Avaa mielesi rikkaudelle

Sulla käsissäsi voima muuttaa oma taloudellinen tilanteesi täysin ympäri ja manifestoida itsellesi juuri nyt enemmän rahaa kuin osaisit ikinä edes kuvitella!

Minkä ajatuksen tämä röyhkeä väite sussa ensimmäisenä nostaa pintaan?

Rahan manifestoiminen on oikeasti yksinkertaista, kunhan vain pääset kiinni alitajuisiin rajoittaviin uskomuksiisi ja omaan rahatarinaasi.

Kuulostaa valtavan yksinkertaiselta – ja sitä se muuten onkin, mutta se ei oo helppoa.

Rahan manifestoiminen toimii täysin samoilla periaatteilla ja keinoilla kuin minkä tahansa muunkin asian manifestoiminen fyysiseen todellisuuteen, mutta silti se tuntuu olevan todella monelle aivan ylitsepääsemättömän vaikeaa.

Halusin kirjoittaa tästä, koska taas ollaan sellaisessa maailmantilanteessa, jossa oma rahatilanne huolestuttaa useimpia enemmän kuin aikoihin tai ehkä koskaan aiemmin. Ja just tuo huolen määrä, murehtiminen ja pelko on ne päällimmäiset asiat, jotka estää manifestoinnin.

Toinen järkälemäinen este rahan tietoiselle luomiselle on omat rajoittavat uskomukset, joita me kannetaan mukanamme ymmärtämättä ollenkaan, miten isoja ja monivivahteisia ajatuksia, muistoja ja tarinoita meidän alitajuntaan oikeasti mahtuukaan. Voit uskoa, että mä todella tiedän, mistä puhun.

Kun mä lähdin raivaamaan omia rahaan liittyviä uskomuksiani ja omaa rahatarinaani, lähtökohtani oli se, että en uskonut löytäväni mitään ihmeellistä. Toisin kävi. Kun uskomuksia kuorittiin kerros kerrokselta esiin, niin mä olin todellakin välillä tukehtua epäuskoon ja hämmästykseen. Siis mitä ihmettä mä oikein ajattelen, siis ihan oikeastiko mä uskon tällästä järjetöntä kuraa??

Kaikki lapsuudesta tarttuneet työn ihannointiin, raamatun lauseisiin, niukkuuteen ja puutteeseen perustuvat sanalaskut ja sanonnat – olin imenyt ne itseeni ilman mitään suodatinta, niin kuin nyt lapsi tekee.

Toki en ole tietoisella tasolla ikinä halunnut uskoa sitä, että kovalla työllä minun on hankittava elantoni ja otsa hiessä on ansaittava leipäni jne. Olen halunnut ajatella, että on olemassa muitakin keinoja elää tämä elämä, muutakin kuin vain raataa töissä palkalla, joka juuri ja juuri riittää, odottaen viikonloppua, lomaa ja eläkkeelle pääsyä, että voisi vihdoin elää. Mutta mitä mä olen tietoisella tasolla ajatellut, sillä ei ole mitään väliä!

Alitajunnan rinnalla nimittäin tietoinen meidän mieli saa nostaa kädet pystyyn. Sillä mitä ikinä alitajunnassasi jyllääkään, se pyörittää sun koko elämää.

Ennen kuin lähdet kaivelemaan omia alitajuisia uskomuksiasi, niin haluan, että kokeilet omassa ajattelussasi seuraavaa näkökulmaa:

Raha on vain energiaa. Sitä ei todellisuudessa ole olemassa. Raha tässä maailmassa on vain paperia tai numeroita ruudulla, ja me olemme päättäneet, että jos paperissa lukee 10, se on kympin arvoinen raha.

Raha edustaa sitä arvoa, jonka me annamme itsestämme maailmaan. Jos et ole tyytyväinen pankkitilisi saldoon, niin mieti, miten voit tehdä itsestäsi arvokkaamman. Miten voit tuoda lisää arvoa maailmaan? Mitä voit tarjota muille? Minkä ongelman voit ratkaista muiden hyväksi?

Me käytetään rahaa vaihdon välineenä. Me vaihdetaan yhden ihmisen energiaa toisen ihmisen energiaan. Rahan antaminen ja vastaanottaminen on siis meidän välistä energianvaihtoa. Sinä annat energiasi työpanoksena työnantajallesi, ja työnantaja antaa sun pankkitilillesi ne numerot, jotka edustaa sun antamasi työpanoksen arvoa. 

Ja jos sä oot tyytymätön noihin numeroihin, niin mieti, miten voit tulla arvokkaammaksi.

Tämä on se muutos ajattelussa, jota mä haluan sun kokeilevan. Kun me ajatellaan, että raha on vain energiaa, ja sinä saat sen, minkä arvoisena ihmiset sua pitää, niin sinusta vaan täytyy tulla arvokkaampi, jos sä mielit luoda lisää energiaa – eli rahaa. Sun täytyy antaa enemmän arvoa maailmaan.

Älä moiti itseäsi, jos tää ei kerralla uppoa. Oivallus voi tulla myöhemmin, kun vain pyörittelet mielessäsi näitä lauseita.

