Bisnesvalmennus
Nosta bisneksesi uudelle, vakaalle ja ennustettavalle tasolle
ja luo rakenteet, jotka muuttaa kaiken yrittämisesi onnistumiseksi!

Tervetuloa mukaan mun uusimpaan ja kirkkaimpaan bisnesstrategiavalmennukseen, johon menestyksen mindset kietoutuu erottamattomana osana.

Mä oon luonut tämän valmennuskokonaisuuden yksinomaan sulle, joka tiedät kaipaavasi syviä muutoksia omaan bisnesmalliisi, jotta voisit yksinkertaisesti tienata enemmän ja saada samalla lisää aikaa tehdä asioita, joista nautit.

Jos olet valmis luomaan VAPAUTTA oman bisneksesi avulla, niin tässä valmennuksessa oot oikeassa paikassa!

Tämä 6 timanttisen valmennussession kokonaisuus opettaa sut buustaamaan olemassaolevan bisneksesi uudelle tasolle ja luomaan ne vakaat rakenteet, joiden avulla teet menestyksekkäästi myyntejä joka päivä järkevöittämällä samalla bisnesmalliasi niin, ettet enää vaihda aikaasi rahaan.

Mä opetan kaiken, mitä viimeisten vuosien aikana oon oppinut toimivista, vapautta luovista strategioista oman online-bisneksen pyörittämisessä.  Kuuden kattavan valmennussession aikana mä johdatan sut askel askeleelta kannattavan bisnesmallin hiomisen kautta yleisön kasvattamisen parhaisiin käytäntöihin, siihen, miten muutat yleisön ostohaluisiksi asiakkaiksi ja miten luot palveluita, jotka oikeasti myy. Mä opetan sulle ohittamattoman tärkeitä asioita oman viestin muotoilusta, myymisen psykologiasta sekä tietysti toimivimmista lanseerausmalleista, jotka ei välttämättä vie sun aikaa kuin pari tuntia kuukaudessa!

Mä oon nähnyt elämässäni hyvin läheltä paljon yrittäjiä (mm. omat vanhempani), joilla on todella vahva intohimo omaan tekemiseensä, mutta sen pelkän palon lisäksi on täysin oikeutettua myös haluta työstään kunnon korvaus ja myös muuta elämää sen työnteon rinnalle (vaikka miten rakastaisikin omaa tekemistään)!

Omaa valmennusbisnestäni mä lähdin rakentamaan täysin tältä pohjalta: Mä haluan tienata hyvin ja mä haluan paljon vapaa-aikaa, jotta mä saan nauttia yhdessäolosta oman perheeni kanssa, matkustaa ja myös itse päättää, koska mä teen ja mitä mä teen. 

Verkossa toimiva bisnes mahdollistaa tämän täydellisesti, mutta se oma bisnesmalli ja ne tärkeimmät strategiat on oltava paikoillaan, jotta siitä kaikesta potentiaalista saa oikeasti kaiken irti. On nimittäin olemassa mm. valmentajia, joista osa tekee ihan tavallista työpäivää 5 päivää viikossa ja käteen jää juuri ja juuri vanhan kuukausipalkan verran rahaa. Toisaalta on olemassa valmentajia ja kouluttajia, jotka tekee varsinaista työtä muutaman tunnin viikossa, mutta tienaa silti säännöllisesti viisinkertaisia summia – joskus vielä paljon enemmänkin. 

Mä oon itse alusta asti kuulunut tähän jälkimmäiseen porukkaan, ja mä tiedän, mitä siihen muutokseen tarvitaan, jotta voi lakata vaihtamasta omaa aikaansa rahaan ja tienata vaikka 15’000€ kuukaudessa parin tunnin järkevällä työskentelyllä. Ja jos tää on jotain, mitä sä haluaisit onnistua tekemään omassa bisneksessäsi, niin tässä mun kaikki osaaminen on nyt tarjottimella sua varten!

Menestysbisnes-kokonaisuuteen sisältyy:

💎 6 kattavaa, yli tunnin mittaista videovalmennussessiota:

 1. Bisnesmalli & rakenteet – miten muokkaat oman bisnesmallisi vastaamaan toivomiasi tuloksia ja minkälaisilla strategisilla ratkaisuilla pystyt jatkossa vapauttamaan itsesi aikaan ja paikkaan sidotulta työskentelyltä ja mistä tahansa tulorajoista. (Arvo 199€)
 2. Näkyvyys & yleisön kasvattaminen –  minkälaisella mindsetilla uskaltaudut nousemaan bisneksesi vetovoimaiseksi keulakuvaksi, mitkä tekijät yleisön kasvattamisessa on oleellisia, ja mikä taas vie vain turhaan aikaasi ilman kunnon tuloksia. (Arvo 199€)
 3. Vetovoimainen viestiminen – opit sanoittamaan viestisi ja suuntaamaan viestintäsi suoraan unelma-asiakkaittesi tarpeisiin. (Arvo 149€)
 4. Pysäyttävä sisältö – opit luomaan magneettista sisältöä, joka paitsi pysäyttää selaamisen, myös vetoaa juuri oikeisiin ihmisiin tehden seuraajistasi maksavia asiakkaita. (Arvo 149€)
 5. Palveluiden luominen & hinnoittelu – opit luomaan tarjoamistasi kursseista ja palveluista loogisesti toisiaan seuraavia kokonaisuuksia, joista muodostuu asiakkaillesi luontevia ja jatkuvia polkuja. Käydään läpi myös oman rahamindsetin vaikutuksia omaan hinnoitteluun ja sitä kautta myös myynteihin. (Arvo 199€)
 6. Vaivaton myyminen &markkinointi –  säännöllisten myyntien salaisuudet, jotka varmistaa jatkuvuuden ja pysyvyyden omassa bisneksessäsi ilman turhaa murehtimista. (Arvo 149€)

