Tilaus- ja sopimusehdot

Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta sähköisten asiakirjojen, verkkovalmennusten, verkkoluentojen, verkkokurssien ja vastaavien palveluiden tilauksissa, ellei toisin mainita, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla 14 vuorokauden peruutusoikeuden sisällä, ja asiakas on vahvistanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen. Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut linkin ja/tai tunnukset sähköiseen palveluun.

Tilattuasi digitaalisen kurssin, tuotteen tai valmennuksen saat pääsyn tilaamaasi tuotteeseen Unelmavalmennus-sivuston Kurssit ja valmennukset -otsikon alta. Linkki omaan tiliisi sekä käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sinulle sähköpostilla. Varmista, että annat tilausta tehdessäsi toimivan sähköpostiosoitteen.

Lasku/Osamaksu
Laskulla saat korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Tarkempi palvelukuvaus TÄÄLLÄ.

Tilaamalla suostut siihen, että toimitus aloitetaan heti, eikä peruuttamisoikeutta ole.

Rekisteriseloste- ja tietosuojakäytäntö