Ootko valmis tekemään unelmista totta?

Tältä sivulta löydät kaikki tavat, joilla voit työskennellä mun kanssani

Valmennusryhmä

Kaiva esiin rajoittavat uskomuksesi, raivaa ne tieltäsi, opi manifestoimaan kaikki unelmasi todeksi ja nosta itsesi vihdoin etusijalle omassa elämässäsi. 6 kk kattava mindset-valmennuskokonaisuus konkreettisella ja henkilökohtaisella otteella tulee muuttamaan sun koko elämän.

Verkkokurssit

Opi purkamaan kaavat ja alitajuiset uskomukset, jotka tähän asti on johdattaneet sut suhteisiin, jotka ei vastaa sun toiveita. Rakastu itseesi, löydä rohkeus asettaa rajat, lakkaa tyytymästä enää mihinkään vähempään kuin mitä haluat – ja manifestoi unelmiesi rakkaus elämääsi.

Tällä kurssilla muutat kireän ja ahdistavan rahasuhteesi keveäksi, luottavaiseksi ja rennoksi, pääset eroon rajoittavista uskomuksista ja ajatusmalleista ja uudelleenohjelmoit aivosi kohti runsautta. Opi manifestoimaan vaurautta ja luomaan itsellesi täysin uudenlainen rahallinen todellisuus!

Kirkasta intuitiotasi, vahvista sydämesi ääntä, opi tunnistamaan egon rajoittava puhe ja kehitä kykyäsi vastaanottaa intuitiivisia viestejä. Kurssin meditaatiot ja laaja valikoima monipuolisia harjoituksia auttaa lempeällä tavalla yhdistymään omaan sisäiseen viisauteesi.

Bisnesvalmennukset

Ootko valmis muuttamaan pinnan alla kytevän ideasi 6-numeroisiksi vuosituloiksi? Puolen vuoden timanttinen valmennuskokonaisuus päättäväisille ja menestykseen tähtääville tulevaisuuden bisneskuningattarille – sekä mindsetin että strategian tasolla.

Mille pohjalle rakennat täydellisen pysäyttämättömän bisnesnaisen mindsetin ja miten suuntaat oman energiasi niin, että onnistut manifestoimaan enemmän asiakkaita, enemmän myyntejä ja enemmän vapautta omaan bisnekseesi ilman turhaa vääntämistä ja pakottamista – tämän kaiken opit tässä ainutlaatuisessa workshopissa!

Vedä puoleesi unelma-asiakkaitasi, jotka palaa halusta päästä työskentelemään kanssasi! Tehokkaalla kurssilla opit luomaan vetovoimaista some- ja sähköpostisisältöä, joka vetoaa juuri oikeisiin ostohaluisiin ihmisiin ja tekee sun seuraajista maksavia asiakkaita – ilman tuputtamista tai tyrkyttämistä!

Intensiivivalmennuksen aikana opit miten luot omannäköisen menestysbisneksen mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti! Jaan sulle salaisuudet, joiden avulla vältät kohtalokkaimmat virheet, opetan pysäyttämättömän menestyksen kaavan ja keinot pelkojen ylittämiseen sekä paljon muuta!

Nopeinta, tarkasti räätälöityä reittiä pitkin autan sua nostamaan oman bisneksesi täysin uusiin sfääreihin. Jos haluat onnistua luomaan yrityksesi nollasta sataan, vetämään puoleesi unelma-asiakkaita, veloittamaan enemmän ja tekemään enemmän rahaa pienemmällä työmäärällä JA HALUAT NOPEITA TULOKSIA, on henkilökohtainen valmennus sun valinta.