Avaa mielesi rikkaudelle

Sinun käsissäsi on voima muuttaa oma taloudellinen tilanteesi täysin ympäri ja manifestoida itsellesi juuri nyt enemmän rahaa kuin osaisit ikinä edes kuvitella.

Minkä ajatuksen tämä röyhkeä väite sinussa ensimmäisenä nostaa pintaan?

Rahan manifestoiminen on yksinkertaista, kun vain pääset kiinni alitajuisiin rajoittaviin uskomuksiisi ja omaan rahatarinaasi. Käännät siis itsesi auki sisältä päin. Se on yksinkertaista, mutta ei helppoa.

Rahan manifestoiminen toimii täysin samoilla periaatteilla ja keinoilla kuin minkä tahansa muunkin asian manifestoiminen fyysiseen todellisuuteen, mutta silti se tuntuu olevan meistä monelle ylitsepääsemättömän vaikeaa.

Halusin kirjoittaa tästä, koska tällä hetkellä oma rahatilanne huolestuttaa useimpia enemmän kuin aikoihin tai ehkä koskaan aiemmin. Ja juuri tuo huolen määrä, murehtiminen ja pelko ovat ne päällimmäiset asiat, jotka estävät manifestoinnin.

Toinen järkälemäinen este rahan tietoiselle luomiselle ovat rajoittavat uskomukset, joita kannamme mukanamme ymmärtämättä ollenkaan, miten isoja ja monivivahteisia ajatuksia, muistoja ja tarinoita alitajuntaamme oikeasti mahtuukaan. Tiedän, mistä puhun.

Kun lähdin raivaamaan omia rahaan liittyviä uskomuksiani ja omaa rahatarinaani, lähtökohtani oli se, että en uskonut löytäväni mitään ihmeellistä. Toisin kävi. Kun uskomuksia kuorittiin kerros kerrokselta esiin, niin olin todellakin välillä tukehtua epäuskoon ja hämmästykseen. Siis mitä ihmettä mä oikein ajattelen, siis ihan oikeastiko mä uskon tällästä järjetöntä kuraa?? Kaikki lapsuudesta tarttuneet työn ihannointiin, raamatun lauseisiin, niukkuuteen ja puutteeseen perustuvat sanalaskut ja sanonnat – olin imenyt ne itseeni ilman mitään suodatinta, niin kuin nyt lapsi tekee.

Toki en ole tietoisella tasolla ikinä halunnut uskoa sitä, että kovalla työllä minun on hankittava elantoni ja otsa hiessä on ansaittava leipäni jne. Olen halunnut ajatella, että on olemassa muitakin keinoja elää tämä elämä, muutakin kuin vain raataa töissä palkalla, joka juuri ja juuri riittää, odottaen viikonloppua, lomaa ja eläkkeelle pääsyä, että voisi vihdoin elää. Mutta mitä olen tietoisella tasolla ajatellut, sillä ei ole mitään väliä!

Alitajunnan rinnalla tietoinen mieli saa nostaa kädet pystyyn. Sillä mitä ikinä alitajunnassasi jyllääkään, se pyörittää sinun elämäsi show’ta.

Ennen kuin lähdet kaivelemaan omia alitajuisia uskomuksiasi, niin haluan, että kokeilet omassa ajattelussasi seuraavaa näkökulmaa:

Raha on vain energiaa. Sitä ei todellisuudessa ole olemassa. Raha tässä maailmassa on vain paperia tai numeroita ruudulla, ja me olemme päättäneet, että jos paperissa lukee 10, se on kympin arvoinen raha.

Raha edustaa sitä arvoa, jonka me annamme itsestämme maailmaan. Jos et ole tyytyväinen pankkitilisi saldoon, niin mieti, miten voit tehdä itsestäsi arvokkaamman. Miten voit tuoda lisää arvoa maailmaan? Mitä voit tarjota muille? Minkä ongelman voit ratkaista muiden hyväksi?

Me käytämme rahaa vaihdon välineenä. Vaihdamme yhden ihmisen energian toisen ihmisen energiaan. Rahan antaminen ja vastaanottaminen on siis meidän välistä energianvaihtoa. Sinä annat energiasi työpanoksena työnantajallesi, ja työnantaja antaa pankkitilillesi ne numerot, jotka edustavat sinun antamasi työpanoksen arvoa. Jos olet tyytymätön noihin numeroihin, niin mieti, miten voit tulla arvokkaammaksi.

Tämä on se muutos ajattelussa, jota haluan sinun kokeilevan. Kun ajattelemme, että raha on vain energiaa, ja sinä saat sen, minkä arvoisena ihmiset sinua pitävät, niin sinusta täytyy tulla arvokkaampi, jos mielit luoda lisää energiaa eli rahaa. Sinun täytyy antaa enemmän arvoa maailmaan.

