Heippa, mä oon Tiina!

Mä oon mindset- ja manifestointivalmentaja, 4-vuotiaan lapsen äiti ja suurisydäminen, Universumin hyvyyteen ja rakkauteen luottava luonnonlapsi.

Mun tavoitteeni on yksinkertainen: olla hyvä äiti, elää superonnellista ja parasta mahdollista elämää ja tuoda maailmaan niin paljon hyvää energiaa ja auringonpaistetta kuin vain ehdin.

Elämässäni mä oon ehtinyt lyömään päätä seinään mennen tullen ja uskonut vuosikymmeniä, että musta ei ole mihinkään, en onnistu, en voi, en osaa, en kehtaa, en kykene enkä uskalla. Monesti on tuntunut siltä, että elämä valuu hukkaan ja tätä puurtamista ja taisteluako tämä nyt vain on, vaikka sydän haluaisi niin paljon enemmän.

Mä oon muuttanut oman elämäni aivan totaalisesti ympäri tosi lyhyessä ajassa. Syksyllä 2019 olin just päässyt irti väkivaltaisesta avioliitosta, joka vei mennessään viimeisenkin uskon itseen ja siihen, että voisin ansaita elämässä jotain hyvää. Taistelin terveyteni kanssa ja taistelin rahan kanssa. Kituutin eteenpäin vailla suuntaa, sydän särkyneenä ja itsetunto murjottuna. Koitin vaan jotenkin päästä päivä kerrallaan eteenpäin, lapsen takia.

Mä olin aina ollut kiinnostunut henkisyydestä ja yrittänyt löytää vastauksia. Halusin löytää sen salaisuuksien salaisuuden, millä ihmiset muka manifestoi asioita elämäänsä. Ja vihdoin kaiken rämpimisen jälkeen mä oivalsin, että mä vaan kysyn ihan vääriä kysymyksiä. Ja sen jälkeen palaset loksahti paikoilleen ja asiat lähti vyörymään eteenpäin.

unelmat

Pikakelauksella seuraavaan kevääseen: Olin avannut ovet valmennusryhmääni ja ensimmäiselle verkkokurssille, ja koin vihdoinkin tekeväni elämässäni sitä, mitä mun kuuluukin tehdä!

Oon jakamassa eteenpäin kaikkia niitä oppimiani asioita, jotta jokainen, joka taistelee oman voimattomuuden, negatiivisuuden ja huolien keskellä, oppis myös kääntämään ajatuksensa ja uskomuksensa ympäri ja saisi haltuunsa sen oman pysäyttämättömän manifestointivoimansa, joka siellä pinnan alla ON olemassa.

Tässä maassa on ihan liikaa naisia, jotka elää jonkun muun totuutta, muiden ihmisten odotusten mukaan, itseään pienentäen ja tyytyen hiljaa johonkin keskinkertaiseen – vain koska usko omaan itseen, voima, luottamus ja selkeät, konkreettiset keinot sen tilanteen muuttamiseksi puuttuu.

Ja just siksi mä teen tätä: Opetan pääsemään irti mielen rajoitteista ja löytämään sen valtavan sisäisen voiman, energian ja itseluottamuksen, jolla jokainen voi oikeasti luoda elämästään just sellasta kuin haluaa ja tuntea elämässä sitä onnellisuutta, tasapainoa ja vapautta, joka ihan jokaiselle kuuluu.

 

Lähde mun matkaan, niin mä lupaan johdattaa sut kohti uutta upeaa unelmien elämää, josta et enää halua etkä voi palata vanhaan!

 

Mä oon hyvin vahvasti itseoppinut, ja kaikkien käymieni kurssien, koulutusten ja kokemusteni pohjalta mä oon kerännyt kasaan tiedot ja työkalut,  joiden tiedän tehokkaimmin auttavan sua manifestoimaan unelmiesi elämän ja saavuttamaan todellisia, pysyviä muutoksia arjessasi. 

 

Mulle sisältö on tärkeämpää kuin sertifikaatit, mutta tällaisia ainakin on tarttunut matkaan:

  • YTM (sosiologia, psykologia, naistutkimus)
  • Professional Life Coach
  • Law of Attraction Coach
  • Entrepreneurship & Business Coach
  • Breathwork Teacher
  • Meditation Teacher