löydä sisäinen voimasi

JOS HALUAT

🖤 lakata jumittamasta negatiivisissa ajatuksissa

🖤 päästä eroon epämääräisistä peloista ja epävarmuudesta

🖤 jättää taaksesi suorittamisen, muiden miellyttämisen ja stressaamisen

🧡 elää aidosti itseäsi arvostaen ja rakastaen vapaata, onnellista, itsesi näköistä elämää

niin

TÄMÄ ON SUA VARTEN

Oman elämäsi kuningatar -valmennus on: 

 • Kattava valikoima testattuja ja toimivia valmennusosioita, joiden avulla luot vapauden, runsauden ja tasapainon elämääsi omaa manifestointivoimaasi käyttäen.
 • Henkisen kasvun all-inclusive -kokonaisuus, jossa mä opetan selkeällä ja henkilökohtaisella otteella kaiken, mitä sun pitää oppia toimivasta manifestoimisesta ja pysyvien muutosten saavuttamisesta.
 • Konkreettisia tehtäviä ja työkaluja,  joiden avulla luot elämästäsi juuri sellaista kuin oot aina halunnut – ja todennäköisesti jotain vielä paljon parempaa!!

 

Mikä näistä ongelmista pitää sua jumissa?

1. IHMEIDEN ODOTTELU

Usein ajatellaan, että manifestointi on jotain ihmeellistä taikaa ja asiat vaan tippuu syliin kuin kirkkaalta taivaalta.

Kun niin ei sitten käykään, sitä ajatellaan, että vika on omassa itsessä – mä en vaan osaa manifestoida eikä kannata enää edes yrittää. Tai sitten manifestointi on täyttä huijausta.

Vain oikea toiminta johtaa asioiden manifestoitumiseen – meidän täytyy tehdä myös itse jotain haluamiemme asioiden eteen!

2. OMAN MIELEN ALIARVIOINTI

Suurin osa ihmisistä ei ymmärrä, että omia alitajuisia uskomusjärjestelmiä vaan pitää työstää paljon, syvältä ja kauan aikaa.

Jos päättää valita olla piittamatta niistä ja mennä sieltä, mistä aita on matalin, niin sitä tulee tiedostamattaan jatkuvasti vain karkottamaan niitä haluamiaan asioita kauemmas ja kauemmas.

Oman mielen ja alitajunnan voiman aliarvioiminen on valtava virhe, joka on korjattava, jos haluaa oppia manifestoimaan vaivattomasti.

3. KONKREETTISTEN KEINOJEN JA SUUNNAN PUUTTUMINEN

Positiivinen ajattelu,  anteeksiantaminen, luottamus, irtipäästäminen… Mitä näillä tarkoitetaan ja miten näitä pääsee ihan käytännössä kehittämään?

Ja miltä näyttää se omannäköinen elämä, jota kohti pitäisi pyrkiä? Entä jos ei kerta kaikkiaan tiedä enää, mitä haluaa?

Sitä voi kokeilla ja testata kaikenlaista, mutta ilman selkeää suuntaa tai käytännöllisiä työkaluja ei voi odottaa saavansa aikaan ihania muutoksia elämässä. 

MILTÄ TUNTUISI, JOS SAISIT VIHDOINKIN LAKATA YKSIN TUSKAILEMASTA, MITEN ONNISTUISIT LUOMAAN ELÄMÄÄSI SEN VAURAUDEN, RUNSAUDEN, RAKKAUDEN JA VAPAUDEN, JOSTA HAAVEILET? 

 

Kuvittele, jos saisit täysin selkeän, konkreettisen ja ymmärrettävän kartan käteesi, jota lähtisit seuraamaan viikko viikolta.

Kuvittele, että ympärilläsi olisi mahtavan innostava ja kannustava ryhmä samanhenkisiä ihmisiä tekemässä sun rinnalla samanlaista läpimurtoa elämässä kuin mitä itse olet tekemässä.

Kuvittele, että huomaisit, miten yhtäkkiä onnistutkin saavuttamaan tavoitteesi yksi toisensa jälkeen, ja huomaisit suhtautuvasi itseesi ja koko elämään innostuneesti, luottavaisesti ja täynnä energiaa.

Kuvittele, miten koskaan enää et vain yrittäisi manifestoida, vaan saisit unohtaa kaikki kirjat, oppaat, kurssit – et tarvisi niitä enää, koska sä tietäisit jo, miten sä saat sen tapahtumaan.


Kuvittele, että sulla olisi käsissäsi kyky ja taidot luoda elämästäsi ihan mitä vaan.

