5 askelta unelmien manifestointiin

Me ihmiset olemme saaneet upean kyvyn kuvitella mielessämme, sielumme silmin, ihania ja mahtavia asioita. Me voimme haaveilla asioista, joita haluamme saada ja unelmoida asioista, joita haluaisimme tehdä.

Ja miksi meillä on tämä upea kyky? Siksikö että voisimme vain kuin omaksi kiusaksemme haikailla, mitä kaikkea ihanaa maailmassa olisikaan tarjolla, mutta…tätäkään ihanaa juttua en oikeasti tule koskaan saamaan?

Ei. Meillä on mielikuvitus siksi, että me voimme kuvitella elävästi ne asiat, joita haluamme elämäämme, ja vetovoiman lain ja manifestoinnin avulla voimme myös tuoda nuo kuvittelemamme asiat fyysiseen todellisuuteemme.

Vetovoiman laki on universaali laki, jonka perusajatus on, että mihin keskityt, sitä vedät puoleesi.

Vetovoiman laki mahdollistaa sen, että voimme tuoda omat ajatuksemme fyysiseen todellisuuteemme. Asiat eivät tapahdu sattumalta, vaan sinä joko tietoisesti tai tiedostamatta luot todellisuutesi ajatustesi ja tunteittesi voimalla, ja vedät koko ajan puoleesi sitä, mihin ajatuksesi ovat keskittyneet.

Siksi ulkoinen maailmasi heijastelee aina sisäistä maailmaasi. Mitä ikinä sisäisessä maailmassasi pyöriikään, mitä ajatuksia ja uskomuksia tahansa mielessäsi velloo, niin niitä sinä vedät puoleesi ja manifestoit fyysiseen todellisuuteesi.

Tähän ei ole pakko uskoa, se toimii ja on olemassa joka tapauksessa. Mutta kun uskot, pystyt luomaan haluamasi asiat fyysiseen todellisuuteen paljon nopeammin ja vaivattomammin – universumin avustuksella.

Manifestointiin ei useinkaan riitä pelkkä “pyydä – usko – ota vastaan”, mihin ehkä olet törmännyt, jos olet tutustunut aiheeseen aiemmin. Tarvitaan muutakin.

Opetan valmennuksessani manifestointia 5 askeleen avulla. Nämä 5 askelta ovat se muutoksen kaava, jonka avulla itse muutin elämäni vain muutamassa kuukaudessa täysin ympäri, aloin toteuttamaan unelmia, joista en aikaisemmin edes ollut tiennyt haaveilevani ja löysin itsestäni valtavan energian, palon ja pysäyttämättömän voiman luoda elämästäni sellaista kuin minä haluan ja ansaitsen.

Ja se muutos on jokaiselle mahdollinen.

Askel 1: Tiedä, mitä haluat

Ensimmäinen askel on pyytää. Sinun täytyy olla rehellinen itsellesi ja päättää rohkeasti, mitä oikeasti haluat. Tämä kuulostaa äkkiseltään yksinkertaiselta, mutta sitä se ei kuitenkaan aina ole. Olemme lapsesta saakka ehdollistuneet ajattelemaan tietyillä tavoilla, ja monenlaiset uskomukset esimerkiksi omista mahdollisuuksistamme ohjaavat alitajuisesti ajatteluamme. Emme siis välttämättä tiedä selkeästi, mitä oikeastaan haluamme.

Yksi tyypillinen ajattelutapa on pienentää itseään ja tyytyä vähempään kuin todella haluaisi, koska olemme oppineet, ettei pidä ahnehtia ja me kuvittelemme, ettemme ole ansainneet haluamiamme asioita. Olen kirjoittanut tästä enemmän blogissani “Onko unelmasi sinun?”

Jotta voit saada mitä haluat, täytyy sinun olla ensin täysin selvillä omista toiveistasi.

Askel 2: Tiedosta rajoittavat uskomukset pinnan alla

Hyvin usein unelmiasi varjostaa uskomus, että vaikka kuinka haluaisitkin jotain, niin et voisi kuitenkaan mitenkään saavuttaa sitä. En ole tarpeeksi taitava, en osaa, en ikinä kehtaisi, en ole koskaan ollut hyvä tässä ja tuossa asiassa, en ole ansainnut.

Aivosi ovat ehdollistuneet ajattelemaan näin lapsuudesta asti. Olet imenyt uskomuksia vanhempiesi, suvun, ystävien, opettajien ja koko yhteiskunnan tavoista ja sanoista. Olet luonut niistä kokonaisen uskomusjärjestelmän, joka on rajoittanut koko elämäsi ajan omaa manifestointikykyäsi.

