5 askelta unelmien manifestointiin

Meille ihmisille on annettu upea kyky kuvitella mielessämme, sielumme silmin, kaikenmaailman ihania ja mahtavia asioita. Me voidaan haaveilla asioista, joita me haluttaisiin saada ja unelmoida asioista, joita haluttaisiin tehdä.

Ja miksi meillä on tämä upea kyky? Siksikö, että me voitaisiin vain kuin omaksi kiusaksemme haikailla, mitä kaikkea ihanaa maailmassa olisikaan tarjolla, mutta…tätäkään ihanaa juttua en oikeasti tule koskaan saamaan?!?

Ei. Meillä on mielikuvitus siksi, että me voidaan kuvitella elävästi ne asiat, joita me halutaan meidän elämään, ja vetovoiman lain ja manifestoinnin avulla me myös voidaan tuoda nuo kuvittelemamme asiat fyysiseen todellisuuteemme.

Vetovoiman laki on universaali laki, jonka perusajatus on, että mihin keskityt, sitä vedät puoleesi.

Vetovoiman laki mahdollistaa sen, että me voidaan tuoda omat ajatuksemme fyysiseen todellisuuteemme. Asiat ei tapahdu koskaan sattumalta, vaan sinä joko tietoisesti tai tiedostamatta luot todellisuuttasi sun ajatusten ja tunteiden voimalla jatkuvasti, ja vedät koko ajan puoleesi sitä, mihin sun ajatukset on keskittyneet.

Siksi sun ulkoinen maailmasi heijastelee aina sisäistä maailmaasi. Mitä ikinä sun sisimmässäsi pyöriikään, mitä ajatuksia ja uskomuksia tahansa sun mielessäsi velloo, niin niitä sä vedät puoleesi ja manifestoit fyysiseen todellisuuteesi.

Tähän ei oo pakko uskoa – se toimii ja on olemassa joka tapauksessa. Mutta kun uskot, niin silloin sä pystyt luomaan fyysiseen todellisuuteen nimenomaan niitä asioita, mitä sä haluatkin ja sä teet sen huomattavasti nopeammin ja vaivattomammin.

Manifestointiin ei riitä pelkkä yliyksinkertaistettu “pyydä – usko – ota vastaan” -ohjeistus, mihin ehkä oot törmännyt.

Mä oon luonut omien kokemusten, kokeilemisen ja testaamisen pohjalta viiden askeleen menetelmän, jolla manifestointi ei koskaan jää enää yrittämiseksi, vaan se todellakin toimii väistämättä joka ainoa kerta. Tämä on se systeemi, jolla mä itse muutin elämäni vain muutamassa kuukaudessa täysin ympäri, aloin toteuttamaan unelmia, joista en aikaisemmin edes ollut tiennyt haaveilevani ja löysin itsestäni valtavan energian, palon ja pysäyttämättömän voiman luoda elämästäni sellaista kuin  haluan ja ansaitsen.

Ja se muutos on jokaiselle mahdollinen. Siksi mä opetan tätä menetelmää kaikilla mun kursseilla ja valmennuksissa, ja haluan kertoa siitä nyt myös täällä blogissa.

Askel 1: Tiedä, mitä haluat

Ensimmäinen askel on pyytää. Sun täytyy osata olla rehellinen itsellesi ja päättää rohkeasti, mitä sä oikeasti haluat. Tää kuulostaa äkkiseltään yksinkertaiselta, mutta sitä se ei kuitenkaan aina ole. Me ollaan lapsesta saakka ehdollistuttu ajattelemaan tietyillä tavoilla, ja monenlaiset uskomukset esimerkiksi omista mahdollisuuksista ohjaa alitajuisesti meidän ajattelua. Me ei monesti siis välttämättä tiedetä ollenkaan selkeästi, mitä me ihan oikeasti halutaan.

Yksi tyypillinen ajattelutapa on pienentää itseään ja tyytyä vähempään kuin todella haluaisi, koska me ollaan opittu, ettei pidä ahnehtia ja me kuvitellaan, ettei olla edes ansaittu niitä haluamiamme asioita. Mä oon kirjoittanut tästä enemmän blogissani “Onko unelmasi sinun?”

Jotta voit saada mitä haluat, sun täytyy olla ensin täysin selvillä omista toiveistasi. Rohkeasti ja itseäsi pienentämättä.

Askel 2: Tiedosta rajoittavat uskomukset pinnan alla

Hyvin usein sun unelmia varjostaa epäilykset, että vaikka kuinka haluaisitkin jotain, niin sä et voisi kuitenkaan mitenkään ikinä saavuttaa sitä. En ole tarpeeksi taitava, en osaa, en ikinä kehtaisi, en ole koskaan ollut hyvä tässä ja tuossa asiassa, en ole ansainnut.