Arvaa mitä, sulla on se kyky jo sisällä, ja mä haluan opettaa sulle ne taidot, joiden avulla otat omista kyvyistäsi kaiken irti!!
Mä haluan nähdä sun menestyvän!

Oman elämäsi kuningatar -ryhmässä

 • kaivat esiin rajoittavat alitajuiset uskomukset, jotka estää sua elämästä itsesi näköistä elämää
 • opit hiljentämään oman sisäisen kriitikkosi, egon, äänen, joka koko elämäsi ajan on ruoskinut ja latistanut sua rumilla puheillaan
 • hoidat sisäiset haavasi, jotta pystyt sallimaan itsellesi kaiken sen hyvän, minkä haluat
 • irrottaudut muiden asettamista ehdoista ja odotuksista, ja opit olemaan rohkeasti itsekäs itsesi takia
 • rakennat uusia ajatusmalleja, vahvistat itseluottamustasi ja kasvat naiseksi, jolle mikään ei ole mahdotonta
 • rakastut itseesi ja alat näkemään elämän täynnä mahdollisuuksia
 • löydät sisältäsi manifestoinnin mestarin, jota ei mikään eikä kukaan enää kykene lannistamaan
 • ja opit kääntämään pelot, epävarmuudet ja viivyttelyn rohkeaksi toiminnaksi kohti unelmiesi elämää

Oppaanasi ja tukenasi tällä matkalla olen minä, Tiina, valmiina opettamaan sulle kaiken, mitä tarvit siihen, että myös sinä pystyt muuttamaan elämäsi kertakaikkiaan uuteen loistoon mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti.

mindset valmentaja

Mitä valmennuskokonaisuus pitää sisällään?

Puolen vuoden ajalle materiaali on jaoteltu sopivan kokoisiksi osioiksi niin, että yksi osio per viikko -tahdilla onnistut jäsenyytesi kuluessa kasvamaan pysäyttämättömäksi, itsevarmaksi manifestoinnin kuningattareksi!

Pääset välittömästi selaamaan valmennussivuston monipuolista materiaalia ja käymään sitä läpi omassa tahdissasi. Ajatuksia ravistelevia luentoja, EFT- ja hengitysharjoituksia, kirjoitustehtäviä, manifestointikoulutusta sekä laaja ja tehokas meditaatio- ja hypnoosiäänitteiden kirjasto takaa sen, että todellakin muutat sun ajattelun ja koko elämäsi täysin uudelle tasolle. 

Valmennusryhmässä tavataan säännöllisesti muutaman kerran kuukaudessa. Kaikki tapaamiset tallennetaan, joten livenä et joudu koskaan rientämään paikalle.

 • Jokainen kuukausi aloitetaan asettamalla selkeät ja konkreettiset tavoitteet tulevalle, jotta tiedät täysin, miten toteutat visiosi tulevan kuukauden aikana – ja myös saavutat haluamasi!
 • Kysy & keskustele -tapaamiset kahdesti kuukaudessa tarjoaa sulle mahdollisuuden kysyä ja tarkentaa mitä tahansa asiaa ja saada henkilökohtaista ohjausta omiin kysymyksiisi.
 • Käytössäsi on laaja ja monipuolinen meditaatio- tai hypnoosiäänitteiden kirjasto, jonka avulla pääset tehokkaasti muuttamaan omia uskomuksiasi ja tehostamaan manifestointikykyäsi.
 • Pääset mukaan rajattoman arvokkaaseen ja uskomattoman ihanaan suljettuun jäsenryhmään facebookissa, jossa toisten jäsenten tuki, tsemppi ja kokemukset siivittää sua entistä kovemmalla tenholla kohti omaa muutosta ja kasvua.
 • Lisäksi tarjolla on jatkuvasti uusia ohjeita, vinkkejä ja tekniikoita manifestointiin. Pääset syventämään yhteyttä itseesi ja omaan henkisyyteesi upeiden vierailijoiden ja erikoissessioiden myötä. Uudenkuun ja täydenkuun seremonioita, Breathwork-sessioita, magian käyttöä manifestoinnissa, tunnesyömistä, oman sensuellin energian vahvistamista…

JOS HALUAISIT PYSTYÄ MANIFESTOIMAAN JÄRJESTELMÄLLISESTI, SÄÄNNÖNMUKAISESTI JA ENNUSTETTAVASTI KAIKEN SEN, MISTÄ NYT TAI TULEVAISUUDESSA HAAVEILET, ON LIITTYMINEN TÄHÄN VALMENNUKSEEN PARAS PÄÄTÖS, MINKÄ VOIT TÄNÄÄN TEHDÄ OMAN ITSESI HYVÄKSI.

