Miten nostin bisnekseni nollasta 6000€ tuloihin 4kk:ssa

Mä saan tosi usein viestejä ja sähköpostia naisilta, jotka on taistelleet omien yritystensä hengissäsäilymisen ja siinä rinnalla oman jaksamisensa puolesta jo pitkään, ja aina näissä viesteissä ihmetellään, että miten mä oikein oon itse saanut tämän homman toimimaan tällä tavalla. Ja miten on mahdollista, että voi olla yritystoimintaa, joka EI vie kaikkia voimia ja energiaa ja silti se tuo isommat tulot kuin osasi koskaan ennen edes toivoa???

Nyt kun tätä omaa uraani online-valmentajana – ja uskallan myös ylpeänä sanoa: menestyvänä sellaisena – on takana reilut kolmisen vuotta, oon viime kuukausina moneen kertaan pysähtynyt miettimään juuri niitä tekijöitä, joiden ansiosta mä loin tämän bisneksen nollasta 6000€ tuloihin niin nopeasti, ja miten onnistuin kasvattamaan sen parissa vuodessa 6-numeroisiin vuosituloihin.

Päädyin viiteen pääkohtaan, ja tässä ne tulee tiivistettynä:

 1. Hoidin oman rahasuhteeni ja -uskomukseni kuntoon
  Kahden tonnin ajattelulla voi tehdä vain kahden tonnin kuukausia. Ensimmäinen käänteentekevä asia, mitä mä mindsetista ja manifestoinnista alunperin opin, oli se, että ilman oikeanlaista rahasuhdetta, itsearvostusta ja identiteettiä en koskaan pystyisi tienaamaan vanhoja palkkatulojani isompia summia. Mutta tehtyäni säntillisesti ja sinnikkäästi töitä oman alitajunnan, uskomusteni ja ajatusteni kanssa pelkkä päätös luoda lanseerauksesta viikossa vanhat vuositulot toi mulle 7 päivässä 28 780€ nettomyynnin! Ja sanon “pelkkä päätös” siksi, että tuolla kyseisellä viikolla mä käytin yksityiskohtia myöten täysin samaa lanseerausstrategiaa kuin aina aikaisemminkin.

 2. Lakkasin piilottelemasta itseäni
  Tiesin, etten koskaan voi saada yleisöä – tai myyntejä – jos en uskalla tulla omana itsenäni esille. Pelkäsin, että mut tuomitaan ja mulle nauretaan, mutta oikeanlaisen mindsetin avulla selvisin jokaisesta pelon, paniikin ja epätoivon hetkestä, nujersin huijarisyndrooman ja kasvoin magneettiseksi mun unelma-asiakkaille. Suurin osa mun asiakkaista on tällä hetkellä mun asiakkaita juuri siksi, että mä uskallan olla aito minä ja puhua asioista rohkeasti tavalla, joka puhuttelee just heitä.

 3. Keskityin jatkuvaan oikeanlaisen yleisön kasvattamiseen
  Alkuaikoina huomasin monen valmentajan keräävän huimia seuraajamääriä, mutta takkuavan jatkuvasti myyntien kanssa, ja opin, ettei seuraajamäärällä oo mitään merkitystä. Kun keskittyy tarkasti mietityn viestin jakamiseen juuri oikeille ihmisille ja tekee säännöllisesti asioita, jotka tuntuu itsestä hyvältä, ei joudu tuhlaamaan aikaa jatkuvaan somettamiseen eri kanavissa tai hakuammuntaan fb-mainosten kanssa.

 4. Loin selkeitä rakenteita bisnekseeni
  Oon alusta asti kohdellut bisnestäni bisneksenä, en harrastuksena. Oon luonut koko bisnesmallini, asiakaspolut ja sisällöt niin, etten joudu vaihtamaan aikaani rahaan, vaan toimivat lanseerausmallit sekä automaattiset, järkevästi suunnitellut systeemit takaa jatkuvan liidien saamisen ja päivittäiset myynnit – ilman varsinaista myymistä tai mun fyysistä läsnäoloa. 

 5. Hankin oman valmentajan
  Mitä isommin mä oon investoinut omaan bisnesvalmentajaan, sitä isommassa ja jyrkemmässä kurvissa on aina nousseet myös mun tulokset. En pysty sanoin kuvaamaan sen prosessin arvoa, jossa joku, joka on jo toistuvasti tehnyt sen, mitä itse tavoittelet, toimii tukena ja mentorina erityisesti mindset-asioiden kanssa ja osaa aina kysyä ne oikeat kysymykset, joiden avulla löytää itse parhaat ratkaisut ja sen motivaation ja voimantunteen, että mä oikeasti pystyn tähänkin. Ja kun on joku, joka muistuttaa säännöllisesti siitä, että tämänkin asian voisi tehdä niin paljon isommin ja vaivattomammin kuin mitä omat loogiset aivot pystyy edes käsittämään – se yksinkertaisesti vapauttaa kaikelta turhalta jumittamiselta ja siltä, että tekee asioista niin monta kertaa ihan liian vaikeita ja monimutkaisia.

  Mä uskon 100-prosenttisesti, että jokainen tarvitsee oman mentorin tai valmentajan. Ei siksi, että onnistuminen olisi siitä kiinni, mutta se matka menestykseen on vaan niin paljon nopeampi, helpompi ja hauskempi inspiroivan ja innostavan mentorin matkassa kuin mitä se olisi, kun yksin taistelee oman sisäisen, rajoittavan puheen ja loputtoman itsekritiikkinsä kanssa.

Saako joku näistä 5:stä kohdasta sut näkemään, mihin voisit tarttua heti tänään korjataksesi omaa kurssiasi?

Jos sun haaveissa on omannäköinen bisnes, jota voisit pyörittää missä vain ja milloin vain, ja tietäisit, että se takaa sulle kaiken sen vapauden ja riippumattomuuden, mistä haaveilet, JA jos haluaisit mut sun ohjaajaksi opettamaan sulle kaiken tämän, mitä mä itse oon tehnyt ja oppinut näiden vuosien aikana oman kokemuksen kautta ja monilta miljoonamyyntejä tekeviltä valmentajilta, niin tutustu eri vaihtoehtoihin työskennellä mun kanssa TÄÄLLÄ.