Taltuta pelko – se on vain illuusiota

Kesällä 2020 irtisanouduin vakaasta, turvallisesta virastani. Siitä työstä, jota kohti olin koko elämäni ajan kulkenut, koska vakaa, turvallinen virka oli se, jota olin oppinut pitämään hyvänä, tavoiteltavana asiana.

Sivuseikoiksi oli jäänyt se, minkälaista tarkoitusta tai merkityksellisyyttä voin työssäni kokea, minkälainen olo mulla on työpäivien jälkeen tai minkälaisia taloudellisia mahdollisuuksia saamani säännöllinen ja vakaa palkka lopulta tarjoaa.

Ollessani hoitovapaalla kotona pienen lapseni kanssa olin saanut käydä läpi väkivaltaisen avioliittoni loppumetrejä, sairastunut, tervehtynyt ja vihdoin eron kautta lopullisesti ymmärtänyt, että mun on nyt jo lopulta pakko saada elämässäni jotain parempaa. Tiesin, että oon ansainnut niin paljon enemmän, vaikken siinä kohtaa vielä uskonut siihen ihan täysin. 

Silloin merkittävimmäksi asiaksi elämässä nousi se, että kun lapsi menee sitten keskuussa 2020 hoitoon ja minä palaan töihin, niin aion keskittyä kolmeen päämäärään:

1) Saan viettää edelleen aikaa lapsen kanssa, enkä halua sitoa itseäni virastoaikoihin

2) Haluan kokea työssäni iloa, riemua, merkityksellisyyttä ja sellaista oloa, että tämä todellakin on mun juttu

3) Pystyn oman tekemiseni kautta luomaan meidän pienelle perheelle taloudellisen vapauden ja riippumattomuuden.

Ja miten mä sen tekisin? Ei aavistustakaan, mutta jotain on tehtävä. 

 
En olisi osannut keksiä Unelmavalmennusta yksin. Sain vihjeet tälle kaikelle joltain suuremmalta.
Kutsun sitä Universumiksi. 
 
Kevättalvella 2020 syntyi idea. Ja vaikka se vanha minä, kaikki vanhat pelot ja epävarmuudet miten yritti painaa jarrua ja vakuuttaa, että kannattaa kuitenkin nyt vain pitää kiinni siitä vakaasta, turvallisesta virasta, niin en mä voinut muuta kuin kuunnella sitä Universumin ohjausta, joka vei mua selkeitä merkkejä seuraten kohti tätä – omaa yritystä, josta en ollut ikinä edes haaveillut.
 
Pelkäsinkö? Voi kyllä! Olin aina pelännyt, ja oikeastaan vihannut, esillä oloa, julkista puhumista tai esiintymistä yleensä. Mitä kaikki sanois, mitä kaikki ajattelis, mitä jos ei se onnistukaan, jos jäänkin työttömäksi…
 
 
Tiesin siinä kohtaa kuitenkin jo, että pelko on vain illuusiota. Pelko on vain keino, joilla aivot pyrkii pitämään meidät ihmiset hengissä. Todellista vaaraa ei ole. Ja mä lausuin ääneen, että kesäkuun viimeinen päivä tänä vuonna on mun viimeinen työpäivä mun virassa. Sen jälkeen mun ura on Unelmavalmennuksessa.
 

Kun ei ole koskaan edes vitsillä ajatellut ryhtyvänsä yrittäjäksi – on itseasiassa kotona oppinut, että yrittäjyys on raskasta ja riskialtista, älä vaan siihen lähde – niin on kyse aika isosta loikkauksesta elämässä, ajatuksissa ja uskomuksissa.

Miten mä sitten uskalsin? Ja miten ihmeessä mä edes onnistuin, vaikka sain kuulla yhdestä jos toisestakin paikasta, että älä, ei kannata, ei tuu onnistumaan??

Jos sulla on oma yritys tai haaveilet sellaisesta, niin tiedät, miten paljon on mahdollista suunnitella, hioa strategiaa, oppia ja opetella loputtomasti kaikkea mahdollista yrittämisestä, markkinoinnista ja menestymisestä. Se asia, mikä lopulta ratkaisee sen, onnistutko luomaan sellaisen bisneksen, mistä haaveilet, se ei liity strategioihin eikä mihinkään käytännön toimiin. Ratkaiseva asia on se, mitä sä ajattelet ja mitä sä uskot 💖

Voit tehdä tuhottomasti työtä yrityksesi eteen, mutta jos sun ajatusmallit – mindset – ei ole menestyksen taajuudella, sun työ on turhaa. 
 

Uskalla menestyä on mun intensiivivalmennus onnistuneen bisneksen luomiseen. Kurssilla jaan ne kriittisen tärkeät ajatukset, jotka mahdollisti mun menestymisen ja sen, että todellakin jäin pois vakaasta virastani just sillä päivämäärällä kuin olin suunnitellutkin!

Jos haluat saada lähtölaukauksen sille unelmallesi omasta, sun näköisestä bisneksestä, haluat päästä yli peloista, epävarmuudesta ja huijarisyndroomasta ja haluat tietää, miten ikinä sitä kehtaisi pyytää rahaa omasta tekemisestään: TÄMÄ ON SULLE! 💖  LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