 • Välitön käyttöoikeus 26 valmennusmoduuliin täynnä ajatuksia ravistelevia luentoja, EFT- ja hengitysharjoituksia, kirjoitustehtäviä ja manifestointikoulutusta (Arvo 1200€)

 • Kuukausittainen Tavoitteiden asettaminen ja Manifestoinnin aktivaatioharjoitus (Arvo 480€)

 • Asiantuntijavierailut ja erikoissessiot (Arvo 800€)
 • Vahvan vuorovaikutteiset Kysy & keskustele -tapaamiset 2 kertaa kuukaudessa Tiinan kanssa (Arvo 800€)

 • Käyttöoikeus laajaan ja monipuoliseen meditaatio- ja hypnoosiäänitteiden kirjastoon (Arvo 340€)

 • Sisäänpääsy mahtavaan sisäpiirin jäsenryhmään (Arvo korvaamaton)

Ootko valmis päästämään irti vanhasta ja luomaan elämästäsi jotain ennennäkemättömän upeaa?

LIITTYESSÄSI MUKAAN SAAT NÄMÄ BONUKSET:

 • Kattava rahan manifestointi -spesiaali, sis. tehtävät sekä laajan ja voimallisen meditaatio- ja visualisaatioäänitepaketin (Arvo 159€)
 • Intuitio – yhdisty sisäiseen viisauteesi -verkkokurssi tehtävineen ja harjoituksineen (Arvo 39€)
 • Aina voimassa oleva -25% jatkavan jäsenen alennus, jos haluat joskus – koska tahansa – palata takaisin valmennusryhmään hakemaan lisäpotkua tulevaisuutesi entistä suuremmille unelmille  

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten tämä eroaa kaikista muista kursseista ja valmennuksista?

 • Oman elämäsi kuningatar™ on paljon enemmän kuin “mikä tahansa” kurssi tai valmennus. Tämä on järjestelmällisesti etenevä kokonaisuus, jossa askel askeleelta muutat omat ajatusmallisi, uskomuksesi ja koko elämäsi perustavalla ja pysyvällä tavalla.

  Tämä en myöskään ole mikään perinteinen manifestointikurssi, vaan konkreettinen ja kokonaisvaltainen ohjelma, joka perustuu ensisijaisesti psykologiaan sekä neuro- ja käyttäytymistieteellisiin faktoihin.

  Tässä ryhmässä et jää koskaan yksin. Ohjeita, työkaluja ja kullanarvoista vertaistukea ja tsemppiä on aina tarjolla, ja tämä kaikki auttaa sinua keskittymään ja pysymään sitoutuneena omaan muutokseesi.

Paljonko aikaa tähän pitäisi laittaa?

 • Valmennus ei sido sinua aikaan eikä paikkaan, vaan voit käydä materiaaleja läpi silloin, kun sinulle sopii ja valita materiaaleista ne, mitkä kulloinkin tuntuvat sinusta sopivimmilta omaan arkeesi.

  Valmennus on rakennettu siten, että noin tunti työskentelyä viikossa riittää. Voit kuitenkin vapaasti edetä omassa tahdissasi, joko nopeammin tai rauhallisemmin. 

Voinko taata tulokset?

 • Mä haluan sydämestäni, että sinä onnistut saavuttamaan tulokset, joista haaveilet! Totuus on kuitenkin, että ainoa, joka voi antaa sinun menestyksellesi takeita, olet sinä itse.

  Mä tarjoan kaikki ne työkalut, joilla teet unelmistasi totta – sun pitää vain luvata ottaa vastaan ja tarttua toimeen!

Saanko ryhmässä henkilökohtaista valmennusta?

 • Ryhmävalmennukseen ei kuulu yksilövalmennusta. Saat kuitenkin vastauksia henkilökohtaisiin kysymyksiisi ja mieltäsi askarruttaviin asioihin “Kysy & keskustele”-tapaamisissa kahdesti kuukaudessa.
Miten tämä käytännössä toimii?
 • Saat heti liittymisen jälkeen pääsyn koko puolen vuoden materiaaleihin,
  joita voit käydä läpi omassa tahdissasi. Kaikki  valmennustallenteet, työkirjat, erikoissessiot sekä meditaatio- ja hypnoosiäänitteet löytyvät tuolta omalta valmennussivulta.