💎 Menestysbisnes-työkirja. (Arvo 49€)

💎 2 Q&A-sessiota (1/kk), joissa pääset esittämään kysymyksiä, joita valmennus on herättänyt. Näissä saat myös pyytää kommentteja omiin sisältöihisi, viestintääsi tai vaikka hinnoitteluun.  Sessioista jää myös tallenteet. (Arvo yhteensä 450€)

💎 24 kk käyttöoikeus kaikkiin materiaaleihin.

Tämä yli 1500€ arvoinen valmennuskokonaisuus on suunniteltu tuomaan sulle kouriintuntuvia tuloksia mahdollisimman nopeasti.

Konkreettisten, helposti käytäntöön vietävien askelten avulla pääset eroon tuskailusta, häsläämisestä, paljosta turhasta ty￶östä sekä turhautumisesta, jotka myö￶s energeettisesti vie sua jatkuvasti kauemmas sun unelmoimastasi vapaudesta ja riippumattomuudesta!

Joudut nyt kohtaamaan pelon investoida itseesi ja omaan bisnekseesi, mutta jos oot jo tarpeeksi kauan tuskaillut oman yrityksesi kanssa ilman haluttuja tuloksia, tiedät ehkä jo syvällä sisimmässäsi, että sun täytyy alkaa tekemään asioita uudella tavalla, pelosta huolimatta.

Ja sinä itse oman menestysbisneksesi keulakuvana
– se visio alkaa toteutumaan, kun klikkaat itsesi mukaan tähän valmennukseen!

Kenelle Menestysbisnes sopii?
💎 Olet valmentaja, ohjaaja, kouluttaja, terapeutti, neuvoja tai muu palveluyrittäjä, joka tarjoat kursseja tai palveluja täysin tai osittain verkossa
💎 Suhtaudut omaan tekemiseesi intohimolla ja tiedät, että olet ansainnut saada enemmän kuin mitä elämässäsi nyt on
💎 Haluat auttaa ihmisiä, haluat kasvaa ja kehittyä myös itse ja siinä samalla tienata hyvin
💎 Olet väsynyt toimintaasi, joka ei tuo toivomiasi tuloksia 
💎 Sen sijaan haluat, että bisnestäsi ympäröi keveys, aitous, hyvä flow ja aidosti kiinnostuneet asiakkaat
💎 Haluat muuttaa yrityksesi kalliista harrastuksesta ihan oikeasti menestyväksi bisnekseksi
💎 Haluat nähdä tämän muutoksen mahdollisimman pian
Jos pystyt allekirjoittamaan ylläolevat kohdat, Menestysbisnes on sulle täydellinen!
Jos sen sijaan, olet:
 • vasta perustamassa omaa yritystäsi
 • täysin hukassa oman bisnes- ja  rahamindsetin kanssa
–> Tutustu Bisneskuningatar™-valmennukseen!

Miten valmennus käytännössä toimii?

Valmennuksen ensimmäinen videotallenne avautuu 1.9. klo 8:00. Tämän jälkeen uusi osio avautuu joka perjantai samaan aikaan. Koska kyse on tallenteista, voit katsoa ne ja tarttua tehtäviin silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Jokaisen valmennusosion alta löytyy mahdollisuus kommentoida, jakaa ajatuksia ja esittää lisäkysymyksiä. Q&A-sessioiden aikatauluista ilmoitellaan valmennussivuilla sekä sähköpostitse 1.9. jälkeen. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 2 vuoden ajan ostopäivästä.

Haluaisitko panostaa henkilökohtaisempaan kokemukseen?

Menestysbisnes VIP tarjoaa syvemmälle menevän vaihtoehdon sulle, joka haluat henkilökohtaista tukea ja ohjausta multa varsinaisten valmennussessioiden lisäksi.

VIP-pakettiin kuuluu:

 • kaikki Menestysbisnes-kokonaisuuden materiaalit kahden vuoden käyttöoikeudella
 • henkilökohtainen kahdenkeskinen valmennussessio
 • kahden viikon henkilökohtainen ohjaus ääniviestien välityksellä
Valitse sulle sopivin vaihtoehto tästä:

Valmennus alkaa 1.9.2023. Voit hypätä kuitenkin mukaan koska tahansa!