Jotta voit tietoisesti manifestoida haluamasi asioita, sinun täytyy tiedostaa kaikki nuo rajoittavat uskomukset itsestäsi ja omista mahdollisuuksistasi. Kuulostele ja ala ymmärtämään rajoittavaa, pakottavaa, alistuvaa tarinaa, jota olet mielessäsi kertonut itsellesi kaikki nämä vuodet ja vuosikymmenet.

Tämä askel vaatii työtä ja sitoutumista, mutta se työ on täysin välttämätöntä. Jos jätät penkomatta alitajuiset uskomuksesi, tulet lopun elämääsi vetämään puoleesi vain lisää sitä rajoittavaa tarinaa, joka on tuonut sinut tähän tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi.

Askel 3: Käännä asetelma ympäri

Kun uskomukset on nostettu pintaan, ne täytyy kääntää ympäri ja ylösalaisin. Rajoittavien uskomusten tilalle täytyy tuoda voimaannuttavia, energisoivia ja innostavia uskomuksia, jotka vievät sinua kohti unelmiasi.

Lapsuudesta asti mukanasi seuranneet uskomukset ovat muokanneet koko identiteettisi tietynlaiseksi. Olet oppinut ajattelemaan, että minä nyt vain olen tällainen, enkä pysty enempään.

Tämän kolmannen askeleen tarkoitus on kääntää paitsi uskomukset ympäri, niin myös ravistella omaa identiteettiä uuteen uskoon. Tarkoitus on ottaa haltuun voimaantuneen naisen identiteetti, nousta ylpeänä ja energisenä pystyyn ja luoda elämä, joka on isompi ja parempi kuin mitkään tähänastiset unelmasi!

Askel 4: Virittäydy universumin taajuudelle

Neljäs askel ei ole hetkeen sidottu, vaan se tarkoittaa, että joka päivä valitset värähdellä korkeammalla – universumin ja rakkauden –  taajuudella.

Voit joka päivä valita, miten reagoit asioihin ja minkälaisia tunteita tunnet. Voit jokaisena hetkenä muuttaa matalalla taajuudella värähtelevät pelon, vihan, kateuden, katumuksen ja katkeruuden tunteet korkeammalla taajuudella värähteleviin tunteisiin: innostukseen, iloon, riemuun ja rakkauteen. Voit valita nähdä maailman rakkauden kautta!

Mitä kauemmin märehdit negatiivisten tunteiden syövereissä, sitä vahvemmin vedät niitä lisää puoleesi. Mutta kun suuntaat huomiosi toiseen suuntaan ja katsot asioita rakkauden kautta, energiasi kohoavat ja olotilasi paranee paranemistaan.

Tietoisuus omista ajatuksista ja tunteista sekä tietoinen pyrkimys värähtelyn nostamiseen paitsi nopeuttaa manifestointia, myös parantaa omaa elämänlaatua välittömästi.

Tähän askeleeseen liittyy myös antautuminen ja ohjaksien luovuttaminen universumille. Ajattele näin: aion heittäytyä nauttimaan elämästä, olemaan tietoinen ja onnellinen tässä hetkessä, ja luotan siihen, että universumi auttaa minua saavuttamaan tavoitteeni, vaikken joka hetki mieti ja murehdi asiaa.

Nauti ihanista, rakkaudentäyteisistä tunteista koko olemuksellasi, niin vedät unelmaelämää puoleesi kuin huomaamatta!

Askel 5: Toimi

Tarttuminen toimeen on velvollisuutesi. Et voi vain odottaa, että haluamasi asiat tipahtavat syliisi. Sinun täytyy käyttää henkisen puolesi lisäksi fyysistä puoltasi, jos haluat sisäisen unelmasi manifestoituvan fyysiseen todellisuuteesi. Täytyy ihan oikeasti tehdä jotain!

Kun tiedät, mikä on päämääräsi, universumi alkaa tiputtelemaan sinulle ideoita ja vihjeitä tuota päämäärää kohti. Se antaa tienviittoja ja mahdollisuuksia, jotka ohjaavat sinut kohti tavoitettasi.

Ja jotta huomaat nuo merkit ja tienviitat, sinun täytyy alkaa luottamaan omiin tuntemuksiisi ja luottamaan intuitioosi. Vahvista sitä, harjoita sitä ja hiljenny kuuntelemaan omaa sisimpääsi. Se ohjaa sinut varmuudella yksinkertaisinta polkua omiin unelmiisi.