Henkilökohtaiset valmennukset

Läpimurto-valmennus
on intensiivinen 1,5 tunnin timanttinen valmennussessio, jonka aikana selviää, mitkä blokit sua pitelee paikoillaan, millä muutoksilla käännät omat ajatusmallisi ja viet bisneksesi suunnan sille tasolle, minne haluat sen viedä, ja mitkä on ne sulle oikeat strategiset valinnat, joiden avulla luot jatkossa isommat tulot vähemmällä häsläämisellä ja säheltämisellä.

Session jälkeen sun olo on kevyt, selkeä ja innostunut ja oot valmis vihdoinkin tekemään sen järisyttävän läpimurron omassa bisneksessäsi 🔥

90 min., 999€

Nollasta sataan -valmennuspaketti on sulle, jonka haaveena on luoda mahdollisimman nopeasti täysin tyhjästä menestyvä, oman itsesi näköinen bisnes, joka tuo sulle kaiken sen runsauden, vapauden ja täyttymyksen tunteen, mistä haaveilet.

Tämä valmennus yhdistää timanttisen mindsetin ja huippuunsa hiotun strategian, ja sä tuut saamaan kaikki avaimet, joilla nostat bisneksesi pystyyn ennätysajassa ja pääset nopeasti nauttimaan unelmiesi työstä ja kaikesta siitä keveydestä, mitä se sun elämään tuo.  4 x60 minuutin valmennussessioiden välillä sulla on arkisin jatkuva yhteys muhun messengerin välityksellä, joten et jää missään kohtaa yksin tai ilman tukea. Tallenteet sessioista jää sulle pysyvästi käyttöön

Sessiot järjestetään max 10 viikon sisällä, joten tämä sopii sulle VAIN, jos oot täysin valmis laittamaan aikasi bisneksen luomiseen JUURI NYT.

4 x 60min. + ääniviestiyhteys sessioiden välillä

 

3’200€

 

Next level -valmennuskokonaisuus nostaa sun nykyisen bisneksen monella tavalla täysin uudelle tasolle. Mun avulla saat selkeyttä omaan bisnekseesi, nytkähdät liikkeelle tulotasolta, jossa ollut jumissa ehkä vuosia, alat vetämään puoleesi vain sun unelma-asiakkaita, kehität omaa bisnesmalliasi sellaiseksi, joka tuo sulle enemmän vapaa-aikaa ja isomman korvauksen tekemästäsi työstä.

Tämä valmennus yhdistää timanttisen mindsetin ja huippuunsa hiotun strategian, ja sä tuut saamaan kaikki avaimet, joilla viet bisneksesi ennennäkemättömälle tasolle ja pääset nopeasti integroimaan kaiken oppimasi omaan käytännön tekemiseesi.  3 x60 minuutin valmennussessioiden välillä sulla on arkisin jatkuva yhteys muhun messengerin välityksellä, joten et jää missään kohtaa yksin tai ilman tukea. Tallenteet sessioista jää sulle pysyvästi käyttöön.

Sessiot järjestetään max 2 kuukauden sisällä.

3 x 60min. + ääniviestiyhteys sessioiden välillä
2’800€

Kokemuksia henkilökohtaisesta valmennuksesta