uusille yrittäjille
Haaveiletko omasta bisneksestä, joka toisi sulle vapauden toteuttaa unelmiasi ja elää itsesi näköistä elämää ilman jatkuvaa puutetta rahasta tai ajasta?

 

Ehkä oot haaveillut sellaisesta jo pitemmän aikaa, mutta sen ratkaisevan askeleen ottaminen on aina tuntunut liian pelottavalta, riskaabelilta ja epävarmalta. Huomaat innostuvasi asiasta kerta toisensa jälkeen, mutta pian pelko ja epäilykset ottavat vallan ja päätät, että ehkä nyt ei vaan oo oikea hetki, tai ehkä tätä ei edes oo tarkoitettu sulle.

Mä haluan kertoa, että nämä pelot, epäilykset ja suoranainen kauhu kaikkea sitä kohtaan, mitä VOISI tapahtua, jos lopettaa päivätyöt ja hyppää yrittäjäksi – ne on suurimmaksi osaksi täysin irrationaalisia! Ne kumpuaa vaan meidän aivojen luontaisesta tarpeesta pitää meidät turvassa, vastustaa kaikkea muutosta ja elää elämää aina vanhaan tuttuun malliin.

Aivot myös järkeilee nämä alitajunnasta kumpuavat pelot sulle niillä ajatuksilla, että ehkä tämä maailmantilanne onkin nyt liian epävakaa, ehkä nyt tosiaan ei ole oikea hetki tälle, ehkä todella olisi parempi vaan jäädä tähän vanhaan, vaikkei tää mulle mitään annakaan.

Fakta on se, että aivot tulee AINA keksimään näitä selityksiä, joilla se saa sut vetäytymään. Ja siksi kysymys kuuluukin: Aiotko taipua alitajuisen mielesi rajoituksiin, jotka on olemassa vain siksi, että lapsena olet ohjelmoitunut ajattelemaan tietyllä tavalla ympäristösi esimerkkien perusteella VAI aiotko niistä huolimatta toteuttaa unelmasi, tuoda tähän maailmaan jotain, mitä se kaipaa ja luoda samalla itsellesi täydellisen taloudellisen ja ajallisen vapauden?

 

Uskalla menestyä -valmennus on juuri sua varten,  jos tiedät kaipaavasi rohkeutta ja uskallusta bisneksen perustamiseen, haluat laittaa alitajuisen vastustuksen aisoihin ja tahdot saada haltuusi oikeat menestykseen ohjaavat ajatusmallit ja strategiset valinnat heti ensimetreillä!

Ootko koskaan miettinyt, miten monta upeaa liikeideaa on jäänyt toteutumatta vain siksi, että yrityksen perustaminen tuntuu lähtökohtaisesti vaan pelottavalta ja uhkaavalta?

Ja ootko miettinyt, miksi lähes puolet uusista yrityksistä on laittanut pillit pussiin jo ennen kuin kolmas toimintavuosi tulee päätökseensä?

Ja lopulta…mikä sitten erottaa menestyvät yritykset niistä, jotka joutuu lopettamaan jo alkumetreillä?

Syy ei ole ontuva strategia.
Tai se, että toiset on vain epäonnisempia kuin toiset.

Syy on MINDSET, jolla bisnestä lähdetään alun alkaenkin luomaan.

Bisnesmenestyksestä 80% nimittäin nojaa omiin ajatusmalleihin ja siihen, minkä sä uskot olevan mahdollista. Ja vain 20% on kiinni siitä, mitä sä käytännössä teet. Mielenkiintoista vai mitä?

Tämä menestyksen mindsetin on ehdottoman tärkeää ottaa haltuun saman tien, vaikka olisit vasta pyörittelemässä omaa bisnesideaasi.

Ja muista:

Jos sä haluat luoda menestyvän bisneksen, niin IHAN ENSIN sun täytyy uskaltaa tarttua siihen unelmaan ja alkaa toteuttamaan sitä!

Se ei voi syntyä itsekseen.

Tunnin mittaisen Uskalla menestyä -valmennuksen aikana opit, miten luot omannäköisen menestysbisneksen mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman vaivattomasti!

 

Tässä valmennuksessa keskitytään ensisijaisesti mindset-puoleen, mutta myös strategia ja käytännön tekeminen on vahvasti huomioitu. Valmennuksen jälkeen olet selkeästi perillä siitä, minkälaisilla strategisilla valinnoilla pääset etenemään bisnesunelmasi kanssa vaikka heti tänään!