Ihmiset odottaa lottovoittoa, vaikka sen todennäköisyys on olematon. Kuuntelin viime viikolla radiosta juttua, jossa haastateltava kertoi, että on laittanut vuosikausia keskimäärin 7 tuhatta euroa lottoamiseen vuodessa. Siis 7 tonnia joka vuosi! En voinut olla ajattelematta, että mihin oikeasti onnellisuutta lisäävään asiaan sen 7 000 euroa joka vuosi olisikaan voinut kohdentaa.

Me voidaan paljon lottoamista helpomminkin luoda haluamamme rahat vaikka miten monella eri tavalla. Voima siihen löytyisi jokaisesta meistä.

Se mahdollisuus on kaikilla olemassa, mutta suurin osa ihmisistä vaan ei koskaan tuu tarttumaan siihen mahdollisuuteen!

Jos vaan kysyisit itseltäsi,  että mitä sä voisit antaa muille, mitä tekemällä sä voisit auttaa ihmisiä ja paljonko sä voisit siitä laskuttaa, niin silloin sä et enää nojautuisikaan satunnaisten numeroiden arvontaan, vaan joutuisit luottamaan itseesi, omiin mahdollisuuksiisi ja omaan potentiaaliisi luoda ne toivomasi miljoonat. Ja SE on pelottavaa.

Mutta meissä kaikissa on rajaton potentiaali. Mä uskon, että me ollaan synnytty loistamaan ja tekemään isoja asioita – ei vaan kärsimään ja kituuttamaan ja odottamaan, josko joskus saisin tehdä jotain, mitä oikeasti haluan. Maailmassa kaiken kuuluu kasvaa, uudistua, kehittyä ja laajentua – Se on luonnollista ja niin luonnossa asiat toimii. Itse maailmankaikkeuskin laajenee koko ajan! Ei ihmisen tarkoitus ole olla siitä kaikesta poikkeus. Sun tarkoituksesi maailmassa on elää niin mahtava  ja onnellinen elämä kuin vain voit kuvitella ja kasvaa just niin korkealle kuin haluat!

Usko siihen ja usko itseesi ja käy läpi nämä kohdat:

  1. Ymmärrä, että raha on vain energiaa. Sun täytyy alkaa antamaan muille jotain, mitä he haluavat, jotta voit luoda lisää energiaa. Eli missä voit auttaa, mitä voit tarjota, miten voit tehdä itsestäsi arvokkaamman?
  2. Selvitä tarkasti paljonko rahaa haluat ja mihin tarkoitukseen. Energia haluaa tietää mihin se virtaa. Ja raha rakastaa tarkoitusta.
  3. Selvitä alitajuiset uskomukset, jotka estää sua saamasta haluamaasi rahamäärää.

Jos sanot, että haluaisit tai tarvitsisit 20 000 euroa kuukauden loppuun mennessä, ja mä vastaisin, että selvä, mene ja hanki ne itsellesi, niin mitä sä sanoisit? Sanoisitko, että no ethän sä pysty, miten muka, et osaa, ei sellaisia summia nyt yhtäkkiä mistään saa?

Mikset pystyisi? Miksei saisi?

Meidän sisäinen vastustus on vahvaa. Päästäksesi sisäisen vastustuksesi jäljille, sun on välttämätöntä tiedostaa omat tunteet ja se, mitä tunteita sun omat ajatukset synnyttää. Rahaan liittyvät alitajuiset uskomukset täytyy löytää ja kuoria ne pois kerros kerrokselta. Kun sä tuot ne tietoisuuteen, ne ei voi enää ohjata sun elämää.

Jos joku muu voi tienata 20 000€ kuukauden loppuun mennessä, niin kyllä voit sinäkin. Se, ettet sä oo tehnyt jotain asiaa aiemmin, ei tarkoita ettetkö aä voisi tehdä sitä nyt. Opettele uskomaan siihen.

Mikä tahansa sun rahatodellisuutesi on nyt, sä voit muuttaa sen tilanteen täydellisesti. Täytyy vain ihan välttämättä tehdä se sisäinen työ. Täytyy kaivaa auki kaikki, mikä sua pidättelee ja mitä esteitä sun unelmien tiellä on.

Mä haluan, että sä pääset karsimaan omia rajoittavia uskomuksiasi ja alat ymmärtää omaa rahatarinaasi jo tänään! Miksi siirtäisit enää yhtään omaa mahdollisuuttasi tarttua elämääsi ja alkaa elämään sitä sellaisena kuin haluat?

Jos haluat kuulla lisää rahauskomuksista ja niiden vaikutuksista rahan manifestointiin, niin kutsun sut mukaan mun maksuttomalle 3-päiväiselle kurssille, jossa kerron tästä enemmän ja annan sulle paljon käytännön vinkkejä, joilla sun rahan manifestoiminen oikeasti muuttuu toimivaksi. TUU MUKAAN TÄÄLTÄ!

Sun ulkoinen todellisuus on aina vain heijastus sun sisäisestä maailmastasi, ja sulla on voima muuttaa se kaikki. Usko mua. Mä tiedän 😊