 • Tapaamiset järjestetään omassa facebook-ryhmässämme liveinä tai vaihtoehtoisesti zoom-tapaamisina. Ryhmässä avoin keskustelu ja vertaistuki on sallittua ja toivottua, mutta ei pakollista. Eli, jos haluat käydä tätä valmennusta läpi niin sanotusti omissa oloissasi, niin se on täysin ok. 

 • Materiaalit ovat käytössäsi jäsenyytesi ajan 6 kk.

“Haluan kiittää kaikesta tästä, mitä olen viimeisten kuukausien aikana saanut oppia ja oivaltaa.  Miten voikaan ihmisen elämä muuttua! Tämä on ihanaa! Mulla ei ole ollut näin hyvä olo ehkä ikinä. 

Mä sain tästä valmennusryhmästä paljon enemmän kuin mä edes osasin alunperin odottaa, ja mä olen henkisesti aivan eri tasolla tänä päivänä kuin mä olin ennen tähän ryhmään liittymistä.

Jos yhtään mietit, että kannattaako lähteä mukaan tähän valmennusryhmään, niin koko mun sydämestäni, ihan sydämen pohjasta asti voin sanoa, että kannattaa!”

“Mietin ensin että ei ole varaa liittyä mukaan, mutta otin riskin ja ajattelin et kokeilen, koska kaikki on jo kokeiltu ja nähty. 
 
Nyt on 4 kuukautta takana valmennusta ja oon niin paljon saanut apua ja oppinut itsestäni ja elämästä asioita, etten tiedä mitä tekisin!!! Paljon on vielä työtä ja muutettava, mutta tulokset näkyy jo, perhe ja poika miettii että mitä on tapahtunut kun äiti on aina iloinen eikä hermostu pienestä niinkuin ennen 🥰
 
Tämän parempaa kurssia ei löydy ❤️🙏”

“Olen vihdoinkin alkanut ymmärtää mitä tarkoittaa itsensä rakastaminen, olen edistynyt valtavasti rajoittavien uskomusten muuttamisessa hyvinvointiani vahvistavaksi.

Kiitollisuus elämään on vahvistunut. Olen oppinut näkemään onnistumistani ja iloitsemaan niistä, olen paljon armollisempi itseäni kohtaan ja suhtaudun hyväksyvämmin myös muihin ihmisiin.

Pidän siitä, että livetapahtumia on melko usein, ne auttavat aina vahvistamaan omaa sitoutumista ja palauttavat asian äärelle, ote saattaisi helposti herpaantua yksinään.”

“Kiitos Tiina tästä oman mielen avaamisesta! ❤️ Tämän sinun mahdollistaman prosessin aikana yhteys itseen ja sitä kautta kiitollisuuteen on todella vahvistunut ihan uudelle tasolle 🙏🏻 Aion pitää tästä tilasta ja itsestäni hyvän huolen, että tämä olo kestäisi 🙏🏻❤️ 

Ero entiseen kokonaisvaltaiseen oloon on iso, paljon on tapahtunut omissa ajatuksissa muutosta vaikka luulin, että ennenkin kaikki oli hyvin. ❤️”

“Lempiasiani valmennuksessa on ollut sisäisen äänen tunnistaminen ja lapsuuteen linkittyvät käytös- ja ajatusmallit – En ole koskaan aiemmin edes ajatellut, miten paljon ne ovat elämääni vaikuttaneet.

Olet niin kannustava, vilpitön ja laitat itsesi täysillä peliin. Sinusta huokuu lämpö ja välittäminen. Avaat konkreettisesti asioita omankin elämäsi kautta. Annat todella henkilökohtaisen näkemyksen asiaan. “

“Olen tehnyt tätä matkaa yksin jo varsin pitkään, roikkunut jos jonkinlaisilla postituslistoilla, katsellut erilaisia videoita YouTubesta ja kuunnellut podcastejä. Sieltä täältä sain hyviä oivalluksia, ja pääsin hiukan eteenpäin. Jokin oleellinen, se ”viimeisen portin avain”, pysyi hukassa. Sen sainkin sitten Sinulta.

Se, mitä opetat, on täysin fundamentaalia totuutta, ja sitä tietoa tarvitsisi järkyttävän moni tässä maailmassa. Olet loistava valmentaja lämpimyydessäsi ja henkilökohtaisessa otteessasi. 

Kiitos, Tiina, tuhannesti (miten laimeaa siihen nähden, mitä tunnen) kaikesta siitä avusta ja tuesta, mitä Sinulta sain.”