Mä jaan sulle ne pääkohdat, joilla vältyt tekemästä niitä kohtalokkaita virheitä, jotka on niin monen heti alkumetreille kaatuneiden yritysten suurin kompastuskivi. Saat konkreettisia työkaluja irrationaalisten pelkotilojen hallintaan, ja mä kerron yksityiskohtaisesti myös sen, miten mä itse loin täysin tyhjästä vain 3 kuukaudessa mun oman valmennusyritykseni, joka on alusta asti tuonut mulle taloudellisen vapauden, vapauden tehdä mitä mä haluan, milloin mä haluan ja antanut mulle vihdoinkin myös merkityksellisen työn, jota mä rakastan koko sydämestäni.

✨ Valmennuksessa opit:

  • Pysäyttämättömän menestyksen kaavan
  • Kolme asiaa, joihin sun täytyy keskittyä nyt ja tulevaisuudessa
  • Mitkä on ne 4 yleistä harhaluuloa, jotka estää sua onnistumasta menestysbisneksen luomisessa
  • Mistä pelot ja epävarmuudet nousee, ja miten pääset niistä yli
  • Pettämättömän keinon, jolla pääset yli huijarisyndroomasta ja itsesi häpeilystä
  • sekä Salaisuuden, jolla alat nauttimaan myymisestä etkä polje hintojasi maan rakoon.

✨ Lisäksi saat työkirjan, joka on todella kattava strateginen työkalu sulle oman bisnesmallin suunnitteluun, ja voit käyttää sitä myös tulevaisuudessa oman viestisi hiomiseen, siihen, miten puhut omille unelma-asiakkaillesi ja miten muotoilet omat palvelusi. Yli 40 kohdan tehtäväkokonaisuus varmistaa sen, että vihdoin saat selkeyttä omaan ideaasi ja myös käytännön toteutukseen. Mä käytän itsekin edelleen vähän väliä juuri näitä työkirjan tehtäviä omassa bisneksessäni!

✨ Bonuksena haluan antaa sulle vielä meditaatioäänitteen, jonka mä oon alunperin tehnyt Bisneskuningatar™-valmennuksen käyttöön oman bisnesvision manifestoimiseen.

Kaikki tämä yhdessä takaa sen, että sä oot paitsi strategisesti, myös energeettisesti ja oman mindsetin tasolla ennätysajassa VALOVUODEN EDELLÄ niitä yrittäjiä, joilla se yrittäminen todennäköisesti tulee jäämäänkin vain onnettomaksi yritykseksi!

HINTA ON NYT VAIN 77€ 

Ja mikä parasta – kaikki nämä materiaalit jää sulle pysyvästi käyttöön!

Lopeta epäröinti ja viivyttely ja ota haltuun keinot, joilla onnistut ylittämään pelkosi ja luomaan oman bisnesunelmasi todeksi!

Mä oon Tiina Heikkilä, mindset-, manifestointi- ja bisnesvalmentaja. Perustin Unelmavalmennuksen keväällä 2020 täysin rahattomana ja epätoivoisena 2-vuotiaan lapsen yksinhuoltajana, kärsien hirvittävästä esiintymiskammosta ja varustettuna vakaalla päätöksellä, että mä en missään nimessä koskaan halua ryhtyä yrittäjäksi.

Mutta mä halusin jotain muuta kuin sen 8-16 työn jokainen arkipäivä, josta saisi vuodessa muutaman viikon lomaa, ja mun tulot olisi ikuisesti lukittuna sille tietylle tasolle, jossa ne riittää vain juuri ja juuri. Mä halusin tehdä jotain merkityksellistä, mun mielestä tärkeää ja mielenkiintoista. Ja mä halusin elämääni taloudellisen vapauden ja myös työn, joka ei sido mua aikaan tai paikkaan.

mindset valmentaja

Bisneksen perustaminen on oikeastaan aika simppeliä. En mä muuten olisi pystynyt siihen vain muutamassa kuukaudessa! Mutta helppoa se ei oo. Strategian puutteeseen se homma harvoin kaatuu, mutta omiin pelkoihin ja alitajuisiin rajoittaviin uskomuksiin omista kyvyistä kylläkin.

Se Tiina, joka otti ensimmäisiä kauhunsekaisia askeleita kohti yrittäjyyttä – se on ihan eri maailmasta kuin Tiina, joka muutamaa kuukautta myöhemmin jo pyöritti menestyksekkäästi käynnistynyttä valmennusbisnestään. Siinä välissä mä opettelin laittamaan oman alitajuntani tekemään töitä mun unelmieni eteen, sen sijaan, että uskomusteni takia tiedostamatta sabotoisin omaa onnistumistani ja jäisin jumiin irrationaalisiin pelkoihini.

Nyt mä haluan opettaa eteenpäin kaikkea sitä, mikä on tuonut mut tähän pisteeseen, nauttimaan ennennäkemättömästä vapaudesta – koska jokainen, joka haaveilee oman itsensä näköisestä menestysbisneksestä, on todellakin ansainnut sen myös saada!