Bisnesunelmista totta

Viikot ja kuukaudet kuluu niin äkkiä! Vuodetkin kuluu äkkiä, mutta silti musta tuntuu, että on IKUISUUS joulukuusta 2019! Mä pystyn niin elävästi palaamaan siihen epätoivoon, itseinhoon ja päämäärättömyyteen, missä mä silloin velloin. Se oli ainoa todellisuus, minkä mä osasin nähdä.

Toisaalta, just niihin aikoihin mä olin jo kastanut varpaani tähän huikeaan, uuteen maailmaan – vaikkei mikään mun fyysisessä todellisuudessa vielä ollutkaan erilaista. Mutta mä olin kuullut ja opiskellut asiasta nimeltä “alitajuiset rajoittavat uskomukset”, ja miten ne on se asia, joka siihen asti oli estänyt mua manifestoimasta mitään. Mä tiesin, että se on ehdottomasti totta ja faktaa, koska ne asiat kerta kaikkiaan ensimmäistä kertaa mun elämässä kuulosti järkeviltä! Mä tajusin, ymmärsin ja pystyin järkeilemään, että kyllä, näinhän tää on! Se työ oli vaan mulla silloin vielä kesken.

Kuukautta myöhemmin, tammikuun puolivälin paikkeilla isot rattaat alkas kääntymään. Mulle oli valjennut niin paljon asioita niin lyhyessä ajassa, että se on edelleen mulle täysin uskomatonta ja vaikea käsittää! 

Mä olin ihmisenä yhtäkkiä sellaisella kynnyksellä, jossa mun täytyi valita, että jatkanko tänne vanhaan suuntaan, palaanko seuraavana kesänä mun vanhaan palkkatyöhön, joka jotenkin turvaa säännölliset, joskin pienet tulot, vie mun päivistä suurimman osan, jolloin mulle ei jää enää aikaa olla mun pienen lapsen kanssa, ja se on työ, josta mä en yhtään nauti, vaan se lähinnä ahdistaa mua, vaikka työkaverit on ihan kivoja.

Jatkanko mä sinne, vai astunko mä tämän kynnyksen yli? Toteutanko tämän idean, joka selkeästi oli istutettu mun sydämeen universumista käsin, koska se oli niin uskomatonta, niin kaukana mun mukavuusalueelta, niin paljon kaikkea sellaista, mitä mä en ikinä olisi halunnut vapaaehtoisesti tehdä. Se oli idea, joka oksetti, pelotti ja pyörrytti, mutta samaan aikaan musta tuntui, että mun on pakko tehdä se. Se tuntuu niiiiin oikealta, ja mä tiesin, että jos mä meen tämän kynnyksen yli, niin kaikki, aivan kaikki tulee muuttumaan.

No mähän olin ollut siinä aika syvällä, elämäni syvimmässä kuopassa edellisenä syksynä, ja olin pyytänyt ja rukoillut jotain muutosta ja ratkaisua, niin kun se sitten mulle noin tarjoiltiin, niin enhän mä voinut muuta kuin ottaa sen vastaan – niin vierasta, pelottavaa ja epävarmaa kuin se olikin.

Mä päätin, että musta tulee mindset- ja manifestointivalmentaja, ja mä perustan oman yrityksen, ja toukokuussa mä lanseeraan mun ekan valmennuksen, ja tienaan siitä 6000€. Ja sillä selvä! Ei se ollut mitään, että katotaan nyt, katotaan mitä tapahtuu…. Ei mulla ollut aikaa sellaiseen “katselemiseen” – mulla oli tasan 3 kuukautta aikaa selvittää ja toteuttaa kaikki ne asiat, joita vaaditaan toimivan verkkobisneksen perustamiseen, vaikkei mulla ollut MITÄÄN pohjatietoa tai osaamista asiasta.

Ja sitten toukokuussa kaikki OLI valmista. Mä lanseerasin mun Oman elämäsi kuningatar -valmennuksen ensimmäistä kertaa, ja sen tuloksena oli tasan 6000€.

Sattumaa? Enpä usko.

Nyt pikakelauksella tänne joulukuuhun 2022. Musta on edelleen aivan järjenvastaista, että siitä pelkästä ideasta ja päätöksestä tammikuussa 2020 mä oon päässyt tällaiseen pisteeseen, että mulla on ollut lähes tuhat asiakasta, mulla on edelleen se upea valmennusryhmä, jonka mä halusin rakentaa, ja lisäksi useita verkkokursseja, joita mä myyn lähes päivittäin, ja se idea on tuonut mulle pelkästään tänä vuonna lähes 100 000€. Siis mitä??? En mä osannut edes haaveilla tällaisesta, ihan oikeasti.

Nuo ideat, ne voi tuntua niin järjettömiltä, ja niin kaukaisilta ja epämukavilta. Meidän aivot mitä todennäköisimmin puhuu meidät heti ympäri ajattelemaan, että no ei oo mahdollista, ei voi onnistua. Me mietitään, että miten se muka tapahtuisi, miten se muka toteutettaisiin, voiko se muka olla mahdollista. Mutta noihin ideoihin on vaan PAKKO luottaa, kun ne on meille annettu. Ja sen lisäksi on myös PAKKO tarttua toimeen. Koska ei mikään toteudu itsestään. 

 


 

Tätä on kyselty kauan, jo toista vuotta, ja nyt on vihdoin se hetki, kun mä oon valmis jakamaan eteenpäin kaiken, mitä mä tein, jotta mä sain tämän bisneksen niin nopeasti ja niin korkealle lentoon. Mitä mä tein oikein, ja mitä mä olisin voinut tehdä vielä paremmin, ja mitä kaikkea mä olen oppinut tässä matkan varrella viimeisten 2,5 vuoden aikana.

💎 Kaikesta tästä on syntynyt Bisneskuningatar-valmennus, eli miten luodaan kuudessa kuukaudessa omannäköinen menestyvä online-bisnes, joka on linjassa sun sydämen ja elämäntarkoituksen kanssa, ja joka mahdollistaa sulle ajasta ja paikasta riippumattoman vapauden luoda myös sen taloudellisen runsauden, josta sä haaveilet. 

Jos sä edes etäisesti haaveilet omasta verkkobisneksestä ja villeissä unelmissasi olisit valmis muuttamaan pinnan alla kuohuvan bisnesideasi 6-numeroisiksi vuosituloiksi, niin LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ. Ja jos haluat kysyä jotain tuosta valmennuksesta, niin laita rohkeasti viestiä!