Ootko valmis tekemään unelmistasi totta?

Tältä sivulta löydät kaikki eri tavat, joilla voit työskennellä mun kanssa.

Valmennusryhmä

Kaiva esiin rajoittavat uskomuksesi, raivaa ne tieltäsi, opi manifestoimaan kaikki unelmasi todeksi ja nosta itsesi vihdoin etusijalle omassa elämässäsi. 6 kk kattava mindset-valmennuskokonaisuus konkreettisella ja henkilökohtaisella otteella tulee muuttamaan sun koko elämän.

Live-valmennukset ja workshopit

Muuta toiveesi selkeiksi tavoitteiksi ja manifestoi vuodesta 2023 irti kaikki, mitä haluat! Tehokas ja energisoiva kahden tunnin workshop, joka on omistettu sun toiveille ja sille, miten teet toiveistasi todellisuutta tulevien kuukausien aikana!

Verkkokurssit

Opi purkamaan kaavat ja alitajuiset uskomukset, jotka tähän asti on johdattaneet sut suhteisiin, jotka ei vastaa sun toiveita. Rakastu itseesi, löydä rohkeus asettaa rajat, lakkaa tyytymästä enää mihinkään vähempään kuin mitä haluat – ja manifestoi unelmiesi rakkaus elämääsi.

Tällä kurssilla muutat kireän ja ahdistavan rahasuhteesi keveäksi, luottavaiseksi ja rennoksi, pääset eroon rajoittavista uskomuksista ja ajatusmalleista ja uudelleenohjelmoit aivosi kohti runsautta. Opi manifestoimaan vaurautta ja luomaan itsellesi täysin uudenlainen rahallinen todellisuus!

Kirkasta intuitiotasi, vahvista sydämesi ääntä, opi tunnistamaan egon rajoittava puhe ja kehitä kykyäsi vastaanottaa intuitiivisia viestejä. Kurssin meditaatiot ja laaja valikoima monipuolisia harjoituksia auttaa lempeällä tavalla yhdistymään omaan sisäiseen viisauteesi.

Bisnesvalmennukset

Ootko valmis muuttamaan pinnan alla kytevän ideasi 6-numeroisiksi vuosituloiksi? Puolen vuoden timanttinen valmennuskokonaisuus päättäväisille ja menestykseen tähtääville tulevaisuuden bisneskuningattarille – sekä mindsetin että strategian tasolla.