❤️ Sukella oman parisuhdehistoriasi ytimeen ja löydä rajoittavat uskomukset, joiden takia olet tähän asti vetänyt puoleesi kaikkea muuta kuin unelmasuhdettasi

❤️ Uudelleenohjelmoi mielesi kohti itsevarmaa, rakkaudentäyteistä elämää

❤️ Valjasta valtava manifestointivoima käyttöösi ja vedä sielunkumppanisi puoleesi kuin magneetti

❤️ Rohkaistu elämään täysillä omasta sydämestäsi käsin – ja huomaa muutosten säteilevän kaikkiin ihmissuhteisiisi

Tuntuuko, että olisit todellakin jo valmis löytämään suuren rakkautesi – tai ainakin haluaisit olla valmis!

Haluaisit löytää sen ihanan, rakastavan, hellän, luotettavan kumppanin, jonka kanssa voisit elää tasavertaisessa, turvallisessa, luottamuksellisessa suhteessa, antaa ja vastaanottaa rakkautta ja hellyyttä.

Mutta pelkkä toivominen ei riitä siihen, että saat tuotua sen ihmisen omista unelmistasi tähän fyysiseen todellisuuteen! 

Me ei elämässä saada sitä, mitä me pyydetään.

Me saadaan sitä, mitä uskotaan ansaitsevamme.

Siksi niin kauan kuin kannat sisälläsi vanhoja haavoja, häpeää, riittämättömyyttä, negatiivista minäkuvaa, pelkoja ja itseä pienentäviä uskomuksia, niin kauan vedät puoleesi myös ihmisiä, jotka saavat sut tuntemaan olosi epävarmaksi, riittämättömäksi, surkeaksi ja onnettomaksi.

…koska fyysinen todellisuus ympärilläsi on aina heijastusta siitä, mitä kannat sisälläsi.

 

Montako ajatusta näistä voit allekirjoittaa?

 • Kaikki hyvät on jo varattu.
 • En kohtaa ketään kiinnostavaa.
 • En ole varma jaksaisinko tutustua enää uuteen ihmiseen.
 • Pelkään, ettei suhde kuitenkaan onnistuisi.
 • En jaksaisi säätää enää mitään.
 • Mitä jos en löydä koskaan ketään?
 • Ehkä minussa vain on jotain perustavanlaatuista vikaa, kun en löydä Sitä Oikeaa.
 • Minulla taitaa olla liian suuret vaatimukset.
 • Pelkään avata sydäntäni toiselle.
 • Olen kokenut, että suhteessa menetän itseni enkä saa ääntäni kuuluviin.
 • Pelkään, etten saisi olla suhteessa oma itseni.
 • Pelkään petetyksi ja satutetuksi tulemista.
 • Olenko jo ehkä liian vanha edes toivomaan?
 • Sydämessäni haluaisin kuitenkin löytää oman sielunkumppanini, kokea aidon rakkauden, elää luottamuksellisessa ja hellässä suhteessa ja tuntea itseni rakastetuksi ja arvostetuksi sellaisena kuin olen.

Riippumatta siitä, minkä ikäinen olet, minkälainen historia sulla on takanasi tai miten paljon ikinä pelkäät, niin usko mua:

Sä todellakin voit löytää sielunkumppanisi, manifestoida hänet elämääsi ja tehdä unelmiesi suhteesta totta!

Sielunkumppani ❤️-kurssi on rakennettu sua varten, jotta pääsisit selkeiden askelten ja syvälle menevien tehtävien avulla avaamaan KAIKKI lukot ja sisäiset esteet ja oppisit vetämään sen unelmiesi kumppanin elämääsi niin pian kuin mahdollista!

 

Oppaanasi tällä matkalla olen minä, Tiina: mindset- ja manifestointivalmentaja. Mä olen käynyt läpi toinen toistaan hirvittävämpiä ja sairaampia parisuhteita elämässäni – ihmetellen aina, että mikä mussa oikein on vikana, kun mitään muuta ei koskaan osu mun kohdalle.

Vihdoin opin rikkomaan sen kaavan ja onnistuin luomaan tilalle jotain, mitä mä oikeasti haluan ja ansaitsen.

Kaikki nuo edellä luetellut ajatukset on joskus olleet myös mun ajatuksiani.

Mä oon kulkenut sen polun ja tehnyt, mitä se vaatii.

