! Tämä on ihanaa! Mulla ei ole ollut näin hyvä olo ehkä ikinä. 

Mä sain tästä valmennusryhmästä paljon enemmän kuin mä edes osasin alunperin odottaa, ja mä olen henkisesti aivan eri tasolla tänä päivänä kuin mä olin ennen tähän ryhmään liittymistä.

Jos yhtään mietit, että kannattaako lähteä mukaan tähän valmennusryhmään, niin koko mun sydämestäni, ihan sydämen pohjasta asti voin sanoa, että kannattaa!”

“Mietin ensin että ei ole varaa liittyä mukaan, mutta otin riskin ja ajattelin et kokeilen, koska kaikki on jo kokeiltu ja nähty. 
 
Nyt on 4 kuukautta takana valmennusta ja oon niin paljon saanut apua ja oppinut itsestäni ja elämästä asioita, etten tiedä mitä tekisin!!! Paljon on vielä työtä ja muutettava, mutta tulokset näkyy jo, perhe ja poika miettii että mitä on tapahtunut kun äiti on aina iloinen eikä hermostu pienestä niinkuin ennen 🥰
 
Tämän parempaa kurssia ei löydy ❤️🙏”

“Olen vihdoinkin alkanut ymmärtää mitä tarkoittaa itsensä rakastaminen, olen edistynyt valtavasti rajoittavien uskomusten muuttamisessa hyvinvointiani vahvistavaksi.

Kiitollisuus elämään on vahvistunut. Olen oppinut näkemään onnistumistani ja iloitsemaan niistä, olen paljon armollisempi itseäni kohtaan ja suhtaudun hyväksyvämmin myös muihin ihmisiin.

Pidän siitä, että livetapahtumia on melko usein, ne auttavat aina vahvistamaan omaa sitoutumista ja palauttavat asian äärelle, ote saattaisi helposti herpaantua yksinään.”

“Mä haluan kiittää sua sydämestäni siitä, että oot ottanut sydämen asiaksesi auttaa ja opastaa meitä muita kadoksissa olleita sieluja.  36 vuotta mun elämässä oon etsinyt syitä asioihin miksi näin on tapahtunut, miksi reagoin asioihin tavalla x ja miksi käyttäydyn tällä tavalla? Nyt näen todellakin kaikki asiat selkeästi ja miten mun pitää jatkossa ko. asioiden kanssa työskennellä.

Raha asioihin on myös tullut huima muutos. Ennen olen siis enemmän kuin vihannut kaikkea rahaan  ja budjetointiin liittyvää ja mä päätin vähän aikaa sitten ottaa sen toiminnan askeleen ja selvittää tän sotkun. Ja kun salama kirkkaalta taivaalta löysin innostuksen mun raha-asioihin, haluan tietää mitä tulee ja mitä menee, mutta tärkein asia minkä opin on se miten saan kaiken riittämään ja se toimii!!!! 

Siis mä en voi edelleenkään uskoa sitä miten paljon mun elämä on muuttunut kun ostin sun kurssin!!! ja aioin ostaa uudelleenkin. Mä oon liekeissä ja edes terapeutit ei oo saanu musta irti tätä minkä sä sait ❤️ sinä olet mun inspiraatio ja sun muutoksesta, valovoimasta ja uskomattomasta kyvystä tuoda asiat ilmi saan niin älyttömästi voimaa jaksaa muuttaa mun elämä myös – ei vaan elettäväksi vaan mahtavaksi. ❤️ Kiitos Tiina, olet mun pelastava enkeli!”

“Kiitos Tiina tästä oman mielen avaamisesta! ❤️ Tämän sinun mahdollistaman prosessin aikana yhteys itseen ja sitä kautta kiitollisuuteen on todella vahvistunut ihan uudelle tasolle 🙏🏻 Aion pitää tästä tilasta ja itsestäni hyvän huolen, että tämä olo kestäisi 🙏🏻❤️ 

Ero entiseen kokonaisvaltaiseen oloon on iso, paljon on tapahtunut omissa ajatuksissa muutosta vaikka luulin, että ennenkin kaikki oli hyvin. ❤️”

“Olen tehnyt tätä matkaa yksin jo varsin pitkään, roikkunut jos jonkinlaisilla postituslistoilla, katsellut erilaisia videoita YouTubesta ja kuunnellut podcastejä. Sieltä täältä sain hyviä oivalluksia, ja pääsin hiukan eteenpäin. Jokin oleellinen, se ”viimeisen portin avain”, pysyi hukassa. Sen sainkin sitten Sinulta.

Se, mitä opetat, on täysin fundamentaalia totuutta, ja sitä tietoa tarvitsisi järkyttävän moni tässä maailmassa. Olet loistava valmentaja lämpimyydessäsi ja henkilökohtaisessa otteessasi. 

Kiitos, Tiina, tuhannesti (miten laimeaa siihen nähden, mitä tunnen) kaikesta siitä avusta ja tuesta, mitä Sinulta sain.”