Älä moiti itseäsi, jos tämä ei kerralla uppoa. Oivallus voi tulla myöhemmin, kun vain pyörittelet mielessäsi näitä lauseita.

Ihmiset odottavat lottovoittoa, vaikka sen todennäköisyys on olematon. Kuuntelin viime viikolla radiosta juttua, jossa haastateltava kertoi, että on laittanut vuosikausia keskimäärin 7 tuhatta euroa lottoamiseen vuodessa. Siis 7 tonnia joka vuosi! En voinut olla ajattelematta, että mihin oikeasti onnellisuutta lisäävään asiaan sen 7 000 euroa joka vuosi olisikaan voinut kohdentaa.

Me voisimme paljon lottoamista helpommin luoda haluamamme rahat vaikka miten monella eri tavalla. Voima siihen löytyisi jokaisesta meistä. Kun kysyisit itseltäsi, mitä voisit antaa muille, missä voisit auttaa ja paljonko voisit siitä laskuttaa, et enää nojautuisikaan satunnaisten numeroiden arvontaan, vaan joutuisit luottamaan itseesi, omiin mahdollisuuksiisi ja omaan potentiaaliisi luoda ne toivomasi miljoonat. Ja se on pelottavaa.

Mutta meissä kaikissa on rajaton potentiaali. Minä uskon, että me olemme syntyneet loistamaan ja tekemään isoja asioita – ei kärsimään ja kituuttamaan ja odottamaan, josko joskus saisin tehdä jotain, mitä oikeasti haluan. Maailmassa kaiken kuuluu kasvaa, uudistua, kehittyä ja laajentua. Niin luonnossa kaikki toimii. Itse maailmankaikkeuskin laajenee. Ei ihmisen tarkoitus ole olla siitä kaikesta poikkeus. Sinun tarkoituksesi maailmassa on elää niin mahtava  ja onnellinen elämä kuin vain voit kuvitella ja kasvaa juuri niin korkealle kuin haluat!

Usko siihen ja usko itseesi ja käy läpi seuraavat kohdat:

  1. Ymmärrä, että raha on vain energiaa. Sinun täytyy alkaa antamaan muille jotain, mitä he haluavat, jotta voit luoda lisää energiaa. Eli missä voit auttaa, mitä voit tarjota, miten voit tehdä itsestäsi arvokkaamman?
  2. Selvitä tarkasti paljonko rahaa haluat ja mihin tarkoitukseen. Energia haluaa tietää mihin se virtaa. Raha rakastaa tarkoitusta.
  3. Selvitä alitajuiset uskomukset, jotka estävät sinua saamasta haluamaasi rahamäärää.

Jos sanot, että haluaisit tai tarvitsisit 20 000 euroa kuukauden loppuun mennessä, ja vastaisin, että selvä, hanki ne itsellesi, niin mitä sanoisit? Sanoisitko, että et pysty, miten muka, et osaa, ei sellaisia summia nyt yhtäkkiä mistään saa?

Mikset pystyisi?

Sisäinen vastustuksemme on vahvaa. Päästäksesi sisäisen vastustuksesi jäljille, on todella tärkeää tiedostaa omat tunteet ja se, mitä tunteita omat ajatukset synnyttävät. Rahaan liittyvät alitajuiset uskomukset täytyy löytää ja kuoria ne pois kerros kerrokselta. Kun tuot ne tietoisuuteen, ne eivät voi enää ohjata elämääsi.

Jos joku voi tienata 20 000 kuukauden loppuun mennessä, niin kyllä voit sinäkin. Se, ettet ole tehnyt jotain asiaa aiemmin, ei tarkoita ettetkö voisi tehdä sitä nyt. Opettele uskomaan siihen.

Mikä tahansa sinun rahatodellisuutesi on nyt, voit muuttaa sen tilanteen täydellisesti. Täytyy vain ihan välttämättä tehdä se sisäinen työ. Täytyy kaivaa auki kaikki, mikä sinua pidättelee ja mitä esteitä unelmiesi tiellä on.

Haluan, että pääset karsimaan omia rajoittavia uskomuksiasi ja alat ymmärtää omaa rahatarinaasi jo tänään! Miksi siirtäisit enää yhtään omaa mahdollisuuttasi tarttua elämääsi ja alkaa elämään sitä sellaisena kuin haluat?

Avaudu rikkaudelle – 35 päivän ohjelma on ajattelun mullistava ja elämää muuttava verkkokurssi, joka johdattaa sinut omien sisäisten esteittesi juurille, auttaa sinua tiedostamaan kokemustesi vaikutukset tämänhetkiseen elämääsi ja näyttää, miten muutat sisäisen maailmasi sellaiseksi, että alat vetämään puoleesi unelmiesi rahatodellisuutta. 

Ulkoinen todellisuutesi on aina vain heijastus sisäisestä maailmastasi, ja sinulla on voima muuttaa se kaikki. Usko siihen.