Nyt oon rakentanut siitä kaikesta tiiviin ja tehokkaan verkkokurssin, jotta joka ainoa ihminen, joka haaveilee rakkaudesta ja tasapainoisesta suhteesta, voi sen myös saavuttaa. 

Kurssi on ollut huikea, olen tehnyt lukuisia oivalluksia elämästäni. Tehtävät ovat raskaita, niihin on pakko ottaa aikaa ja keskittyä, välillä itkettää, sillä hyvällä, puhdistavalla tavalla. Kiitos Tiina 💖 – Kati

 

Näitä asioita ei pystyisi itse ajattelemaan, että ne kauan sitten tapahtuneet ovat vielä sisälläni käsittelemättä. Tänään kirjoittaessani asioita ja sitten antaessani itselleni anteeksi… Tuntui tosi vapauttavalta. 

Omat rajat ja mitä olen valmis sietämään….Tää on siis niin mahtava kokemus koko valmennus ❤️ – Eija

Todella hyvä kurssi 😊 Kiitos! Ajattelin että hoidan tämän kurssin nopeasti ja sen jälkeen tapaisin vihdoin hänet. No, mutta toisin kävi. 
 
Kurssi on ollut mulle todella rankka. Tehtävät ovat vetäneet aika hiljaiseksi. Itsensä kohtaaminen ja kaiken menneen penkominen on ottanut tosi koville. Välillä olen huomannut jopa vältteleväni kurssin eteenpäin tekoa. Älä kuitenkaan luule että tämä olisi moite, päin vastoin kiitos 😊
 
Tätä olen tarvinnut ja tarvitsen 💖 – Heidi

Mitä voit odottaa Sielunkumppani❤️ -kurssilta?

❤️ Sukellat oman parisuhdetarinasi ja -historiasi ytimeen ja löydät rajoittavat uskomukset, jotka ovat vuosikausia pidätelleet sinua saavuttamasta unelmiesi rakkautta.

❤️ Ymmärrät miten ja miksi parisuhdehistoriasi on ollut sitä, mitä se on, ja opit kääntämään suunnan kohti sellaista tarinaa, jota oikeasti haluat elää.

❤️ Selvität omat tarpeesi, pelkosi ja syvimmät toiveesi, ja ohjelmoit itsesi uudelleen kohti itsevarmaa, rakkaudentäyteistä elämää.

❤️ Valjastat valtavan sisäisen voimasi käyttöösi ja alat vetämään sielunkumppaniasi puoleesi kuin magneetti.

❤️ Kasvavan itseymmärryksen myötä rohkaistut elämään täysillä omasta sydämestäsi käsin, ja huomaat muutosten säteilevän kaikkiin ihmissuhteisiisi.

❤️ Opit tärkeimmän periaatteen, jolla luot syvän, aidon yhteyden kumppaniisi niin, ettet joudu enää koskaan pelaamaan pelejä, elämään epävarmuudessa, arvailemaan, suostuttelemaan tai vaikenemaan omista toiveistasi.

❤️ Opit toimivan manifestoinnin kaavan, jolla kutsut sielunkumppanin elämääsi.

❤️ Opit kääntämään voitoksesi ne manifestointivirheet, joihin niin monet ihmiset lankeavat pilaten samalla omat mahdollisuutensa rakkauden manifestointiin.

❤️ Ja opit 5 asiaa, joita ei koskaan saa tehdä, kun yrittää manifestoida unelmiensa rakkaussuhdetta.

Olen käynyt nyt Sielunkumppani-verkkokurssin. Matka on ollut raskas mutta upea, olen tehnyt hämmästyttäviä oivalluksia. Kyyneleiltäkään ei vältytty.

Kaikki on ollut kuitenkin sen kaiken työn ja tuskan arvoista, nimittäin kun olin käynyt kurssia 30 päivää ja kuunnellut meditaatiota vähän kauemmin, Hän ilmestyi elämääni.

Hän on kaikkea sitä mistä unelmoin ja vielä paljon enemmän, en voi olla hymyilemättä ja ajattelematta sinua ja meditaatiota kun hän suutelee mun kasvoja ja kaulaa ja käperryn hänen viereen sohvalle..

