Hei, olen Tiina

Olen rakkaus-, mindset- ja manifestointivalmentaja, 3-vuotiaan lapsen äiti ja suurisydäminen, universumin hyvyyteen ja rakkauteen luottava luonnonlapsi.

Tavoitteeni on yksinkertainen: olla hyvä äiti, elää superonnellista ja parasta mahdollista elämää ja tuoda maailmaan niin paljon hyvää energiaa ja auringonpaistetta kuin vain ehdin.

Olen elämässäni ehtinyt lyömään päätä seinään mennen tullen ja uskonut tuhannet kerrat, että minusta ei ole mihinkään, en voi, en osaa, en kehtaa, en kykene enkä uskalla. Monesti on tuntunut siltä, että elämä menee hukkaan ja  tätäkö tämä nyt vain on, vaikka sydän haluaisi niin paljon enemmän. Olen kuitenkin onnistunut mullistamaan oman elämäni niin totaalisesti ympäri niin lyhyessä ajassa, että koen velvollisuudekseni jakaa eteenpäin niitä asioita, joita olen oppinut.

Mä uskon, että tässä maassa on ihan liikaa naisia, jotka elävät jonkun muun totuutta, muiden ihmisten odotusten mukaan, itseään pienentäen ja tyytyen hiljaa johonkin keskinkertaiseen, vain koska usko omaan itseen, voima, luottamus ja selkeät keinot sen tilanteen muuttamiseksi puuttuu.

Siksi mä opetan aikuisia naisia kääntämään omat rajoittavat ajatusmallit ja uskomukset täysin ympäri ja löytämään sisältään sen valtavan, pysäyttämättömän feminiinisen voiman, energian ja itseluottamuksen, jolla he voivat luoda elämästään juuri sellasta kuin haluavat ja tuntea elämässään sitä onnellisuutta, tasapainoa ja vapautta, joka heille kuuluu. Ihan jokaiselle.

Mä lupaan johdattaa sinut kohti uutta upeaa unelmien elämää, josta et enää halua etkä voi palata vanhaan!

 

 

 

unelmat