Heippa, mä oon Tiina!

Mä oon mindset-, manifestointi- ja bisnesvalmentaja, 6-vuotiaan lapsen äiti ja suurisydäminen, universumin hyvyyteen ja rakkauteen luottava luonnonlapsi.

Mun tavoitteet on yksinkertaisia. Mä haluan olla hyvä äiti, elää superonnellista ja parasta mahdollista elämää ja auttaa samalla mahdollisimman monia ihmisiä pääsemään irti täysin turhista päänsisäisistä rajoitteista ja negatiivisista ajatuskierteistä, jotka estää rohkeasti tavoittelemasta omaa onnellisuutta ja omannäköistä elämää

Mä olen uskonut vuosikymmenien ajan, että musta ei ole mihinkään, en mä onnistu, en voi, en osaa, en kehtaa, en kykene enkä uskalla. Ja monesti on tuntunut siltä, että elämä valuu hukkaan ja tätä puurtamista ja päämäärätöntä taisteluako tämä nyt vain on, vaikka sydän haluaisi niin paljon enemmän. 

Kevättalvella 2020 mä vihdoin tein sen radikaalin päätöksen, että NYT tämä epäonnistuminen, epävarmuus ja itseni pienentäminen saa riittää, ja annoin itselleni 4 kuukautta aikaa laittaa elämäni ihan uuteen uskoon.6

unelmat

Vetovoiman laki ja manifestointi oli asioita, joista mä olin pitkään ja intohimoisesti halunnut oppia lisää. Mä halusin onnistua manifestoimaan uuden kodin, uuden työn, oikean rakkauden ja rahaa, joka tekis kaikesta niin paljon helpompaa. Halusin löytää sen salaisuuksien salaisuuden, millä manifestoinnin saisi toimimaan – koska vaikka mä mitä kokeilin, niin eihän se vaan toiminut… Mä olin kuitenkin päättänyt, etten mä anna periksi ennen kuin saan sen onnistumaan. 

Kun mä sitten vihdoin oivalsin, mistä siinä on oikeasti kysymys, niin kaikki palaset loksahti vihdoin paikoilleen ja asiat lähti vyörymään eteenpäin. Hirveää vauhtia.

Pikakelauksella toukokuuhun 2020: Olin perustanut yrityksen, avannut menestyksekkäästi ovet valmennusryhmääni ja ensimmäiselle verkkokurssille, ja koin vihdoinkin tekeväni jotain merkityksellistä. Siitä lähtien oon saanut jakaa eteenpäin kaikkea oppimaani, jotta jokainen, joka taistelee oman päämäärättömyyden, negatiivisuuden ja epäilysten keskellä, oppisi kääntämään ajatuksensa ja uskomuksensa ympäri ja saisi haltuunsa sen oman pysäyttämättömän manifestointivoimansa, joka siellä pinnan alla ON olemassa.

Tässä maassa on ihan liikaa ihmisiä, jotka elää jonkun muun totuutta, muiden ihmisten odotusten mukaan, itseään pienentäen ja tyytyen hiljaa johonkin keskinkertaiseen – vain koska usko omaan itseen, voima, luottamus ja keinot sen tilanteen muuttamiseksi puuttuu. Mä opetan selkeällä, konkreettisella ja henkilökohtaisella otteella pääsemään irti mielen rajoitteista ja löytämään sen valtavan sisäisen voiman, energian ja itseluottamuksen, jolla jokainen voi luoda elämästään just sellasta kuin haluaa!

Kaikkien käymieni kurssien, koulutusten ja kokemusteni pohjalta mä oon kerännyt kasaan tiedot, menetelmät ja työkalut, joiden mä tiedän tehokkaimmin auttavan sua manifestoimaan unelmiesi elämän ja saavuttamaan todellisia, pysyviä muutoksia arjessasi mahdollisimman yksinkertaisesti ja mahdollisimman nopeassa ajassa. Koulutukseltani mä oon yhteiskuntatieteiden maisteri (sosiologia, psykologia ja naistutkimus) sekä sertifioitu positiiviseen psykologiaan ja vetovoiman lakiin erikoistunut valmentaja (Professional Life Coach, Law of Attraction Coach). Lisäksi olen kouluttautunut yrittäjyys- ja bisnesvalmentajaksi (Entrepreneurship & Business Coach) sekä Breathwork- ja meditaatio-opettajaksi. Osallistun paljon erilaisille kansainvälisille kursseille ja valmennuksiin oppiakseni lisää, ja tuon näistä jatkuvasti uusia elementtejä myös omiin koulutuksiini – tällä hetkellä erityisesti bisnespuolella.