Olen valtavan kiitollinen sinulle että autoit minua tällä matkalla. Kiitos ja kaikkea hyvää sinulle! – Kati

Niin ihanalta on tuntunut! Monia asioita avautunut 💕 

Ehkä tärkeintä on ollut ihan oikeasti sisäistää ja alkaa elää todeksi sitä, että jos joku ei hyväksy mua tällaisena niin sitten hän ei ole mua varten ja että mä olen niin valloittava, että mun sielunkumppanin on aivan mahdotonta mua vastustaa 😊 

Tämä on sitä tervettä ajattelua ja olemista, ei ne kaikki paskat parisuhteet, joissa olen ollu ja joutunut itseäni muuttamaan tai pienentämään. 

Niistä meditaatioista täytyy sanoa, että toimii! 🥰 Siis kertakaikkiaan.

Mulla oli tämä ihastus, jota halusin manifestoida… Kuuntelin sitä visualisaatiomeditaatiota päivittäin, jossa kuvittelin niitä kaikkia asioita, joita siinä äänitteessä on. Se tuntui aluksi aivan utopistiselta ja oudolta, niinku, että miten muka..

Jatkoin kuitenkin joka päivä. Meni oikeasti viikko ja se kaikki tapahtui! Viikko!!! Uskomatonta! 😍 – Milla

Kenelle tämä kurssi on tarkoitettu?

 • Sinulle, joka haluat vihdoinkin löytää oman sielunkumppanisi.
 • Sinulle, joka olet valmis avautumaan aidolle tosirakkaudelle ja terveelle, intohimoiselle, onnelliselle parisuhteelle.
 • Sinulle, joka haluat löytää syvän sielunyhteyden unelmiesi kumppanin kanssa ja luoda elämäsi rakkaussuhteen.
 • Sinulle, joka olet väsynyt toistamaan vanhoja virheitä ja kaavoja ja olet valmis tekemään töitä unelmiesi rakkauden manifestoitumisen eteen.
 • Sinulle, joka haluat manifestoida unelmien suhteen ihmisen kanssa, jonka olet jo kohdannut.

Pystyykö tällaisen muutoksen saamaan aikaan vain muutamassa viikossa?

Kyllä pystyy! Tiedän sen täydellä varmuudella, koska olen kokenut sen itse ja tämän kurssin käyneet yksi toisensa jälkeen lähettävät mulle jatkuvasti näitä ihania tarinoita siitä, miten ovat nyt siinä suhteessa, josta olivat aina tähän asti vain unelmoineet!

Mitä kurssi sisältää?

❤️ 40 kurssiosiota täynnä tietoa, tekniikoita ja työkaluja, joilla

  • purat mielensisäiset esteet rakkauden tieltä
  • löydät ja vahvistat oikeita ajattelumalleja, joiden avulla rakkauden manifestoinnista tulee helppoa ja yksinkertaista
  • vahvistat itsetuntoasi
  • muutut hurmaavimmaksi, vetovoimaisimmaksi versioksi itsestäsi
  • alat vetämään puoleesi ihmisiä, joita oikeasti haluat elämää.

❤️ Tehokkaita, avartavia ja syvälle sisimpääsi pureutuvia tehtäviä jokaiselle kurssipäivälle.

❤️ Materiaalit käyttöösi vuodeksi eteenpäin, jotta voit palata niihin uudelleen ja uudelleen, kun siltä tuntuu.

Miten kurssi käytännössä toimii?

Sinulle avautuu joka päivä uusi kurssiosio, joka sisältää n. 10 minuutin äänitallenteen sekä tehtäviä, joiden miettimiseen kannattaa varata ainakin puolisen tuntia kerrallaan. Sinun ei tarvitse sitoutua kurssiin joka ainoa päivä, mutta mitä tiiviimmin ehdit tähän paneutua, sitä nopeammin ja tehokkaammin pääset tuloksiin.

Mitä tapahtuu, kun olen ostanut kurssin verkkokaupasta?

Saat vahvistussähköpostin, joka sisältää kirjautumistunnukset verkkokurssille. Kirjautumisen jälkeen löydät Sielunkumppani❤️ -kurssin kurssisisällöt tämän sivuston valikosta Kurssit ja valmennukset -linkin alta.

Sano KYLLÄ elämäsi rakkaudelle!

Valitse muuttaa oma tarinasi, irrottaudu vanhoista kaavoista ja avaudu mahdollisuudellesi saavuttaa unelmiesi suhde.