Heippa, mä oon Tiina

Mä oon mindset- ja manifestointivalmentaja, 3-vuotiaan lapsen äiti ja suurisydäminen, universumin hyvyyteen ja rakkauteen luottava luonnonlapsi.

Mun tavoitteeni on yksinkertainen: olla hyvä äiti, elää superonnellista ja parasta mahdollista elämää ja tuoda maailmaan niin paljon hyvää energiaa ja auringonpaistetta kuin vain ehdin.

Elämässäni mä oon ehtinyt lyömään päätä seinään mennen tullen ja uskonut tuhannet kerrat, että musta ei ole mihinkään, en onnistu, en voi, en osaa, en kehtaa, en kykene enkä uskalla. Monesti on tuntunut siltä, että elämä valuu hukkaan ja tätä puurtamista ja taisteluako tämä nyt vain on, vaikka sydän haluaisi niin paljon enemmän.

Mä oon kuitenkin onnistunut muuttamaan oman elämäni aivan totaalisesti ympäri aivan käsittämättömän lyhyessä ajassa. Ja mä koen velvollisuudekseni jakaa eteenpäin kaikki oppimani asiat, jotta jokainen, joka taistelee sen oman voimattomuuden, stressin, negatiivisuuden ja huoliensa keskellä, oppis myös kääntämään ajatuksensa ja uskomuksensa ympäri ja saisi haltuunsa sen oman pysäyttämättömän manifestointivoimansa, joka siellä pinnan alla on olemassa.

Tässä maassa on ihan liikaa naisia, jotka elää jonkun muun totuutta, muiden ihmisten odotusten mukaan, itseään pienentäen ja tyytyen hiljaa johonkin keskinkertaiseen, vain koska usko omaan itseen, voima, luottamus ja selkeät keinot sen tilanteen muuttamiseksi puuttuu.

Ja just siksi mä opetan pääsemään irti niistä mielen rajoitteista ja löytämään sen valtavan feminiinisen voiman, energian ja itseluottamuksen, jolla jokainen voi oikeasti luoda elämästään just sellasta kuin haluaa ja tuntea elämässä sitä onnellisuutta, tasapainoa ja vapautta, joka ihan jokaiselle kuuluu.

Lähde mun matkaan, niin mä lupaan johdattaa sut kohti uutta upeaa unelmien elämää, josta et enää halua etkä voi palata vanhaan!

 

unelmat