Hei, olen Tiina

Tavoitteeni on yksinkertainen: olla hyvä äiti, elää onnellista elämää ja tuoda maailmaan mahdollisimman paljon hyvää energiaa ja auringonpaistetta. Olen elämässäni ehtinyt lyömään päätä seinään mennen tullen ja uskonut tuhannet kerrat, että minusta ei ole mihinkään, en voi, en osaa, en kehtaa, en kykene enkä uskalla. Monesti on tuntunut siltä, että elämä menee hukkaan ja  tätäkö tämä nyt vain on, vaikka sydän haluaisi niin paljon enemmän. Kun suunta, selkeys ja oikeat keinot vihdoin löytyivät, syttyi kirkas valo sekä sieluun että mieleen.

Haluan auttaa sinua löytämään ja toteuttamaan omat sydämen unelmasi ja elämään elämää, jonka olet aina halunnut – tai jotain vielä parempaa. Palan halusta päästä työskentelemään kanssasi, koska minusta jokaisen pitää saada tuntea olevansa upea, vapaa ja voimallinen ja kokea olevansa kykenevä hallitsemaan omaa elämäänsä. Uskon kykyihisi ja tiedän, että pystyt mihin tahansa, kun vain ensin löydät omat supervoimasi.

Olen sosiologian, psykologian ja naistutkimuksen opinnoissa pyöritetty yhteiskuntatieteiden maisteri sekä sertifioitu life coach ja onnellisuus- ja mindset-valmentaja. Tiedän myös unelmien toteuttamisesta vetovoiman lain avulla kaiken, minkä sinäkin haluat tietää!

Oppimistani asioista olen kerännyt tiedot ja taidot, joiden uskon tehokkaimmin auttavan sinua manifestoimaan unelmiesi elämän ja saavuttamaan todellisia, pysyviä muutoksia arjessasi. Yhdistämällä psykologisen ja henkisen näkökulman johdatan sinut kohti uutta upeaa sinua, etkä enää halua etkä voi palata vanhaan!

 

 

 

unelmat