Sun aivot on ehdollistuneet ajattelemaan tällä tavalla lapsuudesta asti. Sä oot imenyt uskomuksia vanhempiesi, suvun, ystävien, opettajien ja koko yhteiskunnan tavoista ja sanoista. Olet luonut niistä kokonaisen uskomusjärjestelmän, joka on rajoittanut koko sun elämän ajan omaa manifestointikykyäsi.

Jotta pystyt tietoisesti manifestoimaan haluamasi asioita, sun täytyy tiedostaa kaikki nuo rajoittavat uskomukset itsestäsi ja omista mahdollisuuksistasi. Sun täytyy oppia nostamaan pintaan rajoittava, pakottava, alistuva tarina, jota sä oot mielessäsi kertonut itsellesi kaikki nämä vuodet ja vuosikymmenet.

Tämä askel vaatii työtä ja sitoutumista, mutta se työ on täysin välttämätöntä. Jos jätät penkomatta alitajuiset uskomuksesi, sä tuut lopun elämääsi vetämään puoleesi vain lisää sitä rajoittavaa tarinaa, joka on tuonut sut tähän tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi.

Askel 3: Käännä asetelma ympäri

Kun uskomukset on nostettu pintaan, ne täytyy kääntää ympäri ja ylösalaisin. Rajoittavien uskomusten tilalle täytyy tuoda voimaannuttavia, energisoivia ja innostavia uskomuksia, jotka vie sua kohti unelmiasi sen sijaan, että se vetää sua koko ajan niistä kauemmas.

Lapsuudesta asti mukanasi seuranneet uskomukset on muokanneet koko sun identiteettisi tietynlaiseksi. Sä oot oppinut ajattelemaan, että minä nyt vain olen tällainen, enkä pysty enempään.

Tämän kolmannen askeleen tarkoitus on kääntää paitsi uskomukset ympäri, niin myös ravistella omaa identiteettiä uuteen uskoon. Tarkoitus on ottaa haltuun voimaantuneen naisen identiteetti, nousta ylpeänä ja energisenä pystyyn ja luoda elämä, joka on isompi ja parempi kuin mitkään sun tähänastiset unelmasi!

Askel 4: Virittäydy universumin taajuudelle

Neljäs askel ei ole hetkeen sidottu, vaan se tarkoittaa, että joka päivä valitset värähdellä korkeammalla – universumin ja rakkauden –  taajuudella.

Voit joka päivä valita, mitä ajattelet, miten reagoit asioihin ja minkälaisia tunteita tunnet. Voit jokaisena hetkenä muuttaa matalalla taajuudella värähtelevät pelon, vihan, kateuden, katumuksen ja katkeruuden tunteet korkeammalla taajuudella värähteleviin tunteisiin: innostukseen, iloon, riemuun ja rakkauteen. Voit valita nähdä maailman rakkauden kautta!

Mitä kauemmin märehdit negatiivisten tunteiden syövereissä, sitä vahvemmin vedät niitä lisää puoleesi. Mutta kun suuntaat huomiosi toiseen suuntaan ja katsot asioita rakkauden kautta, energiasi kohoavat ja olotilasi paranee paranemistaan.

Tietoisuus omista ajatuksista ja tunteista sekä tietoinen pyrkimys värähtelyn nostamiseen paitsi nopeuttaa manifestointia, myös parantaa omaa elämänlaatua välittömästi.

Tähän askeleeseen liittyy myös antautuminen ja ohjaksien luovuttaminen universumille. Ajattele näin: aion heittäytyä nauttimaan elämästä, olemaan tietoinen ja onnellinen tässä hetkessä, ja luotan siihen, että universumi auttaa minua saavuttamaan tavoitteeni, vaikken joka hetki mieti ja murehdi asiaa.

Nauti ihanista, rakkaudentäyteisistä tunteista koko olemuksellasi, niin vedät unelmaelämää puoleesi kuin huomaamatta!

Askel 5: Toimi

Tarttuminen toimeen on sun velvollisuutesi. Et voi vain odottaa, että haluamasi asiat tipahtaa syliin. Sun täytyy käyttää henkisen puolesi lisäksi fyysistä puoltasi, jos haluat sisäisen unelmasi manifestoituvan fyysiseen todellisuuteesi. Täytyy ihan oikeasti tehdä jotain!

Kun tiedät, mikä on päämääräsi, universumi alkaa tiputtelemaan sulle ideoita ja vihjeitä tuota päämäärää kohti. Se antaa tienviittoja ja mahdollisuuksia, jotka ohjaa sut kohti tavoitettasi.

Ja jotta huomaat nuo merkit ja tienviitat, sun täytyy alkaa luottamaan omiin tuntemuksiisi ja luottamaan intuitioosi. Vahvista sitä, harjoita sitä ja hiljenny kuuntelemaan omaa sisimpääsi. Se ohjaa sut varmuudella yksinkertaisinta polkua omiin unelmiisi.

Seuraa mua instagramissa, jossa jaan jatkuvasti ideoita ja käytännön neuvoja manifestointiin ja unelmien toteuttamiseen rohkeasti.